{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder tutsi<3

skal vi lege

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Lady Dee<3

det er da sjovt med udfordringer :D jeg acceptere
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
1998
Højde:
hun er vel omkring de 80cm. tror jeg har ikke målt hende
Højde:
136
Temperament:
Meget sød og roglig især efter hun har fårt føl. hun er lidt af en spradebasse når man tar sadel og hovedhøj på.
Temperament:
Lady er en rigitg godmodig pony som aldrig kunne tænke sig at gøre nogen fortræd. Stald: lady er et rigitg nusse hoved i stalden og er helt rolig overfor alt. Bane: Når vi rider på bane er det kun dressur da det er min interesse. Hun er super sød, og vil gerne arbejde. Lige pt ligger hun på lc-lb niveu Skov: Lady er super sød i skoven. Hun er en meget robust pony når det angår ting som heste synes er "farlige". Lady er alt i alt bare en super duper skøn pony. som man ikke kan andet end at elske.
Gangarter:
Skridt: Fint fremafgående, og nogen gange slå hun over i travmen hun er jo også en sjætter :-P Trav: Ret hurgtig man kan næsten ikke føgle med :-) Galop: vi gallopere ikke så meget på hende det er hun ikke så god til.
Gangarter:
skridt: Hun træder rigtig godt under sig og har en fin fremad-drift. Trav: Hun træder rigtig godt under sig, virkelig skøn trav. Alle kan sidde i den. Galop: Hun træder rigtig fint under sig, og har en dejlig fremaddrift. Ligesom i traven kan alle sidde i den. Alt i alt har hun tre super skønne gangarter
Stævner:
næææ........ men vi overvejer og tage hende med på Bornhomer dyreskuet :-D
Stævner:
Ørholm dressur 11 plads Fortunen spring 2 plads Ørholm dressur lc1 4 plads slettebjergård lc1 sidste plads stevnsbogård lc2. 2 plads vedbæk rideklub lc2. 3 plads mattsson lc1 ingen placering mattsson lc2 2 plads GEK lc2 ca. 9 plads Mattssons lc1 første uplaceret Mattssons lc2 jeg tror at vi lå lige i midten, lady var lidt en bølle i det program. HUR(hunddested sportsrideklub) dressur lc2 tredje plads hun var super dygtig:-) lundtofte rideklub dressur lc1 gik ikke så går, lady var bange og spændte op, men vi red til 62% lundtofte rideklub dressur lc2 det gik mega godt lady var super sød og vi red til & 67% og vi fik 5-plads så der var rosette med hjem. Vedbæk rideklub dressur lc1 til 62,50% Lady var fin nok men hun var lidt af en bisse i galoppen for hun synes lige at hun skulle lave et lille hop. Vedbæk rideklub dressur lc2 til 61,36% Lady var også lidt en bisse i det program, synes hun også at hun skulle lave et hop og klatte på ridebanen. Vedbæk rideklub dressur lc2 til 67,9% lady var fantastisk. Men vi blev første uplaseret har redet flere stævner, kan bare ikke huske dem alle.
Stamtavle:
ikke hvad vi ved af
Stamtavle:
Mor: Gribsvads Lady-Look Far: Rhyd-Ddu Romeo
Køn:
En dejlig køn hoppe
Køn:
hoppe<3
Bemærkninger:
tutsi er den heste man har drømt om hele sit iv, hun er en være kællepotte. Hende og misti har været sammen hele deres liv så når de går på ver deres fold løber Misti rund om sig selv. Tutsi og Misti kan køre med vogn,men efter at de har haft en uheld er de begge meget bange for at det skulle ske igen. Mig,min mor,min,far og selvføglig min moster. Skulle ud og køre med heste vogn, da vi kom op i skoven blev Misti ligepludselig træt så det kun var Tutsi der trak os alle 5. Så begynde tutsi ligepludselig at stejle og hun faldt bagover pga. alt seletøjet og alt det der, det var heæt forfærdeligt. Vi skynde os at få lysnet alle remmene op så vi kunne trække dem hjem, jeg tog Tutsi og min mor tog Misti, og vognen træk min far hjem. det var ikke spor rart og siden har de aldrig været ude med vogen :-( jeg håber snart at vi kan komme ud med dem igen, så de ikke har den frygt med vogne.
Bemærkninger:
Lady er en meget sød og smuk hoppe, som jeg fik 8 april 2009. Lady bliver 100% brugt til dressur, da det er min interasse. Lady er en pony som skal rides med en meget rolig hånd. Lige pt. går hun lc klasser, men hun er igang med at lære øvelser som fx. shenkelvigning og versade. Vi bor lige ved siden af dyrehaven, så vi rider også i dyrehaven nogle af dagene, og der er hun super sød og rolig. Hun er en pony som man både kan tage en dejlig rolig skridttur på, men man kan også sagtens tage en frisk galop på marken, hvor man kan stoppe hende helt uden problemer. Om sommeren bader vi i hjortekærssøen, og Lady elsker det. I stalden er Lady meget sød, og meget kælen. 19-08-2013 OBS Lady har haft nogle store skader på det samme forben, og det ben er blevet rigtig svagt :( Vi har haft dyrlægen ude og se på hende mange gange og nu siger han altså at det bedste for Lady ville være at aflive hende :'( :'( Vi har haft smed op og tage skoende af hende, så Ladys og mit eventyr er desværre snart slut :'( Har så mange minder med min lille prinsesse, så jeg kan ikke engang bare tænke på at hun skal væk fra mig for evigt :'( Er helt knust :'( Det har været de 4 bedste år i mit liv <3 OBS 22-08-2013 kl 10:30 Nu er min lille prinsesse taget til de evige græsmarker :'( Savner hende så forfærdelig meget og mit liv er blevet helt tomt uden Lady :'( Men selvom at Lady ikke er på jorden mere, har hun stadig en særlig i mit hjerte og der vil hun altid være :') Lady var min gode halvedel, og hun trøstede mig når jeg var ked af det :') R.I.P Gribsvads Lady Dee min lille prinsesse pige :'( :') Tricks: Ryste Spanske skridt Stå på palle L: lækre Lady A: altid glad D: dejlig Y: yderst smuk D: dygtig E: elskværdig E: ekstraordinær Lady var det blideste dyr jeg nogen sinde har mødt! Hun havde de dejligeste store øjne, der altid fik mig til at blive glad, når hun så mig i øjnene :') Men når det så også er sagt, var Lady også en fræk lille bølle! Hun var en bestemt dame med sine egne meninger! Hun var trods alt også en rød ponyhoppe! :')
Annonce