{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Ritsert R.I.P.

Stem hvad i selv føler for... :)

Anden særlig race Bjeldbaks Bingo B-pony

Stem på min smukke Bingo !! ;)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
2006
Højde:
Ca. 160 smukke cm...
Højde:
146 cm. med sko blev ponymålt torsdag d. 09.02.2012 - 145 cm. u. sko Bingo skal måles igen i år 2014.
Temperament:
Han er bare super nem... :) Andet er der ikke at sige... :D
Temperament:
Opmærksom
Gangarter:
Over middel...
Gangarter:
Flotte gangarter Skridt : træder 2 skridt over sit eget spor minimum Trav: God energi, smidig, taktfast Galop: Blød og smidig
Stævner:
D.13/12-09: EOR Julestævne, LD2 til 65.56%, første uplaceret.
Stævner:
Jeg har sammen med min ridelære uddannet Bingo fra LC plan til PRI på C-plan, han skal d 1 dec starte sin første PRT. Bingo har gået utallige klubstævner og distriktstævner med mig, og 1 enkelt stævne med forrige rytter. Bingo har bla startet La3 til 68 % og LA4 til 67,1 % til C-stævne og PRI til 66,5 % & 65,8 % Han er helt klart en pony der vækker opsigt ude på dressurbanerne!
Stamtavle:
Far: Onne 376 Farfar: Leffert 306 Farmor: Ytsje Mor: Fardau Erna Morfar: Jelke 367 Mormor: Erna V.D Hunzehoeve
Stamtavle:
fuldblod // tysk ridepony Far: Lady's Devil xx (fuldblod) Farfar: Fanaan xx (fuldblod) Oldefar: Nijinsky xx (fuldblod) Tipoldefar: Northern Dancer xx (fuldblod) Mor: U.N (tysk ridepony) Morfar: Colano (tysk ridepony) Oldefar: Colza (Sec B.) Tipoldefar: Coed Coch Berwynfa (Sec B.) Han er brændemærket LU
Køn:
Vallak...
Køn:
Vallak
Bemærkninger:
Super dejlig dreng...! Er så glad for ham allerede, selvom jeg kun har haft ham en uge... :D Han er en rigtig barbie hest... Sååå Smuk!!! D. 8/5-09 Ritte er bare stadig super sød at have med at gøre... :D Har været oppe og trave på ham en enkelt gang nu, men han har fået en infektion på luftvejene efter flytningen, så han holder fri lige nu, og er på antibiotika... :( Stakkels dreng! Han stod med 39,5 i feber i næsten 3 dage før det faldt, men nu er det heldigvis helt væk! Nu snotter han bare helt vildt, men han er en del mere frisk igen, så det er dejligt...! :D Han er bare den rareste dreng man kunne tænke sig! Glæder mig virkelig til at komme rigtigt i gang med ham... :D 21/5-09 Det går bare super med ham! Traver rundt uden longe nu, skal bare have en til at holde ham når jeg hopper op, da han lige så godt kan lære at stå stille der med det samme, men han er bare super sød, det går så godt! Er virkelig glad for at jeg valgte ham! 28/5-09: Det går bare stadig helt super med ham... :D Dog har jeg købt en ny sadel til ham, og sådan en knager og knirker jo rimelig meget... Det var MEGET farligt den første dag, men nu er han ligeglad... :) D. 15/7-09: Idag var Ritte ude og ride lidt efter en måneds ferie, og han var bare en stjerne! Er rigtigt stolt af ham! :) Målte også hans man, den er 97 cm... Sys det vildt... Hehe... D. 13/12-09: Han bliver bedre og bedre nu! Nu har jeg lidt mere tid til ham så han kan blive redet, så nu går det rigtigt fremad!!! :D LOVE YUU BABY! 10/6-2011 Så er det vist ved at være længe siden her er blevet opdateret.. :) Jeg har i mellemtiden fået en lille datter, så har haft mine skønne parter til at passe ham mens.. :) Nu er jeg i gang med at ride igen, og det går bare super.. Han har godt nok rykket sig, det er helt vildt.. Skønne hest... <3 Og er Tia med ude og ride, går han troligt med barnevogn ved siden over i hallen, og siger hun lyde, står han gerne med hovedet helt nede i vognen ved hende.. Lidt sjovt.. Love you... 29/12-2011 I dag tog du til de evige græs marker... Vil altid elsker og savne dig min skat... Tak for en god tid.. :)
Bemærkninger:
Bingo er en smuk pony med fire hvide sokker, hvid hjelm og et blåt øje Jeg købte Bingo 4. januar 2011, der var han 4½ år gammel.. Jeg har selv lært Bingo alt det han kan, og det bedste af det hele er at jeg har fået chancen for at forme min egen dressurpony uden at den har lært alt mulig af andre ryttere! Vi ved at Bingo har kapaciteten til toppen, han er en fantastisk sød pony Han er styrbar, med den rette gnist og tænding Bingo er en sød og velopdragen pony, som går pænt i trailer, og står stille under kørsel og på staldgang, samt op - og nedstigning Han er købt dressur pony, men kan springe. Han har sprunget omkring 110cm i løsspring og 70cm under rytter - med mig Det dressuren jeg satser på og det har han ufattelig meget kapacitet indenfor, med sine fantastiske bevægelser og sit yndefulde udseende. Bingo har været på tur før, hvilket han tog pænt. Vi startede med stævnerne i maj 2011 Nu starter Bingo PRI til C-stævner 21.06 - I dag er det den lille Ponie's fødselsdag! :-D Hurra Hurra !! Bingo er B-pony i dressur!!! Han red sine kvalifikationer til 66,5 og 65,5 %, begge kvalifikationer blev gennemført i PRI!!! Så blev mit allersidste ponystævne redet, vi nåede vores mål, og jeg kan ikke være mere stolt af Bingo og mig selv. Tænk at det hele så er slut på et split-sekund... Vi må se hvad 2014 byder os/ham. Bingo blev i november 2014 solgt til en rigtig sød familie. Bingo og hans nye ponyrytter har allerede vundet deres første roset og jeg kunne ikke være mere stolt af dem! Det er så dejligt at se ham med en ny rytter og jeg er sikker på at Amalie og Bingo kommer langt sammen! :-)
Annonce