{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Potter

Hej fine Carisma, vil du lege med lille Ptter? (-;

Anden særlig race Carisma

Det kan vi da godt :-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2002
Højde:
Hun er en dejlig hypper på 145 cirka.
Højde:
148 m. sko :-) Sadel: 16" og 16,5" Underlag: Full og 17" Gamacher: Cob Trense: Cob, eller lille Full Grime: Cob, eller lille Full Dækken: 125 og 135
Temperament:
Hun er en rød hoppe med stort H men samtidig et stort nussehoved.
Temperament:
Rolig, nervøs og tændt. Hun har hele pakken. På staldgangen er hun den mest nervefaste hest, hun har står sjældent bundet. Da hun bare står og sover. Når vi rider har hun en tildens til at kigge, hvis jeg ikke yder 110%. På tur kigger hun meget, og er ikke helt trafiksikker. Så når der kommer trafik bliver hun nemt lidt skræmt. Og hvis der er noget der ikke lige passer hende, som hvis der står en ko på en mark og stirer på hende bliver hun meget ophidset.
Gangarter:
Hun kan ligesom de fleste andre heste tre gangarter: skridt, trav, og galop. Traven er helt klart den største succes, hvis man kan få bagparten med.
Gangarter:
Middel. Vi arbejder på at få hende mere op ad bakke, og noget mere bagpart på.
Stævner:
Hun har gået lidt stævner med mig på klubplan og så lidt forskellige elevstævner med ryttere fra klubben både spring og dressur. -Udvidet Klubstævne: LD-1: 64,6% 4. Plads -Klubmesterskaberne: LD-2: 66,9% 3. Plads -Klub: LD-2: 62,2% Ingen placering. -Klub: LD-2: 66,7% 1. Plads. -Udvidet klub: LD-2: 64,11 % Ingen placering. -Udvidet klub: LC-1 59,16 % Ingen placering.
Stævner:
Vi rider LB1-2-3 Holbækmesterskaberne 2012 D4 Cup 2013 D4 Horseshow 2013
Stamtavle:
Hun er en rideskole hest så kender ikke hendes stamtavle. Potter er en Tysk Sportspony, men det kan jeg desværre ikke stille hende under, da jeg jo ikke kender stamtavlen.
Stamtavle:
F: Nørlunds Carreras FM: Nørlunds Debbie FF: Lærkens Cascade Dawn FMM: Desiree FMF: Ashfield Stormy Sparrow FFM: Lærkens Camille FFF: Hazy Dawn FFFM: Castle park FFFF: Dale Haze FFFMM: Trabane Castle FFFMF: Abbeyleix Owen FFFFM: Abbeyleix Bluebird FFFFF: Tully Grey FFFMMM: Trabane Tessie FFFMMF: Clare Charger FFFMFM: Queen of Diamonds FFFMFF: Kimble FFFFMM: Blue moon FFFFMF: Coosheen Finn FFFFFM: Cait Ni Dhuibhir FFFFFF: Tully Lad M: Miselle Hendes far er ren Connemara, og hendes mor er Araber bl.
Køn:
Hun er en flot hoppe.
Køn:
Smuk Hoppe med STORT H
Bemærkninger:
Hun er et kæmpe nussehoved i stalden og er sød overfor både børn og voksne. Når man rider hende er hun sød, dog er hun meget opmærksom og tændes hurtigt. I dressur er hun hesten der godt kan lide at vise sig frem, især til stævner. Hun er også god til at hoppe og viser interesse for det. Hun springer med en god teknik og er god til at måle afstand. Når vi er til stævner ved hun at det gælder og gør altid sit bedste selvom hun kan blive skræmt af ting som eksempelvis et dommerhus. 3/6-12 Så har vi lige været til stævne, som hun faktisk klaret fint nok. Dog var hun meget tændt i starten, og hoppede lidt rundt, men det fik vi styr på. Da vi så skulle ind og ride det første program LD-2 havde vi brugt for meget tid på at varme op, så Potter var vidst ikke helt med på at vi skulle gå i et frisk tempo. Så vi red til 64,11 % Da vi så skulle igang med næste klasse LC-1, havde hun vidst for meget energi. Og lavede hele tiden anspring til galop. Så der red vi kun til 59,16 % Ingen placering denne gang. Det var ikke vores bedste dag, men det var hyggeligt! ( Tab og vind med samme sind) ;-)
Bemærkninger:
dejlig hoppe, som er villig til at gøre alt for sin rytter. hun er redet på den måde, at hvis man vil have hende til at gøre noget er det meget vigtigt at man lægger det rigtige signal, ellers gør hun det ikke. hun er flueskimmel, og i den tid jeg har haft hende har hun fået flere og flere pletter. Vi rider stævner nogen gange, og rider lige nu og her noget LB, men håber til efteråret at vi bliver klar til en LA1. Hun er en rigtig gris i sin boks, hun står på halm. Hvilket hun virker glad for, men af den grund er hun stadig en gris. Hun er ikke så glad for vand, men det er blevet lidt bedre til det, hun skal bare overbevises lidt.
Annonce