{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Naja

Stem Retfærdigt!

Holstener Salice

Stem på min skatter mand
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
2010
Højde:
Ca. 1,35
Højde:
Ikke færdig målt, omkring 170 cm
Temperament:
Naja er utrolig sød hun elsker at blive striglet og er aldrig sur når jeg kommer dog er hun blevet slået i hovedet det sted hun var før og er meget hoved sky nu men det er også klart. Hvis man er heldig vil hun gerne nusse en gang i mellem. Hun er lidt nervøs men det er kun en smule så det gør ikke noget.
Temperament:
Meget rolig af en 3 års hingst! Meget medgørlig
Gangarter:
Skridt: Meget rolig hvis hun er meget nervøs kan den godt blive en smule stiv. Trav: Meget behagelig at lave letridning i men Hun løfter bagparten underligt. Galop: Helt som den skal være hvis man sætter hende i kort galop gør hun det og det samme med fri. Men fordi at hun er så nervøs kan hun godt stikke af hvis benene sidder og flagre eller hvis man taber en stigebøjle.
Gangarter:
Ikke kåret, rammer forbesigtelse til Januar
Stævner:
Rideskole stævner:-)
Stævner:
Ingen, rammer 4 års champinat næste år.
Stamtavle:
Kender ikke helt hendes stamtavle men min ridelærer siger at hun er Pinto med noget æsel meget langt tilbage:-)
Stamtavle:
F: Sonny-Boy M: Cayenne Tågerup FF: *Sandro Hit MF: **Solos FM: *Fantastica MM: *Cadillac Tågerup FFF: Sandro Song FMF: *Donnerhall MFF: **Landgraf I MMF: **Castro FFM: Loretta FMM: Fiesta MFM: Z Laguna MMM: **Rodia FFFF: *Sandro FFMF: Ramino FMFF: Donnerwetter FMMF: *Pik Bube Resten kommer! MFFF: MFMF: MMFF: MMMF: FFFM: FFMM: FMFM: FMMM: MFFM: MFMM: MMFM: MMMM:
Køn:
Dejlig Hoppe
Køn:
Hingst
Bemærkninger:
Naja er helt vild med mad når fodervognen kommer begynder hun at skrabe med forhovene indtil maden kommer:-) Hun er også meget opmærksom på alt. Hun står på S.B.B.U rideklub på Amager som hun virker glad for:-) Naja kom på rideskolen i juni måned 2012 hun kom for en klub der ligger lige ved siden af rideskolen som har mange skrigene og nervøse børn så Naja var for nervøs til dem de spurgte om rideskolen ville have hende og da vi stod og manglede en hest kom hun på prøve. Alle ville ride på hende hun var så sød. Jeg blev passer på hende i August 2012 der var hun allerede blevet lidt mere nervøs og stresset af alle de børn der gerne ville strigle og ride hende men sød er hun og næsten ingen vil strigle hende mere så nu har jeg hende lidt for mig selv:-)
Bemærkninger:
Salice er forhåbentligt min up comming star <3
Annonce