{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Great Boston

Stem på min hest!

Anden særlig race Jarco (SOLGT)

Stem fair! :D
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
1986
Højde:
1.65 meter.
Højde:
140. færdigmålt.
Temperament:
Roligt temperament.
Temperament:
Jarco er en meget rolig pony med et godt sind
Gangarter:
Store gangarter og en dejlig blød galop.
Gangarter:
skridt:høj trav:høj galop:middel
Stævner:
Han har startet en del stævner med gamle ejer og med nogle parter. Har også startet nogle stævner på ham, også med placeringer.
Stævner:
Nej, ikke med mig.
Stamtavle:
Nej - Grønt heste pas.
Stamtavle:
Nej.
Køn:
Vallak.
Køn:
En over dejlig Vallak! ;)
Bemærkninger:
Boston er en stor hest, som jeg har overtaget af min mor, som kun brugt ham som " tulle " hest. Han kan lidt af hvert. Han har super potentiale i dressur og springningen. Han har det bedste temparament, som bliver vist roligt i stalden, på banen og på tur. Han er rolig på tur, men dog opmærksom. Han er en god hest, som jeg virkelig lærer meget af. Han har lært mig mange gode ting og jeg er rigtig glad for ham. Boston er lige blevet flyttet på en gaard nær mig, hvilket er super lækkert! Der er en masse muligheder og faciliteter, som han hurtigt at blevet vænnet til. Jeg ser frem til mange gode år med ham endnu.
Bemærkninger:
Jarco er en gammel pony. men hans temperament er sgu ikke som alle andre pony´er på hans alder. ;) Stalden: I stalden er Jarco for det meste meget rolig.. Men når der er mad på vej eller noget lignende så bliver han jo selvfølgelig lidt hidsig og vil helst bare ind i sin boks og have mad. men han får ikke altid sin vilje hvis jeg har andre planer med ham ;) Ridning: I starten da jeg fik ham, var han helt vildt rolig, og gjorde virkelig ingen ting, han var faktisk bare ret doven! ;) Men som tiden gik, blev han flyttet til Sønderborg, hvor min mor bor.. Og så ændrede alt sig.. hans temperament blev lidt vildt. men jeg elsker det! og tager det stille og roligt med det.. Jarco er solgt til en sød pige nær tyskland. ;)
Annonce