{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Ronja SOLGT

Stem fair! Da fair play er sjovest. : )

New Forest Montana af Højgaard(MONTY)

Stem fair :-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2001
Fødselsår:
2005
Højde:
Jeg ved ikke lige hvor høj hun er. Han er bare meget rund ;) heeh Og mega sød!<33333 Jeg elsker hende! Hun er der når jeg er ked af.
Højde:
Ca 139cm med 4 sko.
Temperament:
Den mest rolige men også bedstemte dame i hele verden! ;) Hun er en rigtig shetlænder! <3
Temperament:
Rolig, tillidsfuld, lærenem. Super temperament, verdens sødeste pony!
Gangarter:
Jeg har kun skridtet på hende. Kan ikke rigig få hende i trav. Og har heller ikke sadel på hende da den ikke passer mig ;) Heeh. Men hendes mave holder mig på plads. Hun får nok føl her til sommer. Men hvad jeg har set er den meget fin.. Den er ikke hår eller noget...
Gangarter:
Super skridt, med en rigtig god overtrædning. God trav,god overtrædning - op af bakke! Super god galop. Meget op af bakke, træder virkelig godt ind under sig.
Stævner:
Hun har ikke vært til nogen stævner. Men hun skal måske til dyresku. :) Og det håber jeg ;) Heeh Det ville hun være perfekt til!
Stævner:
Vi har startet to springstævner, det ene var begge runder fejlfri. Vi har startet massere af klubstævner i dressur. Vi har startet fra ld1-lb2 mod pony(Før jeg blev for gammel til at ride pony) og efter jeg faldt for aldersgrænsen har i startet lc1+lc3 og la1 mod hest. Dog ikke placering i la1 endnu, men det håber jeg vi kommer til at få :-)
Stamtavle:
Jeg har ikke hendes stamtavle. Det eneste jeg ved med mig selv er at hendes mor hedder Rosa. Men hun er MEGET mærkelig ;) Ej hun er meget kær. Men har desvære nogen problimer med en sygedom.
Stamtavle:
F: Sutlaaktiks Benji FF: Priory Prickle FM: Fury's Olgarine M: Elmholts Jenka MF: Pedro MM: Elmholts Chanell Han er ren New Forest og noget af hans stamtavle kan føres helt tilbage til 1855 :-)
Køn:
Hun er en hoppe. En dejlig en!<3
Køn:
Vallak.
Bemærkninger:
Min bedstefar købte hende inden Bruno døde. -Han kunne ikke lade hende være i fred, så han fik mark-arast ;) Heeh... Hun var der for mig da klaus blev solgt! Det var hendes føl. Men jeg elsker hende. Hun er bare så smuk!<33333 Hvor mange mange skal der til at ride en shetlænder??? 1: til at hive i tøjlerne. 2: til at skuppe bag på. 4:til at flytte benene... ;) 7 personer.. + en til at side på hypperen ;D Hun er en supper dejlig og meget kærlig pony! Ronja blev desværre solgt. Da Lukas blev skudt ville manden ved siden af ikke lade nogen låne en dyt af ham... Så der var kun en ting at gøre. Og det var at sælge alle ponnyerne. Men de har det godt alle sammen og er kommet hen til en rigtig flink og sød mand, som holder af dem. Og de er sammen, det er det vigitgste!
Bemærkninger:
D. 2 2010. August købte jeg officelt monty, efter jeg havde haft ham på prøve en uge. Lige fra det øjeblik jeg så ham vidste jeg at det var ham jeg skulle have. Monty og mig rider mest dressur, og har haft flere forskellige dygtige undervisere. Lige nu rider vi bl.a. kursus ved Cesar Lerias når han er i Danmark, og vi har fået en lille forsmag på Working Equitation, som vi synes var fantatisk sjovt :-) Vi er også begyndt at træne nogle tricks med ham, hvilket vi begge synes er meget sjovt!
Annonce