{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Chess Mate R.I.P <3

:)

Frederiksborg † Baron Hovvang †

(:
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
1994
Højde:
165cm
Højde:
162 med 2 sko.
Temperament:
Han er en rigtig frisk hest. Når han står på staldgangen er han det roligste nussehoved, men så snart man sætter sig i sadlen, er han 100% klar på hvad der skal sek. Han har det helt rigtige temperament.
Temperament:
Han har det vildeste temperement! Han vil gøre alt for at gøre mig tilfreds, om jeg så bad ham hoppe i havet. Han elsker at arbejde, der skal hele tiden ske noget. Han har så meget livsglæde og krudt i røven at man tror det er løgn! :-) Han er med på den værste og er rigtig "pain in the ass" på folden. Men han lytter altid til mig og viger for de fineste signaler. Han er fantastisk at arbejde med og giver altid en god tur. Ikke alle kan ride eller arbejde med ham, slet ikke hvis man er sur eller fustreret! Hans temperement er det, der gør ham så speciel. Han gider ikke rigtig det der nusseri, kun en gang imellem. Men han er virkelig tryghedsnarkoman og kryber helst i lommen på mig.
Gangarter:
Han har virkelig de fedeste gangarter!
Gangarter:
Skridt: over middel. God og gyngende. Sporer hammer godt! Trav: over middel. God, stor og gyngende :) Svær at sidde nedsidning i, men rigtig lækker når han er varmet godt op. Sporer rigtig godt her. Gallop: over middel. God, stor og med et godt rygsving :D Det kan være svært for mig at sidde på ham, da jeg har dårlig ryg. Han kan virke rigtig voldsom, men syntes den er super til spring.
Stævner:
SPRING: FØRSTE STÆVNE SLRK D-stævne d. 06-10-2012 - LE : 4 fejl SLRK D-stævne d. 06-10-2012 - LD : 0 fejl - 2 plads.. Han var mega sød <3 JULESHOWSTÆVNE SLRK C-stævne d. 29-12-2012 - Akkumulerende springning b3. 60-90cm SLRK C-stævne d.29 -12-2012 - Jokerspringning 80-90cm. DRESSUR: SLRK D-stævne d.07-10-2012 - LC2:
Stævner:
Ja, han har næsten altid været stævnehest. Har langt fra alle resultater, men her en en brøkdel: D. 28-5-2011 Dressurstævne. En 1 plads!! så stolt :D han var utrolig dejlig :P red bare en LC1 D. 29-5-2011 Springstævne med min kusine. de var virkelig gode :D jokerspringning: 3 plads sløjfespring: 2 plads :D 17-9-11 dressur LD: uplaceret LC: 1'plads :) Jeg orker ikke at skrive alle ind nu :) Vi har været til mange små klubstævner og er nu for alvor begyndt på DHE og andre hestevelfærdsstævner.
Stamtavle:
Stamtavle:
Mor: Bella Far: Prins af Østervang Har en lang stamtavle på ham, kommer senere :-)
Køn:
vallak
Køn:
Vallak
Bemærkninger:
Chess Mate er min nye hest. Jeg har ikke haft ham så længe, men er utrolig glad for ham :) Han er rigtig sød og stille og rolig hest som ikke gør en flue fortræd. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med ham<3. Han er en hest med hjertet det helt rette sted <3 Har lært Chess meget bedre at kende nu, han er blevet en ven for livet <3 Elsker ham mere og mere for hver dag der går. Han er så sød, og han følger efter mig når jag går.. Han er noget af det bedste jeg ved <3<3 :-* skal ride mit første stævne d. 6-10-2012 på ham i slagelse, vi skal ride LE og LD for at starte stille ud! :) blev nummer 2 i LD og han var super sød <3 "20-12-2012 sprang vi 145cm til træning".... Han er ved at blive super god <3<3 Var til vores andet stævne på Slagelse rideklub d. 19-12-2012 som gik SUPER godt <3
Bemærkninger:
Min første hest :o) Jeg mener vi købte ham i påskeferien 2010, men er ikke helt 100. Vi passer næsten perfekt sammen og jeg føler mig virkelig tryg på ryggen af ham. Vi har været igennem en del, blandt andet noget bøvl med Lymfangitis og flere fibersprænginger. Men vi bliver rost af dyrelæger, massører, kiroprakterer og fysioterapeuterne for hans krop og sind. Vi elsker at komme ud og vise os frem og vi får altid opmærksomhed! Desuden er jeg udstyrsfreak og elsker bling bling. Han har været kastebold og har ikke altid haft det særlig godt... Derfor er det vigtigt for mig at give ham det bedste før han får fred. Det gør han bestemt ikke lige forløbenligt, men han bliver hos mig forevigt og altid <3
Annonce