{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bess

Håber i stemmer fair

Anden særlig race Bess (gammel part) <3

Stem på den bedste profil ;-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
Fødselsår:
2002
Højde:
Ca.123
Højde:
Hun er ca. 123 i stang :)
Temperament:
Hun er lidt sur når man skal spænde gjorden.
Temperament:
Hendes temperament er meget roligt :).. Hvis der er noget farligt, stopper vi bare op og kigger.. d:
Gangarter:
Skridt: Hurtig men okay skridt. Trave: Nogle gange hurtig andre gange langsom. Gallop: Ik hurtig men langsom.
Gangarter:
De er nok ret gode af en III'er pony at være .. :D..
Stævner:
Ingen i nu.
Stævner:
Solbakken - 26 - 27 maj ..:D Vi startede lx for to'ere (da jeg er for gammel til at ride tre'er.) 40 cm - Hun stoppede et par gange og vi fik 12 fejl, men alt i alt gik det godt, da det var vores første rigtige spring stævne. :D Vi startede også en ld for to'ere (da jeg er for gammel til at ride tre'er) 60 cm - 70 i omspring - Vi fik 8 fejl en stopning og en nedrivning i omspringningen. Men det gik også fint. Vi kom hjem med 2. pladser. Det er jeg godt tilfreds med :)
Stamtavle:
Stamtavle:
Mor: Flika Far: Bamuda halvsøskende: Buggi og Søs :)
Køn:
Hun er en hoppe.
Køn:
Hoppe ..
Bemærkninger:
Bess er en rigtig glad hoppe men er bange for ingangen til ridehuset og vil derfor ik ned i den ende, man skal bare være lidt bestemt.. Hun er dejlig af ha noget at gøre med, fordi hun er så stille og rolig.
Bemærkninger:
Stille og rolig lille pige :).. På banen, kan hun rides, (det jeg mest gør).. Vi har haft problemer, pga. sadler der trykkede.. Men nu er det ved at gå frem ad.. Det er jeg meget glad for.. I skoven er hun super og elsker en god galop på stierne :).. Hun er ret ligeglad med biler, lastbiler og andet køretøj. men dog ikke 110% trafiksikker, da det kan heste bare ikke være. :).. Engang så vi en meget farlig majetasker, så vi næsten gik ud på en kornmark :).. Hehe. ikke ligeså godt, manden der ejede marken stod og så det, fniis.. :).. SØD, STILLE OG ROLIG :).. ***** Hun har fået en halvpart der passer rigtig godt til hende, !! .. De er bare super CUTE sammen.. *****
Annonce