{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Jolly "Delehest"

Stem på min hest!

New Forest Dusty

Stem på dusty :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
1990
Højde:
100 cm det passede meget pefeck til mig
Højde:
1.39 ved sidste måling :)
Temperament:
Hans tempramant var et meget rogligt man kunne gøre mange muglige ting som at skuppe til ham eller noget der er var han ligeglad Jolly havde et rigtig dejligt og roligt temerament. Man kan stort set gøre alt ved ham . han var en rigtig dejlig hygge og tricks pony. (eller min søster var at lære ham en masse tricks <3 jolly kunne trækkes og rides af mindre børn i næsten alle aldre<3 der var overhovedet intet ondt i ham! <3 han er meget rolig af en hingst at være, han var ikke voldsom som tit andre hingste er. <3 han havde virkelig hjertet det rette sted!
Temperament:
meget rolig, en herlig pony!<3
Gangarter:
skridt var meget godt Trav var meget, meget godt Galop var det mest sjoveste der er det flyver bare af sted
Gangarter:
hans skridt er meget normal, ret frisk. han har en lidt hoppende trav, svær i nedsidning. og så har han helt afgjordt en galop med fart på! en rigtig springpony med fart på!
Stævner:
Der kom ingen men der kommer ikke nogle fordi han er himmelhest
Stævner:
jeg har ikke redet stævner på ham, men hans tidligere ejer har startet nogle stævner i spring. jeg kender ikke helt niveauet.:) og jeg tror bestem at hans ''nye'' rytter, nadia, vil starte masser af stævner på ham, han har jo et fantastisk talent som springpony.:D Springstævne Aalestrup 27/10 2011 LE: Nadia Glemte banen /: LF: En refusering, og en bom. Men ellers var han fantastisk :D! Kommende stævner: Klarup S.K.O 27/11 2011 LE:
Stamtavle:
ingen desvære
Stamtavle:
ikke hvad jeg kender til :)
Køn:
Jolly var dejlig og flot hingst. Hvar meget rolig selvom han var hingst. det kunne slet ikke mærkes at han var det. men sød og rar som dagen var lang :) Hvar en super skøn pony! lovve you boy<3 du gjorde mig så glad!
Køn:
en herlig, gammel vallak :)
Bemærkninger:
Jolly ynglings drengen <3 ;i Vi var godt igang med at øve spring og dressur som gik fantastik godt, dog skulle der øves mere i springningen. men eller klarede han det super godt. :-) Jolly kunne sagtens gå uden grime eller reb når man gik ude i det fri! super lækkert. han var bare en super dejlig, forstående, kærlig, charmerene, elsket lille dreng! Jolly min skat elsker dig af hele mit hjerte!! håber du har det godt på evige græsmarker! d. 10/02 -2012 kl 17 05 tog du til hestehimlen og der har du sikkert det godt jeg savner dig allerede min engel du var min dreng og kun vores! og du vil altid have et stort plads i mit hjerte!! du gjorde mit liv perfekt, jeg blev altid glad når jeg var sammen med dig! <3 men vi ses igen min skat du var guld hver , du var noget for dig selv! elsker dig af hele mit hjerte og du vil blive savnet som du kunne drille mig hihi <3 min skat men vi ses forthåbligt igen ! ELSKER DIG!¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤ Til min lille stjerne pony: Jeg skrev dit navn i sandet, men vandet tog det. Jeg skrev dit navn på vægen, men regnen tog det. Jeg skrev dit navn i mit hjerte, og der vil det altid stå<3 Det kan godt være at du er dødt, men vil nok altid have det som om, at du altid vil være min lille pony! Jeg er så stolt af dig, Det har været så skøn at se dig! Jeg ved at du vil lige så stolt som du har gjordt mig! Jeg kan tydeligt huske vores sidste ridetur på marken det var degligt jeg nåede det,! JEG ELSKER DIG TIL EVIG TID! :-* Din ditte for evigt <3
Bemærkninger:
dusty er en fantastisk pony, stort set alle der prøver ham, forelsker sig i ham med det samme. han er fantastisk til at springe og han elsker det, tøver aldrig :) han er en vakker, gammel en :D jeg er desværre vokset fra ham, men han bliver nu redet af nadia elmquist. de starter sammen spring undervisning på asrk efter sommerferien, og håber på at starte stævner snart :D de er et fantastisk makkerpar!:D<3 1. Juli 2011 Sprang 75 cm igen, efter at han har stået stille i et stykke tid :D 21. August 2011 Nadia og Dusty starter på ASRK på onsdag til springning! :D både Nadia og jeg glæder os :D 27. Oktober 2011 Nadia og Dusty var til stævne i Aalestrup og det gik super godt! :D håber der kommer flere stævner fremover. :D
Annonce