{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Epoke

Stem på min hest!

Anden særlig race Freya >>Solgt! <<

Stem fair! :-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1995
Fødselsår:
2008
Højde:
172 uden sko, og han har sko på :) Super dejlig højde :-)
Højde:
125 cm. så 3ér <3 En lille pus!
Temperament:
Stille og rolig. Når vi er I ridehus så er han meget oppe og køre og vil bestemme alt.. Men han er kun en bandit i starten, efter et lille stykke tid han har været der, så er han meget sød! Når vi rider sammen med andre heste så bliver han også meget ophidset og vil ikke høre efter.! Nogle gange rider vi også lidt på fold og der er han okay men stadig noget oppe og køre.. Når vi rider tur så er han så sød! Han er 99 procent trafik sikker..! han er ikke bange for noget.. kun hvis en motor lige starter eller sådan noget..
Temperament:
Vågen og opmærksom, men utrolig dejlig! :-D
Gangarter:
Skridt: God, men slæver føderne hænd af jorden hvis han ikke lige gider mere.. Trav: God, men ikke alt for god i dressur. Galop: Meget fint. :)
Gangarter:
3 fine! :-D Især hendes trav skal fremhæves!! :-)
Stævner:
Har det desværre ikke været til nogen stævner med ham..
Stævner:
Nope, ikke endnu ;-)
Stamtavle:
Den har jeg ikke.. men jeg kan prøve og få fat i den :-)
Stamtavle:
Nej igen :-)
Køn:
Han: Blanding af Oldenbog og dansk varmblod.
Køn:
Hoppe med MEGET STORT H! :-D Men det er nu dejligt nok! ;)
Bemærkninger:
Epoke er en blanding af en Dansk varmblod og en oldenborg. Han er 172 cm. Høj uden sko.. Han er brun/rød med sort mank.. Han har en stjerne i panden og sorte sokker.. Han elsker at komme ud og gå tur og blive strillet.. :) Han elsker at komme til vandet og bade.. Han er meget doven når det gælder Springningen så det går jeg ikke så meget op i mere, nu gælder det dressur.. :) Første gang jeg sad på ham er nok ca. 2 år siden nu.. Han står jo self ved sin ejer, og hans ejer har jeg kendt siden jeg var lille, så vi var jo venner på facebook og så havde hun fået et nyt føl og det ville jeg se. Da jeg så var oppe og se det nye føl, kom vi i snak om Epoke. Efter en lang snak endte det med at vi syntes jeg skulle prøve og komme en dag og prøve og ride en tur på ham.. Efter den første gang jeg red på ham har jeg bare været hal part i ham.! :-) d. 21-09-2010 var jeg i ridehus og springe lidt, det endte med at jeg faldte af og slog min ryg! Så jeg havde dårlig ryg i næsten 1 år hvor jeg bare har været meget igennem. Nu er min ryg fin og jeg skal til at springe igen. :-) 31-01-2012. Har været oppe og ordne stald og sagde hej til min dejlige basse. Han er bare så fræk at han galopere rundt på hele folden, der var ikke tid til at sige hej! :-)
Bemærkninger:
Freya er lige kommet "hjem" idag! Hun tog det HELT vildt pænt! :-D Hun kom ud på folden med de andre og de løb lidt stille og roligt og hun blev taget SÅ pænt imod! :-)) Så havde vi hende over på banen og jeg trænede jeg lidt med hende fra jorden, hun var bare SÅ sød! :-)<3 5-8-2011: Lille Line red Freya i longen idag, efter var jeg lige oppe og ride hende lidt, vi tog vores første galop UDEN longe!! :-D<3 SÅ stolt af prinsessen! :´)<3 Nu er hun ved at nå dertil hvor man kan rense baghove på hende også! :-D <3 Jeg skal nu tilride Freya, derfor er der INGEN ridebilleder! :-) Den 22-10-2011: Freya har nu været væk nogen måneder.. Jeg savner hende, da vi først talte samme sprog gik hun lige ind i mit hjerte med træsko på. Freya var da jeg fik hende ikke den prinsesse som alle trode! Dagen efter sparkede hun mig, helt uoplagt og uden grund! Hun bed. Marie-Louise havde opgivet at lære hende at få renset hove! Hun løftede benet i panik og begyndte at sparke, hun stoppede ikke, selv óm man bare holdt fast. Hun fik efter nogen dage sparket mig igen, jeg overvejede om jeg skulle stoppe det her. Inden at det blev farligt for mig! Men jeg giver ikke op, sådan er jeg ikke! Jeg blev ved med at kæmpe, Freya blev ved med at lægge øre, sparke ud, bide og hvad hun ellers fandt på. Jeg kom frem til at det simpelthen var mangel på opdragelse, hun vidste ikke hvad der var rigtigt og forkert. Når jeg satte en grænse, gik hun altid over den. Hun vidste ikke det var forkert. En anden ting var at hun blev usikker, når man kom for tæt på hendes bagpart. Træningen forsatte og en dag, da jeg ville filme hendes problemer... Forandrede hun sig, fuldstændig! Aldrig havde jeg set hende på den måde, hun var pludselig rolig, havde ørene fremme, slappede af og lyttede. Efter denne dag gik alt frem! Vi begyndte at ride mere, hun var stjerne sød!! Men tiden gik, Marie Louise var blevet utryg ved Freya og var derfor fast besluttet på at hun skulle have en ny pony. Så Freya skulle væk. Jeg satte hende på heste-nettet kl. 22.30, næste morgen ringede der 4. Jeg sagde nej til en som ville bruge hende til selskab. Freya er 3 og har hele livet foran sig, med rytter på ryggen. De 3 ville komme ud og kigge næste dag. Senere ringede endnu 3, den ene kom ud og kiggede med det samme! Det var til deres tvillinge piger på 8 som skulle have hende. Pigerne var dog ikke selv med, hun var helt perfekt sagde de! De ville gerne hente hende senere samme aften, sådan blev det. Pigerne vidste ingenting. Da de kom senere, hoppede pigerne ud af bilen. Kiggede på deres mor og far, hvor jeg så sprugte om de ville have hende med hjem? Hun var helt perfekt.. Her for et par dage siden modtog jeg en sms, det var fra Freya. Hun har det rigtig godt, de har en dejlig stor skov! Hun elsker at ride ture der! :´) Jeg kan ikke sige andet end tak, Freya gav mig en masse erfaring som jeg ikke ville være foruden!
Annonce