{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Sir Elliot (solgt)

Stem på min hest! Stem fair, og seriøst! :-) :-)

Irish Cob Cronos Regius

Stem fair :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2007
Højde:
Skovgaarden's Sir Elliot er 145 cm høj, lige imellem han mor som er cirka 142cm (mener jeg, og han far som er 148 cm høj :-) Dejlig højde, ikke for høj men heller ikke for lille! <3
Højde:
1,45 cirka, men vokser endnu.
Temperament:
Elliot har et af verdens bedste temperamnter, han er totalt roligt og samtidig altid samarbejdsvillig. Han er lidt stædig nogle gange og især når det gælder om hans (syntes han selv) at det er utrolig meget vigtigt at han for maden. Dog kan det også være en god ting, fordi han er så madglad kan man lærer ham en hel del fordi han gerne vil have mad. :-) <3 <3 <3 Elliot kan rides af alle, fra de voksne til de helt små!
Temperament:
Cronos er ufattelig rolig, og nem at håndtere. Han elsker at blive nusset om. Man kan bestemt ikke mærke han er hingst.
Gangarter:
Skridt - Dejlig, afslappende og gyngende:-) Trav- Elliot har er super duper trav, den er utrolig flydende og sammenhængende! Gallop- LÆKKER! Elli's Gallop er lidt hurtig, men man kan sagtens lave en volte, og andet sjovt;-)
Gangarter:
Over middel.
Stævner:
Elli har gået - Lc 1- 65,4 Lc 1 -70,0 Lc3- 60,42 Biomekanik let - 100 point Biomekanik middel - 135 point i alt - 3 første pladser 2 andenpladser 2 tredjepladser
Stævner:
Sdr. Hygum den 5. november 2011 - LD2 hvor vi blev placeret som nummer 2, og red til 68,33%. - LC1 hvor vi blev placeret som nummer 4, og red til 55,83%.
Stamtavle:
Elliot har været Avlshingst - dog ikke i så lang tid, han har et afkom ved Navn - *Jessie Plet. Far * Sir Ivanhoe of England, bor nu i USA, Texas Mor* Una fra damhus Farfar*kendes ikke Farmor*kendes ikke Mormor* Karoline Morfar*kendes ikke
Stamtavle:
Far - Holm's Picasso. Farfar - Bob The Blagdon Horse. Mor - Emma Van Hippolacta.
Køn:
Dejlig Vallak. :D
Køn:
Hingst.
Bemærkninger:
Det værste er at han ikke er så god til tur, han har kunne gå tur og har været meget dygtig til det, har endda kunne gå med ryttere der normalt ikke red. Men der er sket et eller andet så han ikke kan lide det mere .. Vi træner meget i at det er okay, og jeg var sågar på tur på ham her for noget tid siden, og der skette ikke noget! :-) Husk at - Tinker,Gipsy Vanner, Irish cob, Gipsy Cob,Romany vanner, og Gispy Horse er den samme race ! :-P Det er bare hvor man melder hesten ind henne.
Bemærkninger:
Cronos tilred jeg i sommerferien 2010, og det var en kæmpe fornøjelse. På kort tid blev han rigtig dygtig, og jeg blev meget glad for ham. Da han kom hjem til hans ejer igen, så jeg ham ikke i et år, men den 3. oktober 2011 så jeg ham igen. Jeg har redet et enkelt stævne på ham, men da han desværre blev skadet, pga. styrt på fold, så stod han stille længe, med en masse behandlinger. Han ejes af Malene Lautrup. Opdatering den 9. november 2011 Cronos og jeg har nu været til vores aller første stævne sammen, hvor vi startede i Sdr. Hygum. Vi startede LD2, og vi satsede rigtig meget på LC1'en, men forventede overhovedet intet af ham i galoppen. Efter at Cronos havde et styrt på folden, har han haft rigtig mange problemer med galoppen, så vi kæmper ufattelig meget med anspring, og rigtig galop, og med at han skal slappe af når vi sætter an i trav igen, og i LC1'en imponerede han mig helt enormt. Dagen inden stævnet øvede jeg meget galop på ham, og han var så svær og bøvlet, så havde bestemt ikke forventet noget, men han gjorde mig simpelthen bare så glad, fordi at han bare hørte efter hele dagen igennem. Opdatering den 21. februar 2013. Jeg skal have Cronos ind her om ikke så længe, og så skal jeg muligvis have ham med på efterskole, hvis han kan holde til det. Jeg glæder mig så meget til og hygge med ham. Han skal forkæles så meget. Den dejlige dreng. Har simpelthen altid haft et godt øje til den hest. Han har vidst stjålet mit hjerte.
Annonce