{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Lucas

:D udfordring!!

Fjordhest Casper Hedelund

Stem med hjertet! <3 :D
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1993
Fødselsår:
1993
Højde:
ca. 145.
Højde:
Perfekt højde til mig 141 dejlige cm!
Temperament:
Lucas er en rolig og godmodig hest. Han er loyal og ville gøre alt for, at gøre sin ejer tilfreds. Når vi arbejder både fra jorden, men også ridende er han 100% lyttende og opmærksom på mine signaler. Han gør alt for, at gøre en glad. Lucas skifter i mellem, at være den roligste koldblodshest til en hysterisk kylling i løbet af 2 sekunder. Men det gode ved Lucas er, at når han bliver bange er det ikke så hysterisk. Han hopper højest et eller to skridt til siden, og respektere altid rytteren eller personen, som trækker ham. Han afventer reaktionen fra rytteren, så ved at vise ham, at man er rolig bliver han selv rolig. Personligt griner jeg altid når han hopper til siden hvis han skulle finde på, at blive bange for selv de mindste ting. Det er svært, at beskrive Lucas med få ord. Men jeg er sikker på, at han er det, som jeg aldrig nogensinde ville kunne finde i en anden hest. Han er alt det jeg ville have rolig, sød, godmodig, lyttende, sjov, dejlig... og jeg kunne blive ved.
Temperament:
Han er meget rolig men alligevel frisk når man rider på ham Til spring stævner er han meget rolig på opvarmnings banen men lige så snart man kommer ind på springbanen bliver han tændt
Gangarter:
fri skridt: stor, rummelig, gyngende. fri Trav: korte skridt, lidt bumpende ;) fri Gallop: store og rumlige skridt, dejlig og sidde i.
Gangarter:
Skridt: Helt perfekt dejlig langsom, men hvis man vil have den hurtigere, skal man bare drive lidt frem. Trav: Perfekt når man lige har fundet takten. Galop: Mærkes som om man flyver.
Stævner:
Stævner:
Med tidligere ejer har han gået LA i dressur og med tidligere ejer igen blev han nordisk mester i mounted games i 2009 med en af hans tidligere ejere gik han jagter. 1 September 2012 Mejlby rideklub sløjfespring 40 cm = Fejlfri 50 cm = Fejlfri 14 Oktober 2012 Dolmer rideklub sløjfespring 50 cm = Fejlfri 60 cm = Fejlfri 26 Maj 2013 Gammel Estrup børne dyrskue Viden om sin hest/pony = Ærespræmie Agility = 1. plads for bedste samarbejde med sin hest/pony 9 Juni RORK LF = Ingen placering LE = Ingen placering 29 Juni 2013 NDRK LD1 = 2. Plads LD2 = 1. Plads 22 juni 2014 NDRK LC1 = 2. Plads LC2 = 2. Plads
Stamtavle:
far: Felix. mor: Fie.
Stamtavle:
Fuld stamtavle M: Ida Højslev MM: Heidi Højslev MF: *Baron Skovly MMM: Sonja MMF: *Friaren MFF:*Cornet Halsnæs MFM:Hanne Tyrsbjerg MFFF: *Rei Halsnæs MFFM: *Jette MFMF: Fyns arv MFMM: Sussi MMFF: Felder MMFM: Gerd MMMF: Bertil MMMM: Lone F: Svante Nørup FF: *Husar Halsnæs FM: Gitte FFF: *Trajan FFM: Amulet Halsnæs FMF: Reidulf FMM: Hjerter Gunhild FFFF: Fridar FFFM: Troya FFMF: Rei Halsnæs FFMM: Lucky Halsnæs FMFF: Valebu FMFM:Ada FMMF: Hjerter Knægt FMMM: Guri
Køn:
Vallak
Køn:
Rigtig (S)køn vallak
Bemærkninger:
Lucas og jeg har været samme i nu 3 år. Hvert et øjeblik nyder jeg med Lucas, han er min øjesten, som ikke kan byttes ud for noget andet. Om et halvt år bliver jeg sendt afsted til USA, et helt år. Og jeg ved ikke ikke hvad jeg skal gøre af mig selv til den tid. Jeg håber han ville kunne tilgive mig, for jeg ville ikke kunne tilgive mig selv.
Bemærkninger:
Man kan slet ikke mærke på ham at han er 21 år gammel! Han opfører sig tit som en på 5 Han er født den 2/6/93 Var ude at prøve ham mandag den 2/7/12 og viste bare det skulle bare være ham Tirsdag den 3/7/12 fik jeg ham hjem den bedste dag meget længe I går ( 5/7/12 ) var lige ude at ride på Casper og sprang et par spring på ham han har en rigtig god springteknik Ved godt billederne er meget ensartede men har ikke lige haft kameraret med der ud i dag Vi var til stævne i Mejlby den 1 september og det gik rigtig godt vi var fejlfri i begge klasser Fredag den 28/9 Vi fik undervisning af Julie i spring. Det gik rigtig godt, det var den bedste spring dag vi har haft indtil videre. Søndag den 30/9 Vi øvede dressur det gik rigtig godt, han gik ned med hovedet, næsten af sig selv, hele tiden. Det var den bedste dressur dag vi har haft indtil videre. Han er den dejligste at have med til stævne. De gange vi har været til stævne har vi haft roset med hjem fra næsten alle klasserne Han elsker at være på tur og især at tage en fræser ud over marken :D Casper har fået et sår på det ene bagben og er blevet halt. Casper er haltfri igen. Jeg er ved at lære ham spanske skridt og det går rigtig godt Tricks: Ryste Kysse Vente ( Når jeg siger "vent" venter han der til jeg siger han må gå )
Annonce