{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Salbooke Silver Shadow

heeij!!! vær sød at stemme på min hest<3<3;o)

Zangersheide Adele Alfarvad Z

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
1996
Højde:
Shadow er 118cm.
Højde:
Målt til 160 til DV kåring. Jeg har ikke kunne måle hende over 157,5;)
Temperament:
Shadow er rolig, sød og glad. Han er en trofast ven, som jeg kan stole på. Han er trafiksikker og kan bruges alle steder. Intet kan få ham til at eksplodere, det skulle da lige være en enkelt fasan:-) eller måske duften af mad. Shadow er så rolig, at han kan pakkes ind i pressenning uden at gå amok. Han er nemlig brugt som terapi hest og derfor vant til at prøve lidt af hver. Shadow går sammen med 3 store vallaker, som han styrer med hård hov. Han er en stor hest i en lille krop.
Temperament:
Virkelig en hoppe med personlighed!!! Og sine egne meninger om tingene. Hun er hoppe med stort H, og kan gå helt i selvsving over ting hun ellers er vant til. Men en rigtig skøn hoppe, med et super temperament under rytter. Dog til tider en smule doven. Hun er en lidt nervøs type, og skal helst se tingene an et par gange c",) Man kan umuligt tvinge hende til noget hun ikke vil, dog kan hun i nogle tilfælde overtales. Hun fik sit første føl i 2008, og sit andet i 2010, og er virkelig en fantastisk mor. Adele blev i løbet af de sidste år mere rolig i det. Tror det skyldes at hun fik føl, først i 2008, 2010 og seneste i 2012:) Man skal dog ikke lade sig narre, Adele ved stadig PRÆCIS hvad hun vil og IKKE vil :) Skønne hest :)
Gangarter:
skridt:godt fast tempo, men overdriver det ikke. trav:blød,behagelig og jævnt tempo - lidt bumpende. galop:fint tempo især på stubmarker. Shadow er dejlig rund om maven og er god at ride uden sadel. Jeg er et par gange gledet af, når han stopper for at spise græs.
Gangarter:
Skridt: God stor, og med fin overtrædning. Trav: Rigtig god, meget elastisk gang. Galop: Stor og rummelig.
Stævner:
Jeg har startt 3 D - stævner på Shadow. Vi har redet LD dressur og vundet en 2. plads. I spring har vi startet 40 cm. ingen placering, da Shadow drillede mig og stoppede 3 gange. Jeg har haft Shadow med til Bregentved dyrskue 2 gange. Begge gange har vi vundet en 1. præmie i udstillingen, og en ordenspræmie. Vi stiller også op i agillity og kür, men har ikke vundet noget. I kür red vi til "Black or white" I kan se vores video her på Hestegalleriet. Når vi bliver stemt ind:-)
Stævner:
En del dressur stævner LA klasserne. Eksteriør kåring DV den 26.06.2009 i Hjallerup.
Stamtavle:
ja en fin stamtavle. Han er importeret fra England og er far til 2 føl. Et med Meadows Gladys som mor og et med Meadows Should Be Chilli som mor.
Stamtavle:
F: Arizona Alfarvad FF: Allegro FM: Baronesse FFF: Absatz FFM: Ottomane FMF: Gay Baron XX FMM: Wanda FFFF: Abglanz MFFF: Landmoor FFFM: Ozean MFFM: Miniature FFMF: Sir Ivor XX MFMF: Miba XX M: Aparte J MF: Raimondo MM: Undine III MFF: Raimond MFM: Eike MMF: Calypso I MMM: Diego FMFF: Ramzes X MMFF: Infra FMFM: Corporal MMFM: Ricarda FMMF: Cor De La Bryere MMMF: Tabelie FMMM: Manometer XX MMMM: Siegesgoettin Grønt konkurence pas og seperat stamtavle udstedt af Zangersheide samt Z brand v. lår.
Køn:
En smuk vallak, der stadig ligner en hingst.
Køn:
Hoppe med stort H!!
Bemærkninger:
Charme, selvtillid og lækkert hår, se det er Shadow. Man lægger mærke til ham, når han kommer og hvis ikke skal han nok få dig til det ved et lille nap eller lidt leg med din lynlås. Han kan nemlig lyne den op og ned. Shadow kan også lugte en godbid på kilometers afstand. Han kan også spille fodbold, og har vundet over mig, Anna og Gladys:o)
Bemærkninger:
Rigtig dejlig hoppe, som jeg har haft siden den 29/10-01. Jeg købte hende på stutteri J. E. Jensen Alfarvad, hvor jeg havde arbejdet i ca 1/2 år inden. Jeg faldt pladask for hende ved første øjenkast!! Og har aldrig fortrudt jeg valgte hende, til trods for hendes særheder, man er vel ikke en dame for ingenting :-) Adele er registreret og brændmærket Z (Zangersheide), og i 2009 kåret i Dansk Varmblod. Hun er sort sabino. En virkelig specielt udseende hest, jeg har aldrig selv set en som ligner. Jeg har som sagt haft hende en del år, og hun kommer heller aldrig videre fra mig. Vi har startet en del stævner, med gode resultater. Adele har fået 3 føl, alle 3 hos mig og de kan alle ses på min profil. 9/3-08: et dejligt hingsteføl efter pinto hingsten Mazzaretti, Armani. 19/3-10: endnu et dejligt hingsteføl også efter Mazzaratti, Atlantis. 23/3-12: Det smukkest hoppeføl, igen efter Mazzaratti, Aliyah. Alle 3 afkom kan ses på min profil. Til Adele-musen: Vi var soulmate, du og jeg - sammen var vi et Team. Vi forstod hinanden, respekterede hinanden. 12 fantastiske år har vi haft sammen, men både op og nedure - Kan knap huske tiden uden sig? Du har givet mig mod på at prøve det umulige Du var der altid for mig når livet gjorde ondt.. Du gav mig din ubetingede kærlighed. Du var til tider så besværlig, at folk mente jeg skulle opgive dig? - aldrig min pige, aldrig har jeg tænkt den tanke. Du er den mest fantastiske hest jeg nogensinde har kendt. Du gav mig 2 smukke sønner og den skønneste datter. Du var en enestående mor. Men.. Du vrinsker ikke mere når jeg kommer.. Skubber ikke mere til mig for at tigge godbidder.. Kigger aldrig mere på mig med dine smukke og kloge øjne.. Det gør så ondt på mig at du ikke er her længere Savner dig så inderligt Du vil altid være noget helt specielt for mig Din plads i mit hjerte, kan ingen erstatte Har græt så mange tårer over det her.. Jeg kan ikke undvære dig!! Men det skulle også være fair overfor dig, og du fik det jo desværre ikke bedre... Den beslutning har været den sværeste jeg nogensinde har taget - men jeg gjorde det af kærlighed til dig. Jeg ved du har det godt hvor du er nu, og at du kan følge dine smukke børn fra himmelen. Du vil med garenti blive den smukkeste stjerne på himmelen! Når jeg kigger på dine sønner og din datter, vil jeg se dig leve videre gennem dem.. Dette er ikke et farvel, men et på gensyn. - Din ejer 17/4-13 Adele, jeg savner dig stadig så frygteligt! tænk det er over 1/2 år siden du forlod denne verden...
Annonce