{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg 3B's Amour

Amour <3

Islænder Valka

:-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
1990
Højde:
Stangmål: 167 Båndmål: 174 Gjordmål: 182 Pibemål: 20.5
Højde:
Jeg ved ikke hvor høj hun er, fordi vi har aldrig målt hende, men hun er en islænder, der hverten er lille eller høj, men mellem.
Temperament:
Hun har et dejligt temperament. Hun er sød og meget medgørlig! Hun har et godt hoved og der er intet ondt i hende, hun kan godt blive lidt mopset eller sur engang imellem, men alle har jo dårlige og gode dage. Hun er ikke det helt store nussehoved, kun en gang imellem. Hun er meget rolig nye steder og er nogenlunde afslappet på ture. Hun elsker at arbejde og prøver så godt hun kan, alt efter hvilket humør hun lige er i, og det er lidt op og ned. Hun er meget nysgerig, alt skal undersøges, men nogle gange er det også rigtig farligt. Som alle andre heste, elsker han mad! :D
Temperament:
Hun er en krævende pony, som man skal have en fast hånd til, ellers stikker hun af med en. Hun er opmærksom, men gør sjændent noget.
Gangarter:
Hun har fået 7-7-7 i gangarter til kåring, som gav en rigtig flot 1st plads. Og så har hun fået en masse ros til de 2 kåringer hun har været til.
Gangarter:
Skridt: Under middel. Trav: Hun kan sagtens trave, men har glemt den en lille smule, men hvis man brænder for traven, kan man sagtens finde den frem. Galop: Middel. Tölt: Under middel. Pas: Middel. Helt egen gangart: Middel. En blanding imellem skridt, trav, tölt og pas.
Stævner:
Stævne i Skjern. 22.03.2014 Lc1-64,00% 23.03.2014 Ld2-67,619% Stævne i Skjern.
Stævner:
Ingen.
Stamtavle:
F-**Lajos K. FF-**Uffe FM-Lady K. M-Madonna MM-*Mette MF-*Charmeur
Stamtavle:
Ingen, eller har hun sikkert, men kender den ikke, da hun ikke er min. Og har heller ikke rigtig set efter den.
Køn:
En smuk og elegant hoppe.
Køn:
Hoppe, der er helt sin egen.
Bemærkninger:
Jeg har redet siden jeg var 3 år gammel og så til nu eller havde 1 år hvor jeg ikke red da min mor blev utrolig syg og desværre døde af kræft.. Det var hende der har lært mig alt om heste og jeg har altid ønsket mig en.. Og nu er min drøm endelig gået i opfyldelse da jeg fik min elskede oldenborg d 7 november.
Bemærkninger:
Valka er en dejlig hoppe. Hun er født i 1990, men er ikke til at mærke. Hun er livlig og fremad gående som en 6 årig. Hun springer alt der bliver sat foran hende, og stopper ikke eller tøver. Derfor stoler jeg 100% på hende. Springer næsten aldrig på hende, da jeg gerne vil træne med hende fra jorden, som vi har brugt meget på dette fantiastiske år, men har ingen billeder der fra. Har ikke haft nogen fotograf. Hun elsker de ture med de andre ismuler hvor hun bare kan få lov til at strække sig ud, dog har hun fået en rigtig grim unode, med at dreje 90° rundt. Er aldrig faldet af ved det endnu, heldigt, men ved der er nogle der er faldt af hende ved det. Øv. Folk holder sig en lille smule fra hende da hun er frisk og livlig pony, som man skal holde rigtig godt fast i ellers stikker hun af. Hun hiver og river i tøjlerne så man får ond i hånderne, ryggen, skulderne og armene. Får heldigvis ikke ondt nogen steder mere da jeg er van til hende nu. Hun er mit lille hyberbarn, indrømmer dog at jeg ikke er meget for at ride over på den anden side med hende endnu, for derovre skal vi galopere, og hvis hun nu lige pludselig drejer de der 90° rundt ved en grøft. Hmm, Av? Så der låner jeg en anden af efterskolens heste. Valka er en efterskole hest. Thorsgaard Efterskole. Skal gå der næste år, og håber stærkt med at få hende igen. Ellers bliver man da en lille smule trist, men min ridelærer/dansklærer har lovet mig en lille smule at de er sikkert jeg får hende næste år! Weeee. Desværre kommer jeg ikke til at få hende næste år, da jeg har fået min egen hest.
Annonce