{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cencuren

Stem på min hest!

Anden særlig race •OLYMPIA• | SOLGT 2/12-2009 |

Stem med hjertet! :-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
2001
Højde:
Mulle her er en lille pige på ca 153, da jeg købte hende for 4 år siden var hun 146 så hun er da vokset en lille smule..
Højde:
Hun er 130-131 cm max en lille 2'er pony.
Temperament:
sød, dejlig , nem at have med at gøre, dog lidt "hoppet" til tider, når man rider hende gælder det om at kende hende rigtig godt, da hun ellers syntes det er sjovt og stå på bagben.. det kan / er jo en ulempe !
Temperament:
Hun har det mest fantastiske temperament! I stalden er hun sød, står stille gør ikke en flue fortræd. Dog kan kun gå lidt rund, når man stresser om hende. Men ellers er det så fint! :-)
Gangarter:
skridt- trav- galop. (tølt-pas-tøltepas-passetølt) :D
Gangarter:
Skridt: Der tripper hun lidt, hun vil ikke nogle noget ondt! Men hun kan bare ikke vente. Hun vil så gerne rides og elsker og bliver arbejdet med. Trav: Vi øver meget på traven, da hun meget hellere vil galopere. Hun tripper og i hjørnerne sætter hun somme tider i galop. Men det er ikke for at gøre nogle ondt! Galop: Den er virkelig dejlig, hun kan godt tage et par spurt en gang imellem. Men det er fordi hun har så meget energi. :-) Spring: I springningen, vil hun rigtig gerne fremad. Vi arbejder stille og roligt med lidt bomme, da hun ikke er så sikker på sig selv. Hun vil gerne, men når hun kommer der over fortryder hun tit. Men det er blevet så meget bedre jo mere vi træner og giver hende selvtillid! :-))
Stævner:
vi overvejer lidt om vi skulle begynde på nogen jagter? vi har været til et springstævne før, desværre gik det ikke så godt, men sådan kan det jo gå. Hun er egentelig en hest der bare vil ud og løbe og springe i naturen i stedet for en bane.
Stævner:
*VRCL -28/11-2009 - bom klasse - 0 fejl* * VRCL - 28/11-2009 - 30 cm - disset, pga fald* Vi har ikke startet mange stævner da hun var til salg og vi brugte meget tid på at få hendes selvtillid op. Hun var meget mange for okser! :-))
Stamtavle:
Der er vidst hollandsk varmblod og traver i hende.
Stamtavle:
Nej :-)
Køn:
Hoppe
Køn:
En dejlig hoppe! :-)
Bemærkninger:
sort, smuk , sjov gangart , 9 hvide hår i panden, en hvid venstre bagkode , dominerende, lærenem, iltert temperament, . Jeg har købt hende fra stutteri Romeo, af Maria, som havde været i Holland og hente hende. Da jeg kom ind i stalden første gang og skulle se hende var jeg bare solgt. Så det blev min lille mullehest.. købte hende i 2005 :) vi har haft mange, både gode og dårlige oplevelser sammen, vi har redet mange gode ture, og desværre også dårlige.. Hun er en hest man dog kan stole på, hun smider ikke en af hvis hun bliver bange. hun tripper kun, men bliver under en. Cencuren egner sig klart bedst til spring og jagt, da dressuren simpelthen er for kedelig ! Selfølgelig er der jo grunddressuren der skal rides hver dag, meeen hvis hun kunne slippe, er det helt sikkert det var det hun ville ! :) d. 19-10-2014.: Årh min lille skat, du er sådan et godt dyr... du er begyndt at blive så god.. du er min ener, min stjerne, min alt! <3 Jeg elsker hende af hele mit hjerte, og hun er det væsen i verden jeg stoler mest på! CENCUREN I LOVE YOU !!!
Bemærkninger:
Olympia og jeg var kun sammen i lidt over et år :-( Det var et fantastisk år! vi havde sammen .. Jeg elsker dig stadig! :-* Historien om Olympia og jeg - fra start til slut :-) Det hele startede med at jeg var nede og ride Fleur :-) Jeg havde godt lagt mærke til at der var kommet 2 nye ponyer(Olympia og Rock). Caroline(Olympias ejer) Kaldte på, hun spurgte om jeg ikke ville prøve og springe på Olympia. Det ville jeg da meget gerne! De hentede dig og du så så sød ud! En lille charmtrold med langt hår. Men du var tynd. Caroline havde kun købt dig, fordi hun ikke kunne klare og se hvordan du så ud :-( Det var forfærdeligt! Men jeg begyndte og ride dig, man kan sige at jeg lånte dig :') Vi lærte hinanden bedre og kende. Emma og jeg red hver onsdag i skoven, når vejret tillod det. Men du blev bedre inde for dressuren og spring. Vi startede vore første stævne, vi blev diset i 30. De der okser havde du ikke meget selvtillid til at hoppe. Men vi trænede og trænede og det hjalp. Du blev sat til salg, da Caroline er over 18 og for stor til dig. Der kom mange og prøvede dig, men ingen kunne lide den måde du var på. Du var jo en frist pony :-( Men så kom der endelig en venlig familie med en lille pige :') Åh hvor var de søde mod dig! De tog dig med :-(((( Men Caroline fortalte at hun var blevet redet i 14 dage fordi hun var for strid :-( Men de beholdte dig og købte dig d. 2/12-2009 :-((( Det harværet det bedste eventyr med sådan en fantastisk speciel pony som dig! Jeg vil aldrig glemme dig! <3
Annonce