{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Frostegård's Honeymoon

:)

Anden særlig race Smut

:))
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
2007
Højde:
1.43 <3
Højde:
1,10.
Temperament:
Stald: Hun er sød at strigle og at rensehove på. Hun kan ikke lide at få spændt gjorden når man tager sadlen på. Når man skal efterspænde gjorden eller løsne gjorden og tage sadlen af er hun ligeglad :-P Det er kun når man sadler hende op :D Det træner vi, for det er ikke så meget ubehag men mere en dum vane :) Ridning: Hun er rigtig god :D udendørs: opmærksom og kan godt hoppe til siden/gå baglæns :-P og rimelig frisk Ridehal: Ligeglad med mennesker. Når der er hunde er det så noget lidt andet :-P men ellers god :D Tur: God og opmærksom, men ligeglad med biler :D Spring: Meget frisk, men let at styre. Trækker mod springet og er rimelig ophidset. Men på den gode måde :D Man kan let få hende fra skridt til galop :)
Temperament:
Smut er typen der knytter sig rigtig meget. Han er enlig en rigtig sød pony, som bare betyder alverden for mig! Nye mennesker bryder han sig ikke om, og han sparker ofte ud efter dem.
Gangarter:
Skridt: Normal Trav: Normal Galop: god/over middel. Stor gangart :D
Gangarter:
Middel gangarter
Stævner:
LD1= 62,77 procent (ingen pladsering) Klubmesterskaberne i spring, dressur, mønstring, ponygames og ringridning :)
Stævner:
Nej (:
Stamtavle:
Mor: Øxenholm Bumble Bee Far: Øxenholm Godot
Stamtavle:
Den har jeg ikke :p
Køn:
Hoppe <3
Køn:
Vallak.
Bemærkninger:
Honeymoon er min Part som jeg rider ca. 3-4 gange om ugen når jeg vil :D Hun står oppe på Frostegård ved klubben: Nordbornholms køre- rideforening :D Jeg fik part på hende D. 15 Marts 2014 <3 <3 Jeg har dressurundervisning på hende hver Torsdag :D <3 Og springundervisning på hende hver tirsdag :D Hun er en flueskimmel <3 :) For omkring 10 år siden blev hun bidt i øjet af en hest :( Så hun er hævet på det ene øje, men hun kan sagtens se :) Vi skal lige have holdningen helt på plads i galloppen ellers går hun fint. Vi øver også nogle pænere overgange fra trav til galop :) Jeg har sprunget 85 cm (oxer) på hende og hun elsker det <3 Hun kan godt kede sig i dressuren men på springbanen er hun rigtig glad og trækker mod springene <3 :D Hun har fødselsdag D. 23 Juni 1997 :)
Bemærkninger:
Hvis du har lyst til at følge Smut og mine andre hestes arbejde så kig forbi vores instagram --> hedder Amitien Smut betyder alverden for mig, han er en helt igennem fantastisk pony, jeg elsker ham rigtig højt. Smut er købt for at min lillesøster skal ride ham, men eftersom at jeg måtte træne ham en del, og hun skulle lære at ride er hun først begyndt nu her. (2015) Han stak af både i skridt, trav og galop i starten. Men min søster kan ride ham alene i både skridt og trav, dog øver de sig stadig i galoppen. Jeg træner tricks med smut og han kan neje, ligge, gabe, ryste, kysse, løfte ben op på ting, gå på palle/høje ting, og smile, sidde, spille død. Smut havde en slem, slem periode i starten. Han bed, sparkede, stak af og han var bare 'møgponyen' som alle ville kalde ham, jeg har selv trænet ham til det han er den dag i dag, og det er jeg stolt over. Smut er min bedsteven, han er den der får mine hemmeligheder, og han er den der gider at høre på dem. Jeg har så meget at fortælle at det slet ikke kan være her. 5 marts 2014. Galoperede vi for første gang (og så endda uden udstyr - første gang vi rider uden udstyr :')) 15 april 14. Gik vi vores første tur, og Smut stak af ud over mange marker.. Men ellers var det en meget god tur xD 6 december 2014. Nu er det hele anderledes, vi har lagt vores planer om, vi træner liberty, og nyder hinandens selskab. Der er sket så meget siden sidst jeg skrev. Nu kan han spille død, næsten neje for pisken, og han kan sidde. Han kunne ikke longeres, han stak af, han bed, han sparkede... For blot få dage siden løslongerede jeg ham, altså uden udstyr. Det er så vildt det vi har gennemgået på så kort tid, og han betyder alverden for mig <3 Smut blev aflivet d. 21/02-2018, pga. længere varende sygdom - R.I.P <3 <3 <3 Tak fordi i ville kigge forbi, smid forfærdeligt gerne en kommentar eller/og en bedømmelse! Kigger også forbi jeres ;)
Annonce