{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Beauty

Stem på Beauty :o)

Pinto Paint Me Proud

Eller proud:-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
2008
Højde:
Ca. 1.66 i stg.
Højde:
145,5 cm
Temperament:
Hun er nysgerrig og opmærksom på den gode måde, hun er utroligt nervefast, og tager de fleste "nye ting og udfordringer" total cool :) Hun er en utrolig krærlig hoppe, som man hurtigt kan få lang tid til at gå med bare og stå og nusse :o) Dog er hun også en stædig og bestemt HOPPE, som nogengange kan bliver lidt for meget, men for det meste kan hun styre sig! :D Har flere gange fået at vide man tydeligt ser på hendes energi og temperament at der er Come Back II i hende.
Temperament:
Meget nervefast og medgørlig. Har dog en del temperament - især på springbanen!
Gangarter:
Nogle ganske fornuftige gangarter hvor der dog stadigvæk mangler en del styrke og bæring, men vi er på vej i den rigtige retning og de er forbedret en del. :)
Gangarter:
Middel.
Stævner:
Går pt. LC-LB dressur til stævner. til træning Lb og nogle La øvelser :)
Stævner:
Har fået en del placeringer i LD1 og LD2 dressur. Har startet til og med 60 cm spring med placeringer.
Stamtavle:
Ingen papirer, men hun er født den 26/3-2002 hos Overmoselund Hestepension. Hun er Dansk varmblod, men som saggt uden papirer. F: Rådbjergs Pardon (ikke kåret hingst som er solgt til Frankrig) DV FF: Come Back II FM: Parianna FMF: Leonardo II FMFF: Raimondo M: Sussie - Kåret i DV MF: Falkner 7502066 DH 324 MFF: Pasteur XX (DE306060063463) MFM: Fanny Hill (DE309092439369) MFFFF: Bürgermeister XX MFFM: Praline XX MM: Tanja MMF: August MMM: Fama MMFF: First foot XX MMFM: Kvik
Stamtavle:
Mor: Purples Red April (er herinde) Far: Jack D
Køn:
Hoppe - den bedste af slagsen :-)
Køn:
Hoppe.
Bemærkninger:
Den 3/9-11 blev Beauty min hest, hvilket jeg ikke har fortrudt et sekund! Har aldrig mødt en hest så speciel som hende. Hun har så meget personlighed, og er så kærlig. Jeg bliver altid mødt af et kæmpe vrinsk fra hende, og så kan vi bruge flere timer på bare at nusse, klø og klappe…. hvis det stod til Beauty! ;) Hun er ret "mor-afhængig" som jeg kalder det, da hun har knyttet sig utroligt meget til mig, og hun følger mig overalt som en lille hund. Hun er utroligt nem at have med at gøre i alle henseender da hun er ret nervefast - med undtagelse for de dage hvor hun kommer i tanke om hun er en hoppe.. Ridemæssigt kan hun være lidt af en udfordring da hun nemt bliver hidsig, og samtidig er en meget fremadgående hest, som manglede utroligt meget rutine og træning da jeg fik hende, så hun har været en stor udfordring for mig ridemæssigt. Det har kostet blod, sved og tårer at nå dertil hvor vi er idag hvor hun er forholdsvis afslappet under hele træningen og vi nu kan begynde på den lidt "sjovere" del af dressurtræningen ;-) Jeg syntes det har været hårdt, men også fedt at have denne udfordring ridemæssigt, da det er alt der hårde arbejde værd når noget så lykkedes, og det er også grunden til jeg idag er stolt af hvad vi har opnået sammen indtil videre :-) Beauty er en fantastisk hest, som er så meget mere end, min bedste ven. Hun giver mig så meget i hverdagen både glæde og gode minder som jeg aldrig vil bytte væk for noget andet..
Bemærkninger:
En rigtig dejlig pony med et stort hjerte. Jeg har selv tilredet hende, og hun har ikke prøvet på at smide mig af én eneste gang. Hun blev endda tilredet uden sadel, først efter et par måneder begyndte jeg at ride hende med sadel... Proud har været på tur sammen med Prins nogle gange, det nyder hun. Og hun er nem at ride i naturen. Hun blev skadet i juni 2012, hvor hun skar sig på et glasskår helt ind til senen i kodeleddet:-( Det gav 8 mdr uden ridning, og jeg skal stadig passe på ikke at overanstrenge hendes ben. Så hun kommer nok desværre aldrig til at springe, det var hun ellers helt vild med! Rigtig ærgerligt. Men er virkelig glad for at hun i det mindste kan rides igen:.) Update nov. 2013: Proud er kommet sig godt efter skaden og har nu været til sit første stævne - både dressur og en lille springklasse:-)
Annonce