{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Horsemosens Muscat

Frederiksborg † Baron Hovvang †

Stem fair :-P
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2007
Fødselsår:
1994
Højde:
142 cm Rigtig god højde, så passer han nemlig i højden med de andre ca. Muscat er nu blevet 144 og vokser vidst ikke mere end max en cm mere.
Højde:
162 med 2 sko.
Temperament:
Muscat har verdens bedste temperament for mig. Han er en rigtig glad pony der altid kommer mig først i møde på folden. Muscat er en pony der elsker tryghed og gør ALT for den han stoler på. Han knytter sig meget til sin ejer. Hvis han stoler på en er han ikke bange for noget som helt, men derimod hvis det fx er en fremmed der kommer og tager fat i ham kan han være håbløs. Det gælder om at kende ham og være der for ham hver dag. Han står altid og venter på at man kommer. Samtidig er han også utrolig nysgerrig, næsten alt skal undersøges.
Temperament:
Han har det vildeste temperement! Han vil gøre alt for at gøre mig tilfreds, om jeg så bad ham hoppe i havet. Han elsker at arbejde, der skal hele tiden ske noget. Han har så meget livsglæde og krudt i røven at man tror det er løgn! :-) Han er med på den værste og er rigtig "pain in the ass" på folden. Men han lytter altid til mig og viger for de fineste signaler. Han er fantastisk at arbejde med og giver altid en god tur. Ikke alle kan ride eller arbejde med ham, slet ikke hvis man er sur eller fustreret! Hans temperement er det, der gør ham så speciel. Han gider ikke rigtig det der nusseri, kun en gang imellem. Men han er virkelig tryghedsnarkoman og kryber helst i lommen på mig.
Gangarter:
Han har nogle fine gangarter. Især galloppen skal fremhæves. skridt: han har en fin skridt og træder godt ind under sig i passende tempo. trav: han har også en fin trav med rigtige "kattepotter" dog slår han hellere over i gallop end at lave en fri trav på folden. gallop: hans gallop er rigtig fin og han elsker at gallopere. Han er en lille "freser" på folden i gallop, og kan vende rigtigt hurtigt og holde galloppen. Jeg har fx set ham gallopere ind i en af vores bokse, vende, og komme ud i gallop også.
Gangarter:
Skridt: over middel. God og gyngende. Sporer hammer godt! Trav: over middel. God, stor og gyngende :) Svær at sidde nedsidning i, men rigtig lækker når han er varmet godt op. Sporer rigtig godt her. Gallop: over middel. God, stor og med et godt rygsving :D Det kan være svært for mig at sidde på ham, da jeg har dårlig ryg. Han kan virke rigtig voldsom, men syntes den er super til spring.
Stævner:
nej ingen stævner. Lige nu hvor jeg træner ham bliver han primert trænet i HMS hvilket han elsker. Når han bliver ældre er planen at han skal tilkøres og bruges i konkurrencer. (altså kørsel) og der mener jeg IKKE sådan noget som ponytrav, men dressur, keglekørsel og marton for vogn lige som nogle af hvores andre new forester. Han har været til et par mønstrings konkurrencer.
Stævner:
Ja, han har næsten altid været stævnehest. Har langt fra alle resultater, men her en en brøkdel: D. 28-5-2011 Dressurstævne. En 1 plads!! så stolt :D han var utrolig dejlig :P red bare en LC1 D. 29-5-2011 Springstævne med min kusine. de var virkelig gode :D jokerspringning: 3 plads sløjfespring: 2 plads :D 17-9-11 dressur LD: uplaceret LC: 1'plads :) Jeg orker ikke at skrive alle ind nu :) Vi har været til mange små klubstævner og er nu for alvor begyndt på DHE og andre hestevelfærdsstævner.
Stamtavle:
Mor: Horsemosens Chili NF 1980 Far: Ll. Møllegård Nero NFHR 72
Stamtavle:
Mor: Bella Far: Prins af Østervang Har en lang stamtavle på ham, kommer senere :-)
Køn:
Han er en fin vallak, og det blev han som 1-årig.
Køn:
Vallak
Bemærkninger:
Muscat er min lille "pony stjerne" som jeg er begyndt at træne med fordi jeg altid har været interseret i HMS og gerne ville prøve det. Min far havde Muscat på folden blandt de andre new forester, men han har altid været lidt problematisk mht tilridning og genarelt at have noget på ryggen. Derfor er jeg begynt at træne ham og fik ham som okay rå. Vi har haft ham siden han var 1 år gammel hvor vi bare har gået og nusset om ham på folden, så han er et rigtigt nussehoved, men stadig bare en lille unghest der ikke rigtigt har set verden. Nu er det efterhånden et stykke tid siden jeg er begyndt min træning med ham, og jeg er gået igang med tilridning hvilket ikke kunne gå bedre. 11/09-2011 idag havde jeg muscat ude og træne noget HMS og da han bare er blevet så sød tænkte jeg at det var på tide at komme op og sidde på ham. Først tog jeg en strigle kasse og lærte ham at stå stille ved siden af og så hoppede jeg op. Han tog det bare så pænt!! Da vi har prøvet at tilride ham før (Med bid og sadel) dog uden held, kunne han nogle af signalerne selvom det her var uden sadel og hovedtøj (med grime træktog og cordeo) red jeg ham bare om på terrassen og han tog bare alt så pænt ud over alt forvæntning! Jeg er virkelig begyndt at tro på ham igen.
Bemærkninger:
Min første hest :o) Jeg mener vi købte ham i påskeferien 2010, men er ikke helt 100. Vi passer næsten perfekt sammen og jeg føler mig virkelig tryg på ryggen af ham. Vi har været igennem en del, blandt andet noget bøvl med Lymfangitis og flere fibersprænginger. Men vi bliver rost af dyrelæger, massører, kiroprakterer og fysioterapeuterne for hans krop og sind. Vi elsker at komme ud og vise os frem og vi får altid opmærksomhed! Desuden er jeg udstyrsfreak og elsker bling bling. Han har været kastebold og har ikke altid haft det særlig godt... Derfor er det vigtigt for mig at give ham det bedste før han får fred. Det gør han bestemt ikke lige forløbenligt, men han bliver hos mig forevigt og altid <3
Annonce