{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Mugie (My Soulmate!)...

Stem fair:-)<3<3

Oldenborg Bell Kærgaard<3

stem på Bell :-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
Højde:
Jeg mener hun er 155 hun er lille dejlig hyp, hun bliver nok ikke større.
Højde:
jeg tror hun er 158 cm <3 dejlig højde !
Temperament:
Mugie er lidt speciel, hun har et meget skiftene temperament, den gang jeg købte hende var hun meget ilter, men det er hun overhovedet ikke på nogen som helst måde mere. Hun er min lille søde rolige hest. altså det kommer jo også an på om jeg står midt på en springbane, eller dressur banen. hvis jeg har en dårlig dag så er hun rigtig sød ved mig, og hvis jeg bare tænker at det bliver en sød dejlig lille mugie vil hun hellere lege med mig. men ´jeg elsker udfordringer.
Temperament:
Bell har et rigtig dejlig og roligt temprament, men hun kan godt blive lidt for opmærksom en gang imellem.
Gangarter:
Skridt- ja hun skridter godt nok lidt frisk i sær når vi skridter af. Trav- hun er nem at side på, i forhold til hun er en lidt kraftig hest, går hun utrolig elegant. galop- man skal lige vende sig til den, men den er meget flydende, og behagelig. men man skal samtidigt fokusere på at side roligt.
Gangarter:
skridt: rigtig godt arbejde fra bagbenene, den er rigtig fin. trav: også rigtig godt arbejde fra bagbenene og oæn <3 galop: hun er meget stærk og rigtig glad for at gallopere, man kan næsten ikke styrre den uden om de andre heste i ride huset:)
Stævner:
Jeg har startet alt op og til og med LB-1, også op til flere gange. og et ude stævne. hun er en super nem hest at have med i byen.
Stævner:
mit første stævne nogensinde(udover elevstævner) søndag den 11/12 2011 * Vejle rideklub. LD2: 60% ingen placering. Søndag den 26/4 2012. Horsens rideklub. Dressur: LD1 58,00% ingen placering. lC1 64,16% 3 udplaceret. lørdag den 9/6 2012 Tørring-Uldum rideklub. LD1 64,00% 2.plads :-) LC1 60,83%.
Stamtavle:
Far: Spunk PIH Farfar: Sancerre DV Farmor: Fleur PIH Farfarfar: Sandro DEU Holst. Farfarmor: Cleopatra 1 DEU Holst. Farmorfar: Intschuschuna PIH Farmormor: Sandra DV Mor: Kia DV Morfar: Kawango DV Mormor: Randi DV Morfarfar: Ibikus Trak. Morfarmor: Konny DV Mormorfar: Nevada DV Mormormor: Latakia DV gad altså ikke skrive alle..
Stamtavle:
kan ikke lige huske den, kun hendes børn:)
Køn:
En hoppe en livlig en
Køn:
dejlig og smuk hoppe :)
Bemærkninger:
Hun er en dejlig skøn hoppe og kunne ikke finde på at sparke nogen:) Hun er glad hver dag når jeg lukker hende ud på fold, og er glad hver gang hun ser/hører posen med gulerødder. Jeg elsker hende som den bandit hun er, hun er også helt vild med at få kløet patter, ved ikke om det er unormalt, det er lidt uhyggeligt at hun er så glad for det. hun elsker at jorde, i sær på korn marker der går det bare lige lidt hurtigere end andre steder og så skal den selvfølglig ikke svinge for meget. og det med skov ture det er hun helt pjattet med i sær hvis vi holder mad pause ude midt i skoven og hun lige for lov til at græsse. :-) M:-* Mu:-O Mug=) Mugi:o) Mugie;-P Mugi:I Mug:D Mu:-/ M:-o :)
Bemærkninger:
Bell er min part! Bell står opstaldet hos stutteri skovlyst i nærhenden af Hedensted. Bell har avlet 2008 bedste hoppeføl (oldenborg) og 2010 bedste hingsteføl (oldenborg) Bells og min historie: min mors kolega spurgte min mor på arbejdet om jeg stadig var intra. i heste, og det var jeg. min mors kolega sagde at jeg måtte komme ud i weekenden og se. da det så endelig blev weekend tog vi der ud, pia(mors kolega) viste mig en stor etter ved navn Birkelund Loulou, den skulle jeg have part på efter sommerferien 2011, indtil måtte jeg ride på Bell når jeg ville. jeg var der ude næsten hver dag. indtil sommer ferien, hvor jeg for første gang red på Loulou. meeen.....det gik ikke helt som jeg havde forventet, loulou bukkede og stejlede, og tilsidst løb hun ind i hegnet, jeg ville ikke mere og blev lidt bange for loulou:( men så spurgte pia om jeg ville have Bell som part istedet for Loulou, det ville jeg meget gerne, for Bell var stille og rolig dog lidt tyk.der gik en eller to måneder hvor bell altid var mega træls og hun kunne ingen ting andet end at lunte rundt som en elev pony, efter nogle måneder blev vi rigtig gode og vi kunne ride hvad som helt, bare ikke i galop, men efter yderligere en månede blev Bell svær at ride men stadig sød:) vi begyndte så smådt med springningen, hun viste også et stort talent her, og da det så blev efter år 2011 sprang vi 90 i enkeltspring:) detsvæærre blev Bell bange for at springe efter nogle dårlige ture med andre ryttere, og nu må vi starte på en ny her i 2012:) LOVE YOU BELL<3 Da jeg ikke rider Bell mere, er jeg glad for at Bell klare sig godt med sin nye halvpart, de skal måske starte deres første stævne sammen til december, jeg savner hende rigtig meget, men jeg ser hende hver dag :-)