{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race °º•Ti amo•º°

stem fair! ;D

Anden særlig race Questionable Diamond

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
2004
Højde:
Hun er en stor kat 2 pony på 136,5.
Højde:
162 stg.. vokser vidt lidt endnu
Temperament:
Hun er en tenpramamt fuld lille dame, og vil helst bestemme alt selv...
Temperament:
Stille og rolig.. lidt opmærksom, men sådan er det jo med ungeheste..
Gangarter:
Hun har 3 super fine gangarter Skridt: Hun er rigtig god til at skridte frem ad. Trav: I trav er hun rigtig fin, og går som en lille stjerne. Galop: I galoppen er hun blevet rigtig fin, hun kan både galoper frem ad, men også langsomt når man fortæller hende at hun skal det.
Gangarter:
Tre dejlige gangarter.. Middel skridt. skridter godt ind under sig. Middel trav. Galoppen skal der arbejdes lidt med, men ellers er den kanon lækker.
Stævner:
2010! Hodsager 4 dags stævne: LD1 dressur: På opvarmningen gik hun super fin, men da hun kom på banen ville hun intet! LC spring: Hun stoppede på 1 spring, men ellers kom hun igennem banen. LB spring: Hun stoppede på 2 spring, men var ellers meget sød! september! -Hundborg rideklub LD spring: Hun gennemførte hele banen og om-hop, og blev først u placeret. LC spring: Hun gennemførte banen og om-hop, og fik 1 pladsen! sportsrideklubben thisted d. 4 december: LD spring: Hun kom igennem hele banen og blev anden u placeret. LC spring: Hun kom banen igennem igen og blev først U placeret. ------------------------------------------------------------------------- 2011! Sportsrideklubben thisted LC spring: 6 plads. LB spring: Stoppede på et spring og det var 100% min egen skyld!! næstildgård rideklub: LC spring: blev disket! LB spring: 1 plads! Morsø distrekt stævne d. 2 til d.5: LB1* spring: Hun var helt oppe og køre så vi blev disket.. LA1* spring: Vi blev disket på grund af fald! -og skulle ha startet LB2** om lørdagen, men meldte fra dsa jeg kom med ambulancen dernede fra.. DET er ikke lige alle stævnerne der er kommet på i nu, men kommer senere! :-D
Stævner:
Asrk d 1 november. Lc2 dressur. Gik okay til at det var vores første stævne sammen. Rebild sportsrideklub d 24 Maj. Vandt fra bunden, men det var hendes første udendørs så er godt tilfreds med hende. Hun tog det stille og rolig og det var det vigtigste. Klarup rideklub d 29 marts 2010. Mini spring hest. Gik nul og sprang super godt. * Military d 11 april (tjele military klub) afholdes på langå`s baner. CNC80:O fejl på springbanen og nul i terrænet på nær tidsfejl. Kommende stævner_ *Military d 18 april i Brovst *Military d 24 aprill i skanderborg. * Military d 24 maj. I vejen * Military uge 25 i skanderborg.
Stamtavle:
nej..
Stamtavle:
Ingen .. men er varmblod
Køn:
En hoppe.
Køn:
ja hun er skisme køn, ej spøg til side, hun er hoppe.
Bemærkninger:
Ti amo er en lille Tempramamt fuld pony, med sine egne meninger, og hvis det ikke helt går efter hende ønsker, blir hun lidt sur, men bliver altid god igen (-: Hun er ikke så vild med dyrlæger og smeden fordi hun engang var ved en dyrmishandler så når de kommer tror hun at de vil gøre hende noget, men det bliver bedre og bedre for hver gang de kommer.. Ti amo elsker at blive nusset med og elsker alt der har med hygge at gøre. Hun er bare perfekt! Hun elsker at være på fold med masser af græs, så hun kan blive rigtig tyk. »Jeg køber et "J" »Jeg stjæler et "E" »Jeg finder "G" »Jeg stjal jo et "E" »Jeg kæmper for et "L" »Jeg har selv et "S" »Jeg downloader et "K" »Jeg kopier et "E" »Jeg låner et "R" »Jeg hopper for et "D" »Jeg løber et maraton for et "I" »Jeg finder endnu et "G" »Alt dette bare for at sige : JEG ELSKER DIG! <33 Hver gang man kommer ind i stalden, vrinsker hun og bliver vildt glad, og ørene står lige op i vejeret ! Hun elsker at få opmærksomhed og elsker at lave noget,både at nusse, og springe, og også dressuren! det første hun gør når hun kommer på fold er at rulle sig - derefter følger hun efter en .. Om sommeren vil hun knubbes på røven pga. soleksem .. Man kan stort set gøre alt ved hende .. Hun knytter sig enormt meget til sin ejer ! Ti amo elsker alt med sukker i så om det er bananer til en sodavand og om det er et stykke slik spiser hun det, hun er nu en herlig lille pony!
Bemærkninger:
Annonce