{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mosegaardens Laban.

DSP Antos La Diva "Solgt"

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2007
Fødselsår:
2013
Højde:
Han er lidt mindre og slankere bygget end en shetlænder.
Højde:
Pt ca 115 i stg Forv stg 144 cm
Temperament:
Laban er en lille charmerene dreng, men en lille bandit, som bærer tydelig præg af at han er hingst.
Temperament:
Sød Mild En dame med egen mening Nem
Gangarter:
Skridt: middel - Han går frisk fremad og træder godt ind under sig. Trav: middel -Lille hoppende trav. Meget frisk. Han løfter sig fint. Galop: over middel - Han har et fint tempo og løfter sig godt.
Gangarter:
Langt over middel
Stævner:
Niks. Måske kommer der nogle, måske ikke:)
Stævner:
Ingen
Stamtavle:
Niks. Han har grønt hestepas. Navn: Mosegaardens Laban Fødselsdato: 10 Marts. 2007
Stamtavle:
Mor: Sports Pony Lotte (se hendes profil) Far: Bomgaardens Davinci SPH 203 Farfar: Mellis Dornik
Køn:
Hingst
Køn:
Hoppe med stort H
Bemærkninger:
Laban er en lille hingst. Han er super charmerende men en lille bandit.Han vrinsker og drejer rundt i cirkler når man kommer gående, han er bare altid glad og frisk. Jeg har aldrig oplevet ham sur og tvær på folden. Han har et kæmpe gå-på-mod og han elsker at blive redet, longeret og lign. Han elsker at " Arbejde" men han er også træt når han er færdig. RIDNING: Laban er en lille bandit, han bærer tydelig præg af at han er en hingst. Han skal sættes på plads fra starten af, ellers er han umulig. Han er fremadgående, og utrolig lærenem. Han er blevet solgt fordi min lillesøster ikke havde tid og lyst til at ride ham længere.
Bemærkninger:
Diva kaldes Diva Dut.. Hun er en rigtig bisse, meget egenrådig, men samtidig blid.. Hun har tillagt sig den vane at lægge øre!! Og se farlig ud.. Tager man så fat i hendes grime, vupti så er ørerne fremme :) Diva har gang over middel og et skønt feminint eksteriør. Hun er pt lever rød, men vi forventer at hun skimler.. Diva bor nu efter fravænning, sammen med hendes 1/2 søster Lola, og det hygger de sig med.. Meget mere tekst kommer, efterhånden som hun bliver ældre.. Lige nu glæder vi os til at se hende udvikle sig.. 22/11/2014 De sidste 2 billeder er fra i dag :)
Annonce