{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race tot

stem med hjertet og fair

Anden særlig race Mille

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1990
Fødselsår:
Højde:
140
Højde:
Tror desværre kun hun er en meget stor ||| pony :-(.
Temperament:
tot er en meget speciel pony som er 22 år han er meget livli hvis man ikke kender han skulle man tro at han var 10. stortset alle dommer og gamle dikstrikponyrytter keder eller har redet mod tot han er en super dejlig pony med sin helt ejen personlig hed der er mange som tvivler på at han er 22 når man ser han springe så går det stærkt men i dressur er han dejlig stille og rolig men det er bestemt ikke alle der kan ride ham
Temperament:
Hun har et super temperament, hun er bare så sød og cool overfor nye ting og er altid klar på en nye og spændene oplevelse :-).
Gangarter:
skrit (han rider godt og flydene i skrit ) trave (han har en super lækker fri trave )og nomal trave gallop (dejlig flydene)
Gangarter:
- De ligger nok lige omkring middel :-). ------------------------------------------------- Hendes trav og galop ligner meget nogen fra en springpony :-P.
Stævner:
vundet syd jysk mester skab og Smuk sort vallak . Tidligere B pony i spring, har startet alle de store stævner og blandt andet vundet sydjysk mesterskab. Hans temperament når hans springer er varmt, men når man rider dressur og ture er han fuldstændig rolig.
Stævner:
aner jeg virkelig intet om, desværre :-(.
Stamtavle:
:nej dsv ?
Stamtavle:
Niks, det tror jeg ihvertfald ikke.
Køn:
valak
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
tot du er helt din ejen du er gammel men det virker som om du er ti du er altid fyldt af energy og du er virkelig udholden du er bare dejlig min skattebasse<3<<3<3<3<3?
Bemærkninger:
Mille er en meget sød pony som jeg og min veninde Sofie sidste sommer fik lov af ejeren til at ride lidt på :-). - Hun har ikke rigtig været igang her i vinters men vi er nu begyndt så småt at træne hende op igen. Det har intil for få dage siden foregået uden sadel, men vi bestemte os for at prøve at ligge sadel på hende efter hun i nogle år ikke rigtig havde været redet med den. Så vi troede hun ville lave et bette buk eller stejl, men hun tog det helt cool!:-). ALLE BILLEDERNE ER TAGET AF SOFIE
Annonce