{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Dyvellyst Suwenee

Stem :)

Knabstrupper Friis Petrea

Fyr ;)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2010
Højde:
1,68
Højde:
Hun er omkring 165 men hun er jo ikke helt færdig vokset
Temperament:
Tændt og opmærksom
Temperament:
Hun har nok det roligste temperament du kan finde i en hest. Hun er ikke bange for alt, udover store sten i vejkanten de er vildt farlige!! :D men hun er nok den dejligste om sødeste hest at omgås.
Gangarter:
Let og velgående hest med stor ridelighed. Mangler dog styrke til at holde balancen :) Hest med potentiale og kvalitet. - Hun bliver altid komplimenteret af dommerne .
Gangarter:
Skridt: en dejlig rolig og afslappende skridt meeeen dog også en anelse langsom. Trav: Traven er bare fantastisk, det er som og du ikke traver men tölter på en islænder, men bare meget bedre. Galop: Vi har lige haft vores aller første galop, og den var jo også bare fantastisk men det var lidt svært at mærke da den ikke varede ret længe oghun var meget træt, så vi prøver igen en dag hvor vi er lidt friskere;-)
Stævner:
Vi har haft en hel del rosetter med hjem fra div. dressur klasser :D
Stævner:
niks.. Men vi har været til dyreskue hvor vi fik 23 point :) og en ærespræmie!
Stamtavle:
M: Dyvellyst Dominique MF: Solos Landtinus dve 674 MM: Anjuo ds 7211 MFF: Landel (DE321310095982) MFM: Utopia (DE333330764486) MMF: Kvango DH293 MMM: Voga Askholms EDS 3720 F: Dyvellyst Dramatique FF: Figaro dvh 770 FM: Manifique DH 4239 FFF: Olympic Ferro dvh 759 FFM: Grendalin erdh 4213 FMF: Limelight dve 266 FMM: Voga Askholm EDS 3720
Stamtavle:
Mor: Friis' Regina KNN2394 Far: Theis af Virklyst KNN179 Morfar: Figaro Af Hallundbæk KNN147
Køn:
Hoppe
Køn:
en super dejlig hoppe med det dejligste sind.<3
Bemærkninger:
Suw nyder livet, som løsdrift-hest. I et stressfrit miljø har hun fået lov til, at være sig selv. Hun er blevet flot i huld, og hun er faldet til jorden. Både krop og sind er ved at nærme sig, at være i balance. Hun er nysgerrig, glad og fuld af ballade ;)
Bemærkninger:
Petrea er den sødeste hest man kunne ønske sig og har et utroligt dejligt sind. Jeg var på ryggen af Petrea som den første og det tog hun med stiv arm. Vi havde været ude at ride nogle gange da vi besluttede os at tage på en lille tur, hvor jeg ikke helt kendte hendes grænser endnu, ang. med alle de farlige ting man nu møder på sådan en tur. Men jeg fandt ud af at hun er kold overfor hjul spin som foregår lige ved siden af hende :) men nu har jeg haft part på hende i snart 1 år og det har jo bare været fantastisk<3 Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk weekend fra Gl. Estrup dyreskue hvor hun fik 23 point ud af 24 så der er vi godt tilfredse. men det var også der hvor vi fik vores første galop sammen som bare gjorde mig så glad, og så havde vi også lige nogle stunder i boksen hvor vi begge lå ned og nærmest sov i ske:-D så det var jo bare ren råhygge
Annonce