{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Oliver

Velkommen til Olivers profil <3

Anden særlig race Penelope

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
1996
Fødselsår:
2000
Højde:
Han er 143 cm
Højde:
148
Temperament:
God og rar som dagen er lang. Eneste han i hele verden er bange for er klippe maskinen.
Temperament:
Roligt Kan ride med nybegyndere, men kan også hjælpe en rundt på en springbane, forsigtigt eller med stil, alt efter hvad du er til.
Gangarter:
Skridt, En dejlig taktfast skridt. Trav, Skøn trav, specielt når han øger Gallop, Verdens bedste gallop
Gangarter:
ok Hun er frisk og rar at ride. Hun har ikke de bedste gangarter, men hun er arbejdsvillig. Hun er en kanon springpony, hun springer alt... kikker ikke, men vil springe alt for sin rytter.
Stævner:
### Sofie og Oliver, har startet ### –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– FRK - S Ringridning i skridt - uplaceret Ringridning i trav - 2 plads –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– FRK - S D 11.3.12 LD1 - 2 plads D 11.3.12 LC1 - uplaceret –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– FRK - S D 25.3.12 Kyllingespring 40 cm - 0 fejl D 25.3.12 60 cm - 0 fejl –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– FRK - S D 3.4.12 Påskespring 50 cm - 0 fejl D 3.4.12 60 cm - 4 fejl ____________________________________________________ Træningsstævne Baunehøj D 20.5.12 60 cm - B4 4 fejl ( banen var ikke lukket af, så han smuttede lige ud - inden sidste omspring :O( ) 70 cm - B4 0 fejl –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Rønnede rideklub D 6.6.12 60 cm, Oliver stoppede før sidste spring. Så Sofie måtte af ;O( ( Hun slog hoved og den højre arm )––––
Stævner:
lokale træningsstævner, mest spring
Stamtavle:
Ukendt
Stamtavle:
Penelope er en spansk pony, og hun er brændemærket. Jeg er blevet belært, at de i spanien har eget brændemærker pr. "herregård" Så hvis vi er heldige finder vi en dag ud af mere omkring hendes ophav. Det sjove var, at da jeg byttede mig til hende, fik jeg at vide at hun var collemare pony, men det var en and.
Køn:
Skøn og lækker Vallak
Køn:
hoppe
Bemærkninger:
Vi har haft ham siden 15.10.11 og han giver hver dag Sofie så mange sjove, skønne og fantastiske oplevelser.... Glæder os til så mange flere <3
Bemærkninger:
Penelope er denn sødeste hest. Hun kan være med til alt. Hun kan lære mine nye elever en masse, og hun kan give de erfarne springrytter en super fin oplevelse. Hun er sød og rar i skoven, hun er ikke bange for noget. Hun har i dag part med en af vores nye piger, det går super fint, og en af drengene rider hende, men det bliver ikke til så meget,så hun kunne godt bruge en mere.
Annonce