{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nicky

Stem på min hest!

Shetlænder Isabella<3

bare stem fair :-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
2006
Højde:
Højde: 96 cm. dejlig højde passede til mig
Højde:
ca100
Temperament:
Rolig til tider, men kan også godt være utroligt stædig. men han er squ den sødeste lille hingst når man nusser med ham.
Temperament:
nervøst anlagt, men generelt flink og nem og have med og gøre
Gangarter:
Skridt ; dejlig rolig. Trav : kan være stille og rolig, men også stor og vild, men kan skam godt gå pænt ( går godt til bidet ) Galop ; hans galop er rigtig god, han rider godt frem. (han kan også glalopere i langsomt flot galop.)
Gangarter:
Skridt: Middel. Trav: Middel Galoppen: Middel
Stævner:
ingen og der kommer heller ikke stævner
Stævner:
nej ingen.
Stamtavle:
ingen desvære
Stamtavle:
Nej.
Køn:
Dejlig lille hingst :)
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Du bliver aldrig glemt min himmelhest Nicky er en dejlig blandings pony ( Shetlandspony & islænder ). Han er nem at ride, kan rigtig mange forskellige dressur øvelser. Han har et rigtig stort talent inden for springningen det højeste han har sprunget er 1.10 det vil sige 14 cm. mere end sig selv. "lystspring"! Han er nem at omgås i hverdagene men nogen er han lidt ffræk. hehe men det skal der jo også være plads til. men han er min lille hingst og det vil han altid være.<3 ____________________________,____s..§§§§,$$s. ___________________________s.___ssSS§§§§$°•›$$$$ss,. ____________________________ssS§§§s§§§§³$$$$$$$$$²$ __________________________.ss§§§s§§§§s§§§$$$s$$³³$³´ _________________________s´__s§§s§§§s§§§$$³´ _____________________,____`_§§s§§§§s§§s§$$$s. _____________________§__,_§§§s§§§§s§§§s§§$s$$$s ______________________³³³§§§s§§§s§§§s§§s§$$$$s$$. ________________________s§§s§§§s§§§§s§§s³$$$$$s$$s _______________________§§s§§§s§§§§§s§§§s$$,$$$$$$$s.. ___,ss.. _______________________§§s§§§§§s§§§s§s§§s$§$$$$$$$$$s_$$$$$$s. ______________________s§³³§§s§§s§§§§s§§s§³³$$$$$$$$$$$s$$³³³$$$$s.. ______________________§__s§§s§§§s§§§s§§s§$$$$$$$$$$$s$$$´_____`$$$. _______________________`__´__³§§§s§s§§§s§s.$$$$$$$$$s$$$s..______´$$ss ____________________________s³´_§§s§§³³$$$³$$$$$$$s$$$$s$$$$$$sss..³³³³` ____________________________§ss§_$³$$$$$$$$$$$$$$$$$$$s$$$$$$$$$$s. ______________________________s$$$$$$$$$$$$$$$$$$³³$$$_________³$$ ________s§§§§§§s.__________s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³____________´$$ ________§§§§§§§§§s_____s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³´______________³$$ _____s§§§§§§§§§s§§s___s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³´________________$$$ ____s§§s§§§§§§§§§s§s_s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³´__________________s$$’ ___§§§s§§§s§§§§s§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³³´__________________s$$³´ ___s§§§s§§§s§§s§§§³__$$$$$$$$$$s$$$$$$³³³´_____________________$³´ ___§§§§§s§§s§§s§§³__$$$$$$$$$$$$ss³³³$´________________________´ __s§§§s§§§§§s§§§s§ss_$$$$$$$$$$³$$$$$$ `³s§§§s§§s§§s§§§§§s§§$$$$$$$$³³$$$$$$³ __`³_§§§§§s§§s§§§s§§§$$$$$$³³_$$$$$$³ ______³§§§s§§s§s§§§§³$$$$$³´_.$$$$$³´ ___,___§§s§§s§§s§§³$$$$$³´_.s$$$$³´ ___§_`s§s§§³§§s§§³$$$$³§§__$$$$s ___§§ss§§§§_§§§s$$$³§§_§´___³$$$. ___³³§§s§§³-§§s§³$$³§§³-.³_____³$$$. _____§§³³_§§§s§§$$’§§³³_´_______³$$s _____§§__§s§§s§.$$§³´.___________³$$$s. ______³³,_§§§s§³$$³________________³$$$s _________³§§§s§$$s_________________³³$$$, ___________³³§§³$$s _______________$$$s ________________³³³ er glad på evige græsmarker :,) og er savnet
Bemærkninger:
Da jeg så hende på gul og gratis vidste jeg bare med det samme at det skulle være hende! :-) Da vi kom ned og så på hende, var jeg allerede faldet pladask for hende. Hun er så rolig og medgørlig. Hun er en rigtig sød hoppe som man ikke kan andet end at holde af. I starten da hun kom var hun overhovedet ikke til at snakke med, hun ville ikke fanges på folden eller noget. Men nu! Nu er hun så meget bedre, hun vrinsker altid når hun ser en, og er blevet meget gladere. Hun er ekstreeem nysgerrig ;) hun er simpelthen så kær når hun stille og rolig nærmer sig noget farligt. Hvis der går nogle uden for folden skal hun altid hen og se hvad der foregår. Hun er bare en rigtig godmodig hoppe, virkelig dejlig og have med og gøre :D Ville ønske hun var 1.47 så var hun bare den perfekte pony i: Men any who jeg elsker bette bella uanset hvad <3*;- Hver eneste dag jeg ser hende går det op for mig hvor heldig jeg er at eje verdens dejligste shetter! hun giver mig så meget lykke hver dag, og jeg kæmper for at give hende bare lidt af det tilbage<3 Jeg elsker dig trunte, kan ikke forestille mig en hverdag uden dig! Der går ikke en dag uden du får mig til at smile. Dine særheder, dine øjne, den måde du udfører tricksene på. Alt hvad du gør er bare fantastisk :')<3 Synes bestemt Bella fortjener en høj - eller mere ;) 11-03-2012 Jeg er så småt ved at lære hende nogle få tricks. Min drøm er at kunne gå frit med hende ude i naturen, men det er en drøm laangt ude i fremtiden:D lige nu koncentrere jeg mig mest om at få et godt forhold til den lille prut ved at strigle, nusse og bare hygge med hende :-) Og til sommer skal jeg nok også løsspringe lidt med hende! det har hun talent for ;-) 28-04-2012 kl 01.00 Har nu lært Bella at smile, gå op på spand, kysse og ryste :') er så stolt af hende! Mit mål lige pt. er at lære hende sideways, eller at lære hende og ligge ned :D! 11-07-2012 kl 15.38 Så er Ditte begyndt at ride på Bella. det er rigtig skønt at hun endelig får noget motion den tykke pony. Jeg kan jo desværre ikke selv ride hende, da jeg er alt for stor. Jeg hjælper Ditte med dressuren så hun engang kan komme ud og starte stævner. Så bella har der rigtig godt fortiden nu når hun bliver motioneret lidt :D - I øvrigt er jeg ved at lære hende og neje, og det går faktisk OK :')!
Annonce