{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Carola af lille Rosenlund

Stem fair:-)

Fjordhest Flintegaardens Jasmin

kun for sjov :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2007
Fødselsår:
2002
Højde:
kat.2 ca. 139 cm. Hun bruger str. -Full i sadelunderlag -cob/full girme/trense -pony/cob i gamacher -M i klokker -110 cm i gjord :D <3
Højde:
Hun er 151-152 i stang, så hun er da en pænt stor "pony" (:
Temperament:
Hun har et specielt temperament, fordi: Nogen gange er hun helt stille og rolig, Eller så er hun meget opmærksom og vågn, Men hun er også nogen gange doven. Men ja det er jo dyr vi har med at gøre:) De har jo endelig bare humørsvingninger:) Lige meget hvor mange gange hun er fræk eller smider mig af elsker jeg hende
Temperament:
Jasmin er en meget sød, kærlig og godmodig hest. Jeg tror bestemt ikke der er noget ondt skabt i hende. Hun har til tider sin egen mening om tingende men hun er meget blød og eftergivende :) Men det der er fedt ved hende er at hun har så meget personlighed :)
Gangarter:
Gangarter: Skridt: Den er fremme og behagelig Trav: Den er behagelig og fremme og nem at ride?? Galop: Den er meget god, hun løfter både bagben og forben flot? Øgninger er fine og gode.:) <3 Hun løfter bagben rigtig godt næsten hele tiden :) Hun er blevet kåret 2010
Gangarter:
Skridt, Trav, Galop
Stævner:
Vi har startet: Dressur: LD1 = 62.91% LC1 = ikke startet endnu men skal snart på BKR . Spring: LD fejlfri B0 Børkop LX fejlfri B0 Egum LD 4 fejl B3 Egum LD fejlfri B0 Egtved LC ikke fejlfri Egtved LD fejlfri B0 Vejle LC 4 fejl B3 Vejle LD 4 fejl B0 Vejle LC 3. Plads B4 Vejle LC 4 fejl B3 Vejle LB1* 8 fejl B4 Vejle (100 % min fejl)
Stævner:
Dressur stævne Rvv, 68.77 dressur LB. Hygge springstævne Rvv. 2. plads 60 Cm.
Stamtavle:
F: Winking FF: Wikinger HAH 16 M: Charlet af lille rosenlund MF: Archibald
Stamtavle:
Opdrætter: Søren Olsen og Christina Martinsen. Far: Idon Busklund Farfar: Plutonikk Farmor: Salina Cindy Mor: Amanda Morfar: Knast Halsnæs Mormor: Didi Vinstrup jeg har hendes fulde stambog, men da der er rigtig rigtig mange heste, vil jeg bede jer om at skrive hvis i vil vide flere af hendes familie medlemmer (: Hun er kåret med : 7 8867 77 67 7.
Køn:
Fantastisk hoppe<3
Køn:
Hoppe.
Bemærkninger:
Carola er nok den sødeste HAFFELAFFE jeg nogensinde har set. hun er altid opmærksom og rimelig vågen især på springbannen. Det højeste vi har sprunget er 110 cm. Hun går 110 % bedre med, hackamore end med bid. Hun elsker tur, og første gang vi var ved vandet gik hun bare der ud med det samme, eller ligeefter en af de andre var gået der ud. Vi er tit på tur hun er næsten 100 % trafik sikker<3 Jeg er virkelig glad for at have part på en så skøn pony. Carolas kæreste er en fin rød 2. Pony.....(Jonas) Hun er tit fræk især om vinteren. Hun elsker at hygge og når der er nogen omkring hende, der giver hende opmærksomhed, men når de ikke giver hende opmærksomhed jaa! så skraber man da bare lidt med hoven eller slår ud med hovedet. Men altså når man får et bånd til hende er hun bare den mest betænksomme hest ever<3<3 -Tillykke med 1 års dagen Carola, 1 September 2013 elsker dig putte. - skrevet af Mathilde W. -Tillykke med 2 års dagen Carola, d 1 september 2014 elsker dig med hele mit hjerte <3 -Skrevet af Mathilde W.
Bemærkninger:
Hun kan til tider have sine egne meninger med tingene, men det tager vi som regel, når jeg kan mærke på hende hun begynder at trippe. (; Jeg bruger hende sammen med min mor, som for det meste rider dressur på hende. Jasmin er en dejlig hest, som kan gå LB, men dog har kapacitet til mere!. Jeg rider spring på hende og der er vidst ingen tvivl om at hendes far har navnet Idon Busklund! , hun er en perfekt springer ! Hun er en Rød fjordhest (; Jasmin er en utrolig godmodig og stille hest, som der dog godt kan tændes i tilfældet af en "fræser" på marken (: Det er ikke tit hun tager biddet når vi er ude i det fri og gallopere, meeeen nogen gange kan det ske (; hun stopper heldigvis igen efter et par meter i fuld galop (; Hun er en meget sød og lærenem pony der virkelig har personelighed. Ser hun noget hun ikke er vandt til, kan man ligefrem se "frygten" i hendes øjne. Man skulle ikke tro hun var fjordhest, da hun har en fuldblods temperament og angst for alt muligt mærkeligt :) Hun har vist mig at fjordheste godt kan og ikke mindst vil, gå dressur, spring osv, selvom hun er den gamle tunge race, kan hun godt flytte fødderne alligevel. Jasmin har desværre sukkersyge, som har fået hendes vægt til og stige voldsomt, dette er der nu fundet en løsning med nu, da hunh bliver flyttet til Holbæk rideklub, så jeg kan få mulighed for at ride hende hver dag, så hun klan få tabt sig igen. Dette med sukkersygen var naturligvis et stort chok for os, da vi ikke havde regnet med vores dejlige hest skulle få sådannoget lige pludselig. Men det var Jasmin det ramte, og vi må se i øjnene, at hun bare var uheldig :( Jasmin får ikke medicin mod det, da dyrlægerne venter på svar fra insulin test, samt blodprøver. dette resultere selvfølgelig også i at hun overhovedt ikke må komme på græs, eller få wrap, da der er for meget sukker i. :( dette er meget synd for hende, men vi vil hellere have en "rask" hest, end en der hverken kan gå eller stå på benene. Det var lidt om Jasmin for denne gang :) Håber i kan lide hvad i ser, og smid gerne en kommentar og en bedømmelse :)
Annonce