{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Ponylands Proud Mary

Stem på min hest!

New Forest Bella

Stem som i syntes?<3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
A
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
1994
Højde:
144,5 cm. med sko.
Højde:
Hun er en lille 1´er pony :) - en perfekt lille 1´er pony <3
Temperament:
Hun er en meget rolig hoppe, som er meget energisk og fremadgående. Har ikke særlig let ved at blive bange, men det kan godt ske ved små pludselige bevægelser, specielt omkring hovedet på hende. Hun elsker at galopere i skoven, og er sjældent til at stoppe da hun bliver så ivrig. Mary er en hoppe der hører hjemme på en springbane. Hendes gang og opmærksomhed bliver hurtigere og mere skarpt lige så snart hun ser synet af et spring.
Temperament:
Bella er en super dejlig hoppe, men hun har selvfølgelig også sine dage.. For det meste er hun rolig og nem at styre, men nogle gange har hun virkelig brug for at fyrre den af og så kan man nærmest ikke stoppe hende ;D Men af den grund stopper jeg aldrig med at elske dig! <3 Når vi er i skoven og galoperer ned af en laaaang skovsti så bliver hun superhurtigt tændt!
Gangarter:
I alle hendes gangarter går hun meget fremad, med taktfaste skridt. Hun har det dog med at snuble hvis hun mister fokus eller hvis hun koncentrerer sig.
Gangarter:
Skridt : Rolig, blød, Er mest til bløde tøjler. Trav: afslappet, men skal holde lidt igen. Galop: utrolig unik, fantastisk og smuk, men igen en gang imellem lidt ustyrlig.. <3
Stævner:
VEK Sløjfespring d. 8 April Bom(20 cm) og 50 cm - vi fik en roset i begge klasser. Hun har deltaget i massere af stævner med de gamle ejere.
Stævner:
Har ikke redet stævner på hende, da jeg er mere til hyggeridning;)
Stamtavle:
Den har jeg ikke.
Stamtavle:
Kender ikke til stamtavlen, da hun bare er min part :)
Køn:
Hoppe
Køn:
Helt utrolig fantastisk smuk dejlig Hoppe!<3 :)
Bemærkninger:
En glad og energisk pony. Hun er en smule hovedsky, så man skal helst være forsigtig når man børster hende i hovedet. Hun har virkelig meget erfaring inden for springningen, og det kan man takke hendes tidligere ejere for, de har redet helt op til LA med hende og har førhen også gået MB, og det kan tydeligt mærkes. Jeg er rigtig glad for at have fået part på hende, for jeg vil helst fokusere mere på springningen end dressuren, og så er det jo super med en pony som hende. Aftegn: Hoved: Bred stjerneblis ind i venstre næsebor, plet på underlæben Venstre for: Ingen aftegn Højre for: Ingen aftegn Venstre bag: Ingen aftegn Højre bag: Ingen aftegn Krop: Broget Andet/Mærketekst: Rødbroget Farve: Ingen aftegn Jeg ved at hun med de tidligere ejere har været en B-pony, som har gået landsstævner. Hun har gået LB og LA på distrikt plan med den forrige ejer, og MB med ejeren før den forrige ejer.
Bemærkninger:
Bella er min part <3 Jeg har haft part på hende i omkring 14 måneder og jeg har nyder hver sekund jeg er sammen med hende:) Siden mine forældre blev skilt har jeg været meget ked af det, men Bella, du er solen i min hverdag, det det får mig til at stå op om morgnen, det der gjorde at jeg kunne flytte skole! Jeg havde aldrig klaret mig i gennem det jeg har hvis jeg ikke havde mødt dig<3 Når vi er sammen glemmer jeg alle problemerne i mit liv <3 Jeg glemmer aldrig dig og alt det du har gjort for mig! Jeg ville gå gennem ild og vand for dig! Skat! hvis bare du vidste hvad jeg føler for dig! Glæden i dine øjne varmer mit hjerte Bella, du skal vide at du er mit et og alt :) 29/8 2011 - Tja, så sluttede vores eventyr min prinsesse! Og hold k*** hvor jeg dog savner dig! Jeg vil aldrig glemme dig! Du er verdens dejligste mest utrolige fantastiske hoppe! Jeg vil ALDRIG glemme dig og alt det du har lært mig! I'LL WILL NEVER FORGET YOU! B: Bedst E: Elegant L: Lækker L:Latterlig dejlig A: Alt! Os to til evig tid...
Annonce