{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Tu Mignosa

Stem fair :D

Anden særlig race Tulle Lillen

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2007
Fødselsår:
2009
Højde:
144 cm <3
Højde:
Vil skyde på 90 cm
Temperament:
Hun er ret så rolig at være i forhold til at være hel araber. Men da hun er ung og ikke har set så mange ting endnu, kan hun blive nervøs og bange for "farlige" ting. Jeg har kun oplevet hende engang hvor hun løb pga. at hun blev bange for noget, men så snart det var væk, stoppet hun bare op og lod som om ingen ting var sket. Men hun er helt klart roligere fra jorden af, end fra sadlen af ;)
Temperament:
(Lillen) i daglig tale er den nemmeste pony ever. Hun er sød, rolig og bare en stor nusse trold. Da vi tilred hende, sagde hun intet til nogen ting.. Hun gik bare som at det havde hun prøvet altid.. Idag kan hun godt ha lidt frækheder, men det skal de jo ha:) Hun er nu os en smugle stædig, når hun ikk vil noget, så vil hun det ikke.. Hun er ikk den hårdeste på folden, men sådan en mellem ting, hun har fået en bedste ven der hedder Tulle, og de 2 er nogen værre udbryder-konger.. Dem har vi jagtet tit.
Gangarter:
Skridt: Over middel Trav: Langt over middel :-) <3 Galop: Galoppen er ikke så god, hun kan finde på at krydse den og hun har en haregalop :(
Gangarter:
De er super fine.
Stævner:
Ingen, da hun ikke er klar til det endnu
Stævner:
Ingen
Stamtavle:
Mor: Mignon OX Far: Saphir OX MF: Siam OX
Stamtavle:
Ingen men shetter
Køn:
En smuk, smuk hoppe <3
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Jeg har lånt Migno for et år, da jeg kun har et år tilbage som ponyrytter, og gerne ville ride det ud på pony :) Mignosa er en super køn pony, og hun er også rigtig sød at omgås med, lidt mere nervøs når man sidder på hende. Allerede fra dagen efter hun kom lukkede vi hende ud på en lille bane, hvor der ikke gik lang tid, fulgte hun efter mig hvor end jeg gik hen. Om jeg løb eller gik, fulgte hun med :D Jeg har ikke haft hende i så lang tid, men hun har allerede vendt sig til stedet hvor hun nu står. Vi står ude ved dyrehaven, i en lille hyggelig selvpasser stald :) Jeg er sikker på at vi kommer til at få nogle gode ture i dyrehaven, når hun nu engang bliver klar til det. Hun skal lige vende sig til alle hjortene der er i dyrehaven, så vi kommer til at gå en masse ture derude, inden at vi begynder at ride, da hun er mere nervøs når man sidder på hende. Jeg er allerede blevet meget glad for hende<3
Bemærkninger:
Lillen er trænet med horsemanship og kan lidt ting, hun kan spille lidt bold, osv.. Hun er en super børne pony,og gude smuk.. Og har et rigtigt sporty udtryk. Håber lidt min datter vil ride nogle stævner på hende. Men de begge er stadig ved og lære. Og jeg er utrolig stolt af dem:))
Annonce