{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Nitouche

:)

Anden særlig race Mirou ~ Min smukke dreng <3

Stem fair
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1993
Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er 1,35
Højde:
Mirou har en højde på 160 i stang med sko på . - Det er virkelig en dejlig højde for mig ikk for stort eller for småt.
Temperament:
Hun er utrolig rolig, og der ingen ting der skræmmer hende, eller tænder hende af. Det har jeg i hvert fald ikke oplevet mens jeg har haft hende :-)
Temperament:
Mirou har virkelig et dejligt temperament af en spring hest at være, han er altid glad, og selvom han kan tendes, når vi springer. Så kan jeg altid få ham ned i rolig tilstand. Han er lidt af en charme dreng, imponere sig altid ind på hopperne, han kan med alle hopper <3 På folden blir han sommetider lidt hingstet, men for det meste kun fordi, der er en hoppe som er i brunst. Han er vallak, men lidt hingst kan man vel altid være :)
Gangarter:
God skridt, god mild trav, og en dejlig blød galop.
Gangarter:
Skridt: Middel - ikk så fremad gående, vi slapper jo af inden hård ridning Trav: Over Middel - Han er blevet rigtig god, især samlet kort trav, han reagere rigtig godt på ens schenkler Gallop: Over middel - Der er virkelig kommet skub i den, nu kan man både se og mærke, at det er en spring gallop Vi arbejder virkelig med at få hans bagpart med, og synes at det går rigtig godt (:
Stævner:
ja en masse, med gode placeringer! Blev årets dressur rytter 2006. Heste: Lukas og Nitocuhe. PMR speciel : 2 plads PMR speciel : 3 plads PMR speciel : 2 plads PMR speciel : 3 plads LC1: 2 plads LC1: 3 plads LC1: 4 plads LC1 : 6 plads LC1 5 plads LC2: 3 plads LC2: 3 plads LC2 : 2 plads MLD :1 plads MLD: 1 plads MLD: 2 Plads Mini spring: 1 plads Mini spring : 4 plads Mini spring : 4 plads Mini spring : 5 plads
Stævner:
Vi har efterhånden reddet endel stævnet, og her i 2012 har vi debuteret i vores første LB2B, som blev til en 4 plads. Igennem mig og mirous sammenarbejde, så har vi hivet endel røde rosetter hjem og enkle pokaler, og jeg kan ikke sige andet, end jeg er virkelig så stolt af ham, der er ingen tvivl om at han er min stjerne. Dressur: LD2-LB2B Spring 50-80 - Jeg har endnu ikke debuteret i kür, men det har været på overvejelse et par gange, så nu må vi se tiden and.
Stamtavle:
Far : Øxenholm Markbook Mor : Øxenholm Tusnelda Farfar : Rory Ruadh Farmor : Lambay Marie Mormor : Øxenholm Tresmerelda Morfar : Cocum Jackpot o.s.v ,der er så mange, gider bare ikke og skrive dem :D
Stamtavle:
Mor: Danskvarmblod Trahkener og DSP er der også i ham Han er i familie med Midt-West-Ibi-Light, dog lidt længere ude, men der er tydeligt sammenligning.
Køn:
Smuk lille Hoppe :D
Køn:
Mirou blev kasteret som 3½ årig, grundet at ejeren dengang ønsket en vallak, dette er dog ikke gået helt op for mirou, som tiltider kan være lidt hingstet.
Bemærkninger:
Nitouche er en yderst dejlig pony at have med at gøre. Hun er venlig over for alle, og elsker at blive kællet og nusset. Hun er meget selvsikker, og gør hvad man ber hende om, og løber ikke om hjørner! I spring er hun bare super go`. Vi starter både spring og dressur stævner, men for det meste på klubplan. Det højeste jeg har springet på hende er 90, hvilket jeg synes er ret godt klaret af hende ! :-) I dressur er hun også rigtig god, hun har nogle gode gangarter og kan lave en masse forskellige øvelser. Til dressur stævnerne har vi vundet en masse gode placeringer sammen. Hun er et lille nussehoved, som man næsten ikke kan få nok af. Hun elsker mad, ja faktidk hvad som helst. Spiste engang en is på folden, og Nitouche spiste halvdelen af den. Hun spiste også engang nogen vingummier, og salmiaker, Hmm, en spøjs hest var ?? hehe! Men jeg elsker hende utrolig meget, og vil aldrig skille mig af med hende. Da jeg købte hende, var hun ikke andet en skind og ben. Hendes pels var helt ødelagt, og hun lignede jeg ved ikke hvad. Ikke fordi hun har været mishandlet, men hun havde ikke været redet i et års tid, og fik slet ikke særlig megen mad. Inden vi kørte hjem med hestene, sagde ejeren hvor meget de skulle have at spise, det svarede ikke til mere end 3 dl ! Og en hest, har jo brug for meget mere end det , Men idag er hun i topform, og bliver redet næsten hver dag af mig.. Det var så lidt om mig og Nitouche <33 JEG SAVNER DIG SÅ FRYGTELIG MEGET NITOUCHE, BEGYNDER NÆSTEN OG GRÆDE AT OG TÆNKE PÅ DET. DU VAR DET MEST FANTASTISKE MAN KUNNE FÅ, OG JEG ELSKER DIG SÅ UTROLIG HØJT, OG VIL ALTID GØRE DET, DU VIL FOREVIGT FORBLIVE I MIT HJERTE, OG DU VIL FOR ALTID VÆRE MIN YNDLINGSPONY. GID DU STADIG VAR MIN, VI HYGGEDE OS SÅ SKIDE GODT, OG DU VAR JO IKKE BANGE FOR NOGET. SAVNER DIG MIN TUSSE'PIGE, OG JEG VIL SOM SAGT ALTID ELSKE DIG! <3
Bemærkninger:
Da vi købte Mirou, indgik han i handlen som Allround hest, men efter vi har fundet ud af, hvor stort hans spring portintale er, så har mig og min søster besluttet, at han skal bruges til spring. Da vi vil udnytte det fuldt ud, han har virkelig en stor fremtid, og med tiden blir han sikkert Proff. spring hest :D Min drøm er, at vi skal op deltage i distrikt stævner (c-stævner), også forhåbelig blive placeret. Men indtil videre nøjes vi med klubstævner (d-stævner) da vi begge skal være klar til distrikt stævner. Den 31/3-09 kl. 18:30 Blev Mirou købt Den 18/7-10 Bliver Mirou 10 år Den 31/3-10 Har vi årsdag
Annonce