{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod StorÅens Kawango

Stem fair!.

DSP Lundgårds Domino *Solgt*

Kig billederne og stem som i nu synes;)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2008
Højde:
Kawango: han er ca 1.60 cm men bliver måske højere, hans far er 1.72 og hans mor er 1.65 så måske er han ikke helt færdig med at vokse. Men da jeg ikke er den mest langbenede er det ganske fint til mig:-)
Højde:
Han er en dejlig dreng på 148 cm. i stang :)
Temperament:
Sund og rask i sit hovede, nysgerrig frem for alt, og frisk på at se næsten alt an:-) kan godt være lidt doven, men kan overtales til at arbejde:-) Vi fik ham den 23/12 2011. Han har vist sig at have et helt fantastisk temperament, han kan selvfølgelig godt kigge når vi møder noget han ikke har set før, fx får, hunde eller katte! hmm... ved ikke helt hvad det er han ser, men den er ihvertfald noget større end det jeg lige kunne se.. Men igen.. nu kigger han bare og går fint forbi, og hvis det endelig er, kan jeg bare stå af og vise ham forbi, så følger han mig uden tøven. Det der har vist sig at være det allerbedste ved ham er hans helt enorme nysgerrighed, det er simpelthenen kæmpe fordel når man rider så meget terræn som vi gør, han er overhovedet ikke bange for trafik eller "skovdyr" som fx rådyr, men alt det kender han også rigtigt godt der hvor han kom fra. Er nu begyndt til sommerundervisning om onsdagen, så nu kan jeg sige "Kawango, nu også i galop:-)"
Temperament:
Han er en dejlig én, men er ikke tilredet, så jeg ved ikke hvordan, han er når han er under rytter. Men alt i alt en super dejlig pony, han kan godt blive forskrækket men stiller sig bare med alle fire ud til hver verdenshjørne :D<3
Gangarter:
Han har nogle super lækre gangarter de er meget store. Efter et halvt års tid er jeg nu begyndt at kunne sidde lidt ned i hans trav, den er frygtelig at være passager i! Men det er jo ikke hans skyld:-) Skridt: Over middel Trav: Over middel Galop: Over middel Dvs ikke med rytter på! Men uden rytter er han rigtig godt gående. vores begges balance er ikke noget at råbe hurra for, men det skal nok komme.
Gangarter:
Skridt, trav og galop :)
Stævner:
vi starter lidt forskelligt, og lige så stille jeg har redet Lc-1 og nogle Ld-1 han skal jo lige lærer det, han bryder sig ikke så meget om at være alene i hallen, men det lærer han snart!
Stævner:
Ingen... Han er kun fire :)<3
Stamtavle:
Mors Familie M: Alouette MM: Alliette MF: Regazzoni MMM: Vici MMF: Resident MFM: Wakonda MFF: Rubinstein Fars Familie F: Weltjunge FM: Matcho's FF: Weltmeyer FMM: Prestige FMF: Matcho AA FFM: Anka FFF: World Cup 1 han har en rigtig fin stamtavle!
Stamtavle:
Lang men her er noget af den: F: Doucan. M: Lundgårds Farina. MF: Røgild´s Kidogo.
Køn:
Kawango er en super dejlig vallak.
Køn:
Dejlig vallak!<3
Bemærkninger:
Har et "menneskeøje" på hø. side, svedfuks. Det skal siges at jeg købte ham d 23. december 2011 og der havde han haft rytter på 3 ell. 4 gange, og min datter syntes jeg var modig, at jeg turde købe en hest jeg ikke engang havde prøvet at galopere på, og trav kunne jeg slet ikke sidde i overhovedet, jeg var ved at rasle af! Men.... det skulle bare være ham, og det fortryder jeg aldrig et sekund, at jeg valgte ham :-)
Bemærkninger:
Domino er en dejlig godt gående 4 års med en lysende fremtid efter ejers mening :) Han har en god gang og har et godt løft i benene! :)<3 Jeg fik ham hjem fredag d. 2. marts 2012 ved 3 -tiden :) Her lørdag d. 3. marts er han så blevet lukket sammen med de andre for første gang! :D<3 Han er brunlig, med en hvid domino-brik i panden og lidt hvid på overlæben ;) En rigtig kærlig vallak der ikke er vant til så meget... Det eneste han kan er: at løfte ben/få renset hove og blive trukket med :) Det er meningen, at jeg skal tilride og ride ham for avler! Jeg elsker udfordringer, så han bliver en dejlig en at arbejde med!<3 Vi håber på at han bliver en alt-mulig pony, men mest til dressur-siden... Det er også avler/ejers forventning :D<3 Han er en pony med et bredt hoved og en lille mund, han er stadig høj bagtil, så han vokser selvfølgelig stadig! Han er en lidt stor 1'er at se på, men af en 4 års der ikke er blevet håndteret så meget, er han godt nok stille og rolig... Så jeg glæder mig til at komme i gang med ham!<3 Han kan nu gå i longe, og har prøvet at få elastiskgjord omkring maven. Vi har også prøvet at lægge min montésadel på ham, og longeret ham med bøjlerne hængende, så de dasker ham lidt i siderne. - Da bøjlerne er letvægts, kan han kun mærke det, og får en lille fornemmelse af det... :) Jeg har meget glæde af ham og jeg glæder mig allerede til at komme til at ride ham!<3 Domino og jeg øver nu at jeg ligger hen over ryggen på ham… Han er super dejlig og rolig, han bliver ikke så nemt meget forskrækket, så jeg håber at kunne komme til at sidde på ham lige så stille snart!:D<3 Lige nu hygger og longerer vi bare, men lidt ture med Miré og jeg bliver det vel også til en gang i mellem ?<3 OBS OBS: Jeg har ikke haft ham særlig længe, så der er ikke så mange forskellige billeder endnu!<3 Domino, du er fandme skøn!<3