{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Marrondales Opasia [himmelhest]<3

stem:D<3

Anden særlig race Kastkærs Bella

Stem fair!:-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2001
Fødselsår:
2000
Højde:
147,5
Højde:
1,47 m. sko.
Temperament:
Opasia er en rolig pony, og hun tager alting super cool. hun er nem at have med ude<3
Temperament:
Hun er meget hoppet, og kan hidse sig utrolig meget op. Men lige så hidsig hun kan være, lige så sød og rolig kan hun også være. Hun er så dejlig nem!
Gangarter:
Skridt: rolig og rummelig. Trav: dejlig stor og flydende trav. Galop: go' stor og rummelig galop, som også er flydende. 3 super smidige gangarter. 3 super smidige gangarter.
Gangarter:
Hun har 3 dejlige, og super fine gangarter hvor traven i særdeleshed skal fremhæves.
Stævner:
første ude stævne D. 6./8.-10 Nord Thy lc1 dressur 1.plads:D uklasse lc spring en fejlfri runde D. 15./8.-10 Rom hold dressur lc1 gik godt men vores hold fik desværre ingen placering;) D. ./9.-10 Hundbog lc2 gik fint D.10.-12./12.-10 første lb spring. Blev første uplacerede. year;) første lb1 dressur gik faktisk ret godt af at det var første gang, men hun bliver lidt bange, men øvelse gør mester;) klubstævne D. 18.-20./2.-11 skulle have startet lb spring og lb1 dressur men vi styrtede to uger inden så der blev ingen stævne desværre:,( D. 28./5. -11 vi var endelig til noget der minder om stævne nemlig dyreskue. vi fik en 3. plads i heste agility og så sku' vi lave ponygames med STH men tog hjem pg.a. opasias ben og vejret.. det var fint!:D min Engel! D. 3.-4./9-11 udv. klubstævne Hundborg. Lc1 gik godt Lc2 gik godt Lb1 gik super, men det gjorde det også for de andre. ingen roset Lb2 gik godt, men dommeren kunne ikke programmet, lidt træls.. men opasia gik godt;) D.13./5.-12 træningstævne STH LC1 til 69,17% det var ikke så dårlig med en 1. plads;) Der mangler nogle stævner
Stævner:
-
Stamtavle:
M: Olympia mf: Valentino mm: Klazien f: Rodlease Psalm ff: Vernons Vespers fm: Rodlease Candy Girl
Stamtavle:
Ukendt.
Køn:
Hun er en (s)køn hoppe med stort H<3
Køn:
Hoppe.
Bemærkninger:
D. 4./8.-2009 begyndte vores eventyr<3 Jeg kendte Opasia før jeg købte hende. Jeg havde redet hende for forrige ejer. Der har altid været en gnist, et særligt bånd, mellem os. jeg vil ALDRIG miste dig! Du er den vigtigste brik i mig, du vil ALTID ha' en plads forrest i mit hjerte<3 Jeg har lært rigtig meget af Opasia, inden hende var jeg bare en lille lort der synes galop var det fedeste i verden!:D I dressur har Opasia gået til og med LA6(forrige ejer) LB2(mig) I springning MA(forrige ejer) LB stævne og LA/MB(mig) Vi styrtede i februar, så vi har ikke haft mulighed for at komme længere. Jeg var så ulykkelig den aften, men du var så sej! Det må have gjort ondt at falde ned i springet! Det kostede da også en kraftig fibersprængning...:O Men det er et overstået kapitel og du er fit for fight. Opasia, du er bare dejlig og jeg kunne egentlig have nøjedes med at sige: Opasia du er alt!!!<3 Jeg elsker dig til universets ende og tilbage igen x en uendelig masse gange!:* jeg har heldigvis mange gode år tilbage på stjerneponyen!:*<3 #jeg har lært Opasia at kysse. Hun er så sød når hun gør det!:*# #Opasia er blevet syet bag til# Jeg har haft den bedste tid sammen med den bedste pony man overhovedet kunne få<3 Jeg kan slet ikke beskrive min kærlighed til den pony! Jeg kan faktisk nærmest overhovedet ikk rigtig komme over det, jeg tænker på hende flere gange om dagen, og tænker på alt vi har lavet sammen. Jeg mangler hende til at fuldende mit liv. Men hun havde ondt, og det var bare ikke sjovt at komme op til hende mere, når man skulle trække med hende og bare kunne se hvor meget hun led.. og så blev hun pludselig også forofangen. Vi undersøgte vores muligheder for at kunne redde hende, men der var ikke noget at gøre, hun ville aldrig blive god igen. Det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet!! Det var slet ikke den slutning, jeg havde forstillet os at vores eventyr skulle ende med. Jeg havde altid forstillet mig at hun enten skulle blive hos mig og have et lille føl eller sælges til en lille pige, som mig, hvor jeg så kunne komme ud og se hende have glæde af min lille skat, men man kan desværre ikke forudsige fremtiden, så... åh gud nu sidder jeg med tårer i øjnene igen.. Jeg glemmer dig aldrig skat, jeg ved du har det godt på de evige græsmarker!<3<3<3<3<3<3<3 o: omg hun er smuk! p: Pladsen forrest i mit hjerte er til dig!;* a: altid arbejdsvillig s: sin egen i: i <3 you, opasia a: aldrig andre end dig, Opasia!<3
Bemærkninger:
Jeg har haft Bella i halvandet år. Da jeg fik hende så hun ikke ud af meget, hun var i dårlig form og var ikke redet meget de sidste 3 år. Jeg har så endelig fået hende trænet op, fået opbygget muskler og vi er nået rigtig langt de sidste par måneder. Her i weekenden startede vi vores første LB1 som vi vandt. Jeg har brugt lang tid på at lære hende at give ordentlig efter på bidet, og hun kan nu gå ordenligt til bidet i alle gangarter. Hun er meget svær at ride, og hun ved bestemt hvem der sidder på ryggen af hende. Hun kan øvelser til LA. Kysse: Ja, hun er så god til det! Smile: Hun gør fremskridt. Gabe: ikke øvet. Ryste på hovedet: ikke øvet. Neje: Kan hun med lidt hjælp. Spanske skridt: Hun kan nu løfte benet på kommando, så fremskridt! Lægge sig: ikke øvet. Stå på podium: ikke øvet. Bakke uden berøring: Det er hun super god til! Farve: rød. Hoved: afbrudt stjerneblis, hvirvel på hver sin side af midtlinie over øjenniveau. Venstre forben: høj sok. Højre forben: hvidt ben. Venstre bagben: sok op indvendig. Højre bagben: høj sok. Krop: to hvirvler på halsens underside.
Annonce