{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Mosegårdens Stella "solgt & savnet" <3

stem på den i vil er ligeglad:) jeg elsker min stella og hun elsker sin:) Sådan er det

DSP Bæklunds Laredo (søsters)

(:
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1996
Fødselsår:
1998
Højde:
132 med sko- Hun har kun forsko på:)
Højde:
Max kat. 2 pony, 140 med sko
Temperament:
Stille & lidt opmærksom når man er i byen :-)
Temperament:
Laredo er opmærksom. Han har et super temperament:o) Han 'tænder' hurtigt under ridningen, og fra jorden. Et perfekt temperament til en dressurpony!
Gangarter:
Skridt: Stille og rolig trænder 1 hov over. Trav: Dejlig stille. Gallop: Klart hendes bedste gangart, den er FANTASTISK!
Gangarter:
Skridt: Middel, med god samling. Trav: Middel, flot holdning Gallop: Middel
Stævner:
LD1: 1 plads<3 LD1: 2 plads<3 LD1: 1 plads<3 LD2:1 plads<3 LD2: 3 plads<3 LC1: 2 plads<3 LC1: Disket :( pga. 3 fejl:( min skyld;( LC2: 4 plads<3 LC2:2 plads<3 lc3:1 plads Lc3: 3 plads unden roset bukkede:( Lc3: 1 plads Lc1: 4 uplacert ørsted Lc3: 5 uplacert ørsted LC3: 2 plads gl.estrup LC3: 3 plads gl.estrup Lc1: 2 plads Ørsted Lc3: 4 plads Ørsted Lc3: Delt 1 plads Gl.estrup Første Lb1: 1 plads Gl.estrup Lc3: 3 plads Svej Lb1: 1 uplacerde svej Lc3: 4 plads stevnstrup Lb1: 3 plads stevnstrup Lb1: 3 plads Hark Første LB3: 3 plads Lb1:3 Plads Svej Lb3: 3 Plads Svej Har redet mange flere stævner, orker bare ikke skrive flere på ;) Jeg rider Lb klasser til stævner, men LA øvelser til træning :-)
Stævner:
Han har sprunget LA/MB ved forrige ejer (Karoline) og redet LB dressur. Han har også sprunget en enkelt MB for kat. I pony, som, højdemæssigt, svarer til MA for kat. II Jose og Laredo rider pt LB3-LA2 og LC/LB* spring til klub- og distriktsstævner De red deres første LA2 til 63%, november 2012 Red 65% i LA2 marts 2013 Jose og Laredo red deres sidste stævne i novmber 2013, diamantstævne i lykkeshøj, og gik følgende: Lørdag: LA1 64% 3. plads LA2: 65% 1. uplaceret Søndag: LA1 64% LA2 64% Jose skulle have redet stævne på ham d 30 december 2014, men havde desværre lungebetændelse:-( Så Cecilie, Legos passer, red ham istedet i LC1 og LC2. og de fik nogle flotte runder:o) LC1: 68.8% - roset for at ride over 50% LC2: 69% - roset for at ride over 50% Laredos passer, Laura, skal nu til at ride lidt stævner på ham:-) De red deres første stævne 16 september 2015, i LD2 og LC1. Det var et trænings-stævne, så de fik to rosetter for at ride 67,3% og 67% :-)
Stamtavle:
ja, hun er ren DSP(: M: Mosegårdens Bonny MM: Mosegårdens Bianka F: Bolero FF: Cansas FM: Diba Busk FFF: Cirrus FFM: Granby Opal FMF: Shagya I Barbolna FMM: 31 o'bajan x barbolna Dejlig stamtavle(:
Stamtavle:
Far: LINCOLN. B pony i spring. Mor: BLACKI . Hun sprang MB og MA. Farfar: LOMBARD . Farmor: BABSY . FFF* LIVERPOOL . FFM* EISELE . FMF* POKER . FMM* BERT.CRYSTAL .
Køn:
Fabulous , hoppe<3<3<3<3<3 Farve: Pinto med brun og hvid- Hvid ned af alle fire ben:)<3 HUn er en rigtig fantastisk prinsesse:)<3
Køn:
vallak
Bemærkninger:
Stella er en fantastisk lille pony, som man kun kan holde af! Lige fra da jeg så hende første gang viste jeg at det skulle være hende. Jeg havde været ude og kigge på 32 ande pony inden jeg fandt Stella. Det var kærlighed ved første blik. Vi har haft nedtur og optur, men du er og vil aldtid være Verdens bedste pony! Når jeg er ked af det går jeg ud til stella, hun kan aldtid få et smil på læben igen. Alt det vi kan sammen idag er helt ubeskriveligt. Vi kan lige fra dressur til hygge uden noget jordere på markerne, spring højdespring, gå turer, starte stævner og alt andet. Alt det du har lært mig på 4 år, da jeg fik dig kunne jeg lige ride et LD1 program og nu starter vi LB3 og klar til LA1. Du er så Fantastisk! Jeg vil aldtid elske dig du er lyset i mine øjne, uden dig er jeg intet! <3 Opdatering 1/9. Stella er nu solgt og torsdag d.30/9 kom hun væk. Stella jeg vil aldrig glemme dig, du er den der betyder mest for mig, du har aldtid været der. Jeg elsker dig min skat, det vi to har sammen vil ingen andre kunne opnå. Du er lyset i mine øjne, du vil aldtid have den største plads i mit hjerte. Du er kommet hen til to søde piger i Hobro, hvor jeg er sikker på at du får det godt. Jeg savner dig i min hverdag, og kan ikke forstå at du ikke er på folden når jeg kommer der hen! Jeg savner din dejlige vrinsken på folden, jeg savner dig min prinsesse! Alt dte jeg kan idag har jeg jo lært af dig min skat! Du betyder alt, jeg græder hver gang jeg ser billeder af os to sammen! De t var en fantastisk tid, og jeg nydt hvert sekundt med dig prinsesse! Jeg savner alt ved dig, det er helt ubeskriveligt hvor meget jeg savner dig! Du har været det bedste der er sket i hele mit liv, uden dig var jeg ikke noget så langt inden for dressuren! Lige fra LD1 til LB3, det jo fantastiske! Men en ting du skal vide, lige meget hvor i verden du er! Så vil du aldtid være Verdens bedste pony for mig! <3 Jeg elsker og savner dig stella! :-*<3 Tricks: Mys, fus( Løfte benet) Stella jeg elsker dig! <3 L LO LOV LOVE LOV LO L Y YO YOU YO Y Jeg Skrev hendes navn i sandet, men vandet tog det ! Jeg skrev hendes navn på muren, men regnen tog det ! Jeg skrev hendes navn på papir, men vinden tog det ! Jeg skrev hendes navn i mit hjerte, og der vil det altid stå ! OVE YOU SKATTER <3333333 F-A-N-T-A-S-T-I-S-K
Bemærkninger:
Laredo kom hen til os den 4 oktober 2009. Han skulle nemlig være en fødselsdagsgave til min lille søster Josephine. Vi købte ham fordi jose skulle have en lærepony som hun både kunne ride noget dressur på, men og så kunne springe på:o) Laredo er en meget sød pony, han prøver altid at gøre sit bedste under ridningen, og han knytter sig meget til sin rytter. Han har en fantastisk personlighed, der gør at man ikke kan andet end at holde af ham:o) Ved os er han blevet 'omdannet' fra springpony til kun at gå dressur:-) Dressurridning interessere både ham og jose mest, og det er også der Laredos potientale ligger. Han har redt hans første LA2 ved os, og bliver til dagligt trænet i øvelser helt op til PRI:-) Laredo bliver lige pt trænet op til at gå sin første LA4, som han skal ride i 2013:-) Han er en skøn pony, og jeg kunne ikke forestiller mig en bedre pony for min lille søster:-) Laredo bliver nu passet af Klara på 13 år:-) Og rider stadig med jose 4 dage om ugen:-) Klara skal forhåbentligt starte en masse stævner på ham, i fremtiden.
Annonce