{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg 3B's Amour

(y)

Dansk Varmblod Le Sach

:-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
2007
Højde:
Stangmål: 167 Båndmål: 174 Gjordmål: 182 Pibemål: 20.5
Højde:
Le Sach er omkring 1.65 centimeter.
Temperament:
Hun har et dejligt temperament. Hun er sød og meget medgørlig! Hun har et godt hoved og der er intet ondt i hende, hun kan godt blive lidt mopset eller sur engang imellem, men alle har jo dårlige og gode dage. Hun er ikke det helt store nussehoved, kun en gang imellem. Hun er meget rolig nye steder og er nogenlunde afslappet på ture. Hun elsker at arbejde og prøver så godt hun kan, alt efter hvilket humør hun lige er i, og det er lidt op og ned. Hun er meget nysgerig, alt skal undersøges, men nogle gange er det også rigtig farligt. Som alle andre heste, elsker han mad! :D
Temperament:
Opmærksom, altså det vil jeg i hvert fald mene at han er. Han er en rigtig drengerøv og rigtig nysgerrig.
Gangarter:
Hun har fået 7-7-7 i gangarter til kåring, som gav en rigtig flot 1st plads. Og så har hun fået en masse ros til de 2 kåringer hun har været til.
Gangarter:
Skridt: Over middel. Trav: Over middel. Galop: Pas, han er igang med træningsprogram.
Stævner:
Stævne i Skjern. 22.03.2014 Lc1-64,00% 23.03.2014 Ld2-67,619% Stævne i Skjern.
Stævner:
Har ikke deltaget til noget stævne med ham, og kommer nok heller aldrig til det.
Stamtavle:
F-**Lajos K. FF-**Uffe FM-Lady K. M-Madonna MM-*Mette MF-*Charmeur
Stamtavle:
Mor: Scarlet. (Ejeren har hende stadig) Far: Blue Hors Leredo.
Køn:
En smuk og elegant hoppe.
Køn:
Han er da en dejlig og fantastisk vallak.
Bemærkninger:
Jeg har redet siden jeg var 3 år gammel og så til nu eller havde 1 år hvor jeg ikke red da min mor blev utrolig syg og desværre døde af kræft.. Det var hende der har lært mig alt om heste og jeg har altid ønsket mig en.. Og nu er min drøm endelig gået i opfyldelse da jeg fik min elskede oldenborg d 7 november.
Bemærkninger:
Le Sach er ikke min hest, men en der hedder Jan's. - Har bare fået lov at ride ham, da hans tidligere rytter skulle flytte. (Vi savner dig Camilla) Le Sach også kaldet Lille Sach er en rigtig gadedreng. Han elsker at være afsted på banen når jeg rider ham, der skal han gerne have lidt fart på, men er stadig helt styrbar. Han er ikke vild, men det er dog ikke udelukket at han sagtens kan komme med nogle tossede ting engang imellem når man kun har været redet i 1 år tilsammen? Han har været skadet og er nu igang med et genoptræningsprogram, som rent faktisk går rigtig godt med ham, yes mand. Der er ikke så mange billeder endnu, men har stadig ikke redet ham i særlig lang tid, men flere billeder kommer der selvfølgelig. Og alle billederne er taget med mobil. Håber i byder velkommen, ellers skriv begrundelse, for vi kender alle det med at ikke få svar, og det er så trælst, ikke?
Annonce