{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Frederik

Fjordhest Miss Dixie

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
1994
Højde:
Han er 85 cm ;)
Højde:
færdigmålt 1.36 i stg.
Temperament:
Dejlig rolig, nem at håndtere, og kan styres af alle, dog er han lidt fræk, som en shetlænder skal være. :)
Temperament:
Dixie har et dejligt temprament, hun er sød og rolig men kan sagtens tændes. Hun er sød mod børn og dyr, men også en stædig og stærk dame der ved hvad hun vil! :)
Gangarter:
Meget små selvfølgelig, men han elers er de fine...
Gangarter:
hendes gangarter er middel, jeg arbejder på at få hendes gang lidt større.
Stævner:
Nej
Stævner:
Dixie og jeg har igennem årenes løb startet en del stævner... Vi har startet alt fra LC3 dressur, LC spring til jagter og ringridning. - Dixie ville sagtens kunne nå længere, desværre er mine pony år slut.
Stamtavle:
Stamtavle:
Far: Orion halsnæs. Mor: Signe.
Køn:
En dejlig lille vallak
Køn:
Hoppe.
Bemærkninger:
Frederik er en lille shetlænder på under 1 meter, som vi lige har købt, han er helt sort, og har det sødeste hoved. Frederik har før i tiden været meget tyg, og derfor har han en fedt kant på halsen som er væltet, dette prøver vi om vi kan få lidt væk, han har heldigvis tabt sig meget. Frederik elsker af springe og han er super god til det. Frederik er også tilkørt:) Alle billeder er hos hans gamle ejer :) Mere tekst og flere billeder kommer da vi først skal op og hente ham på lørdag ;) <3
Bemærkninger:
Dixie og jeg har været sjælevenner igennem 5år. Det har været en tid med blod, sved og tårer - det er stadig ikke nemt men hun er det der gør mit liv værd at leve og grunden til at jeg står op hver dag. det kan godt være at hun ikke er en ædel varmblod men hun er den eneste der har været der for mig, hun er min bedsteveninde! den 20.10.2010: Da vi lige er flyttet på en gård er Dixie kommet hjem at gå, det er en stor forandring når man er vant til rideskole. Men det er dejligt at have hende hjemme, og vi nyder det! vi har en masse at arbejde med, at finde tillid til hinanden og at hun skal vide at jeg er den der bestemmer og ikke omvendt - men da mine pony år er ovre, har vi alt den tid vi ønsker (-:
Annonce