{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rainbow

Anden særlig race Kasandra / Cazandra |

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 150
Højde:
140.
Temperament:
Temperament:
Meget nervefast, kan ride tur ved store veje, er fuldstændig ligeglad med lastbiler, traktorer osv. Fantastisk godt hoved, er stadig til at få op i et gear, på trods af, at hun ikke er synderligt varm i hovedet.
Gangarter:
Gangarter:
Hu har egentlig bare middel gangarter, dog en meget flydende trav, som er utrolig nem at sidde i.
Stævner:
Stævner:
Både Kasandra og jeg red vores første stævne sammen i slutningen af september 2015. Vi havde aldrig sprunget en bane sammen før, men vi klarede 50 cm med et stop på første spring, ellers fejlfri. - og så klarede vi 60 cm fejlfrit! 2016 AUGUST GOR 60 cm - 0 fejl 70 cm - 0 fejl OKTOBER ANE CUP Udgået i begge klasser, grundet styrt på opvarmningen. Dog klarede hun det hele rigtig godt LC (70 cm) - udgået LB** (75 cm) - udgået DECEMBER 40 cm - 0 fejl 50 cm - 0 fejl i startede meget lavt da vi var ude af træning, men ville gerne nå at starte et stævne å hende, inden mine ponyår sluttede - og få et bedre stævne end da vi styrtede 2017 APRIL PONYGAMES - AALESTRUP RIDEKLUB Kasandra var sød, men vores hold vandt ikke MAJ PONYGAMES - HAN HERRED RIDEKLUB Kasandra var igen super sød, men vores hold vandt stadig ikke JUNI SPRING - GOR 60 cm - 0 fejl 70 cm - 0 fejl
Stamtavle:
Stamtavle:
Mor - Fjordhest - Far - Araber
Køn:
Hoppe :)
Køn:
Hoppe.
Bemærkninger:
Bemærkninger:
Kasandra er meget udtryksfuld og sød. Hun er let forstående og meget sensitiv. Hun er en rigtig all-round pony, som er god til lidt af det hele. Vi har haft vores kampe - og jeg begyndte først at træne hende op fra april 2015, da hun havde smidt mig af utallige gange året inden. Hun stejlede, løb og bukkede. Jeg endte derfor med at blive meget bange for hende. Det hele ændrede sig brat - og vi er nu aller bedste venner. Både træning fra jorden og ridning går fantastisk <3 Hendes tricks Spanske løft Ryste Nikke Gabe Neje Kysse Vi har en rekord på 100 i enkeltspring. Inden Kasandra sprang jeg ikke, så vi har virkelig lært hinanden meget. Kasandra er fuldstændig ligeglad med tung trafik, vi kan nemt ride ude ved hovedvejen. Lig gerne en bedømmelse og en kommentar - giver igen :)
Annonce