{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Hafnir, hesten uden pandelok :P

Stem med det indre<3

Islænder Leistur fra Granhøjgård

:-) verdens skønneste hest..
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
1997
Højde:
Hafnir er vi stadig usikker på højde, men han er enten lige i slutningen af 2'er mål eller lige i starten af 1'er målene :)
Højde:
han er ca. 1.37 cm...
Temperament:
Han er virkelig nysgerrig, og vil helst bare bo i lommen på dig! Han er fuldstændig kold over for ALT, hvad du gør eller medbringer. Det er lige før han hopper op på bagsædet i traktoeren, når vi skal bruge den på folden. Han er bare en dejlig ismule<3 Glæder mig vildt til at skal tilride ham! Jeg har været oppe og side på ham, fuldstændig kold i røven er han da ihvertfald! :)
Temperament:
Han var nem og ride!! men kunne være rigtig fræk!!! <´3
Gangarter:
Han er en 5-gænger, efter hvad vi lige har set ham gøre på folden. Skridt - Det ligner han går pas, hehe det ser morsomt ud (; Trav - Vi har ikke set ham trave, overhovedet - men er sikker på han kan. Tölt - Han tölter fint rundt nede på marken! Pas - Altså han passer meget - ogs' i skrdt.. Men når vi skal ride ham, håber jeg vi får nogle rene gangarter.
Gangarter:
Tölt: Meget pasagtig, !!! <´3 Trav: meget good trav, godt svæv!!! <´3 skridt: meget good, tykkede ikke på bidet og trådte ca. 1,5 hov over!!! <´3 Galop: Ok men tog den tit i forkert!!! Den er faktisk helvildt god!!!
Stævner:
Vi er nu begyndt på tilridningen af Hafnir, han er bare for cool! Men kan sætte sig lige op, og skridte rundt - han siger INTET! Men vi regner med at sætte ham i ridning, for lige at få gangsat ham! ;0)
Stævner:
jeg har været til sjællandsmesterskaberne!! Red T.7 og 4.5 I T.7 fik jeg! Arbejds tölt: 2 - 3 - 4,5 - 2 - 1,5 Valg frit tölt: 2,5 - 3,5 -3,5 - 2 - 1,5 sæde og ind: 4 - 4 - 4,5 - 4 - 1,5 gennemsnit i T,7 1: 2,8 2: 3,5 3: 4,2 4: 2,7 5: 1,5 4,5 tölt: 2,0 - 2,5 - 3,5 - 1,5 - 4,5 Trav: 5,0 - 5,0 - 5,0 - 4,5 - 5,0 Skridt: 5,5 - 5,5 - 5,0 - 5,5 - 50 galop: 0 - 0- 0 - 0 - 0 forkert galop
Stamtavle:
Vi har ikke stamtavle på Haffi.
Stamtavle:
Ham selv: Leistur fra Granhøjgård han har et blup på 92. Hans højest er 108 og det er for benbevægelse! <´3 Mor:Litla-fjola fra Flødal 10 Hun er ikke kåret og har et blup på 83 <´3 Far: Sokki fra Sólheimum. Hans far er kåret 3 gange og har et gennemsnit på: 8.18 8.08 8.00 og har et blup på 100
Køn:
Køn vallak (:
Køn:
Han er en lækker valak
Bemærkninger:
Han er ikke tilreden, men har været oppe og skridte rundt på ham nede på folden - både med en trækker, og uden (: Han er fuldstændig kold i røven, undskyld sproget :D Men han er en lille bandit! Han æder ens lynlås, jakke, lomme, hansker, pose, sko - Hvad han nu kan finde på! Han er vores lille Haffer dreng!<3<3 Han er en sortbroget islænder, med en hvid LILLE plet på halsen. Han har lang sort man og hale. Og så har hen en helt rund plet på bagpartiet, der ved halen.
Bemærkninger:
Min første hest jeg fik var Leistur fra Granhøjgård, men lige da vi fik ham blev han halt og da han så blev rask igen, nåede ikke at ride meget på ham før han blev halt igen… Så fik vi ham skannet for at se om det kunne være noget inden i hans ben. Da vi havde fået taget skanning viste det sig at i hans ene bagben var der er knogle som smuldrede. Han blev halt og dyrlægen sagde at han skulle have en lang pause, hvis der bare skulle være en lille chance for at det ville holde op med at smuldre. Så vi sendte ham op til nogle af vores venner som selv har islændere. Der stod han på en ’KÆMPE’ græsmark, hvor han kunne gå rundt og hygge sig. Men efter et par måneder begyndte han at halt mere og mere &#9785; Og det endte med at han blev aflivet efter mange tårer! Da det var det bedste for ham da han fik flere og flere smerter i benet. Det var meget hårdt og jeg tror aldrig jeg vil glemme da min mor sagde til mig at det bedste for ham var at blive aflivet… Jeg græd i flere dage. Leistur havde lært mig så meget og jeg elskede ham, jeg kunne altid stole på ham og han gjorder ikke en myg fortræd &#9786; Jeg fik Leistur den 24 December 2004, hvor at der er en ’Peter Liep tur’ hvor at min nabo havde redet med på Leistur. Min familie var så taget ud til Peter Liep for at kigge på alle de flotte heste som kom. Da jeg så min nabo komme med en rød hest ”Det første jeg tænkte var hvad laver hun her”, jeg blev helt stille, da han kom tættere på kunne jeg se han havde en kæmpe sløjfe om halsen, hvor der sad et stort skilt, på skiltet stod der til Laura (altså mig) og til min søster, vi blev fuldstændig stille. &#9786; Det gik op for mig og emme at han var til os, så spurgte min mor om vi ikke skulle spørger hvad hesten hed, og jeg svarede bare det ved jeg godt (fordi den havde en hests hovedtøj på som hed Tyra), og sagde bare den hedder Tyra, Men nej det gjorder den ’Heldigvis ikke’, det var Leistur. Da vi fik ham var han 7 år og var allerede helt rolig og sød der!&#9786; Men først noget tid efter gik det op for mig og min søster at det virkelig var vores fuldstændig vidunderlige hest! Han var min første hest og det er den hest jeg mest vil huske! Da han var så stor en gave for mig! Hans bedste ven hed Kvikur og var også vores hest, ham fik vi ca 1 år efter Leistur i år 2005, de nåede og blive bedste venner og kunne ikke undvære hinanden. Leistur vrinskede hver gang vi trak ham væk fra ham. Han var rød med en flot stor stjerne, med hvid man og hale. Leistur var bange for vand… Leistur var den perfekte hest for mig der, han var sød, rolig og alligevel prøvede han en af engang imellem. Det var ikke nemt at skulle skilles fra et dyr man holdt så meget af! Men at holde et dyr i live fordi at man blev ked af det ville være dyrplageri...
Annonce