{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Casiopaja

Stem fair :)

Anden særlig race Perle

Stem fair :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
1993
Højde:
147 i stg.
Højde:
Der omkring 140 cm.
Temperament:
Opmærksomt dog blidt
Temperament:
Hun er bare den bedste! når jeg kommer ind i stalden hilser hun :D Hun er sjældent sur, har oplevet det 2 gange, og der har hun ørene helt nede, og bider ud efter de andre heste...Hun er også nem at ride, men nogen gange vil hun bare ikke det jeg vil :P Hun bliver ogs' nemt ophidset, men det ved jeg hvordan jeg kan lave om på! ;) Øøh.. hun har også følsomme bagben...Efter ridningen klør hun sin pande op af min mave. Og når jeg skridter hende for længe af kommer hun til at kede sig, o kan finde på at rulle sig i sandet/jorden men det går ikke så godt når sadlen er i vejen xD
Gangarter:
Skridt: over middel Trav: over middel Galop: over middel
Gangarter:
Skridt er dejlig hurtig og almindelig Trav er også hurtig, men hun kan også godt trave virkelig langsomt! Galop er også nem, det er den gangart hun er mest nem at styre i? xD Hun kan ikke Dressur, og jeg har sprunget på hende, men hun er godt slidt op, så hun kan nemt snuble... Men så er det godt at jeg for en ny ;)
Stævner:
HMR d. 13-14 april 2013: LC2: 70,91% - 1. Plads! LC2: 69,09% - disket da min veninde skridtede hende af efter begge programmer (ellers havde jeg vundet!) HMR d. 24 august 2013: LB2: 71,93% - 1. Plads! EUR d. 21. september 2013: LB2: 64,23 - 2. Plads! HMR, oktober 2013: La1: 64,32% HMR, oktober 2013: La1: 64, 73% PIH, April 2014: La2: 66,?? - 1. plads Mister 2 point da jeg red forkert
Stævner:
3 - 4 stk.
Stamtavle:
Ukendt. Dog over 70% araber
Stamtavle:
Ja
Køn:
Hoppe.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Casi fik jeg d. 12.07.12, og tiden med hende har været den bedste i mit liv. Casi er nemlig altid glad og veloplagt, klar til en god ridetur i skoven såvel som dressurtræning hjemme. Hun er det blideste væsen jeg kender, og gør ikke en flue fortræd. Hun passer utrolig meget på menneskerne omkring hende. Casi er rolig, men opmærksom. I starten var der lidt spilopper i hende, men nu er hun en drøm at ride - energisk, men lytter altid til rytteren. Det tog mig 2 måneder at lære at ride hende ordentligt, da hun er en hest der skal rides med sædet, ikke med hånden, og en hest, der lytter meget - så man kan ikke tænke på noget andet end at ride, når man rider hende. Hvis der sker en fejl, er det rytterfejl - altid! Vi rider over LA-øvelser derhjemme på banen. Spring går vi til ugentligt, til både min og Casis glæde. Casi springer med stor lyst og er meget ærlig. Da jeg lige havde fået hende, havde hun kun et gear på en springbane, og det var turbo. Nu er vi helt nede i de snævre vendinger, og Casi retter sig som altid efter det mindste vink. Jeg glæder mig til at få Casi med på efterskole i år 14/15 :)
Bemærkninger:
Hun er en dejlig hest at ha' at gøre med ;) Men hun er ikk' nogen begynder hest! Nogen gange kan man godt blive lidt irre på ende, fordi at hun gerne vil bestemme...Min veninde og mig har prøvet at bytte hest, men det gik ikke helt for godt.. spørg mig hvorfor hvis i vil inde på besked :)
Annonce