{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chianti [Himmelhest]

Stem på min hest!

Anden særlig race Flint

STEM FAIR!<3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1998
Fødselsår:
2000
Højde:
Chianti er 129 cm i stang.
Højde:
Han er 140 cm<3
Temperament:
Hun er rimelig tålmodig når man strigler hende indenfor, men står man udenfor vil hun gøre alt for at få en bid græs. Hun er meget rolig når det er mindre årige der rider hende og der er en der trækker, men så når jeg sætter mig op på hende kommer der fart over feltet. Nogle gange hvor jeg kommer ud til hende kan hun være i virkeligt dårligt humør, og så hvis jeg f.eks. skal til at sidde op på hende begynder hun at vende rundt og sparke efter mig eller bide efter mig. Hvis vi er ude og ride tur er hun altid den lille lykkelige pony - det elsker hun virkelig.
Temperament:
Flint er en meget rolig pony, og god mod alt og alle:-)
Gangarter:
Gangarter:
Skridt: God, men kunne være bedre;-) Trav: Varierer meget, han kan både være frisk og doven. Men har som regel en god trav. Galop: Rigtig god galop, fremadgående. Og det er jo dejligt;-)
Stævner:
Har været til nogle mini stævner hos Marianne Diener - to 1. pladser. Har også været til stævne på Darupgård - en fin 4. plads.
Stævner:
Vi har ikke startet nogen stævner endnu, kun ministævner;-) LC1 67,2%
Stamtavle:
Ukendt.
Stamtavle:
Kender ikke hans stamtavle, da han kun er min part:-)
Køn:
Skøn hoppe.
Køn:
Flint er en skøøøøn vallak<3
Bemærkninger:
Chianti er min første pony, som jeg elsker himmel højt. Inden jeg fik Chianti gik jeg på rideskole, men lærte næsten ikke nået. Så skulle dem vi havde min mors hest Malic stående hos, låne en selskabs pony, og det var så Chianti. Da de havde lånt hende i noget tid flyttede mig og min mor hende ud på Darupgård, hvor vi fandt en part til hende. Efter hun havde stået der i ca. 5 måneder kunne vi godt se at Chianti ikke trivedes der, hun stod i lystdrift og var nederst i hierarkiet så hun fik aldrig lov til komme ind. Så vi flyttede Chianti juleaften 2011 ud til en der hedder Marianne. Den samme aften ringede Chiantis ejer og spurgte om vi ikke ville købe Chianti, og så sagde vi så ja. Chianti var engang rideskole pony i Havdrup ride center, og et par gange har vi mødt mennesker der kan genkende hende fra den gang. Chianti er ikke lige ponyen for nybegyndere, for hvis der ikke er nogen der går ved siden af, kan hun finde på at hive tøjlerne ud af hænderne på rytteren og vende rundt. Her lige efter sommerferien bestemte vi os for at låne Chianti ud, pga. jeg er blevet for stor til at ride hende. Der hvor hun er nu kan jeg altid komme ud og besøge hende. I januar 2016 blev Chianti aflivet, hun var gammel og havde sygdommen cushing syndrom. Jeg savner hende ufatteligt meget, men jeg ved inderst inde at det var det bedste for hende.
Bemærkninger:
Flint er min dejlige part<3 Han er halv fjordhest, og kender ikke den anden race:-/ Flint er en super dejlig pony, som er god mod alt og alle<3 Han kan både rides af rutinerede ryttere, og begyndere. Jeg rider selv dressur på ham, men vi springer en gang imellem. Han kan både springe og gå dressur:-) Flint er også en pony, der kræver at man tager lidt fat i ham, ellers får man INGEN reaktion. Han er altid dejlig, både når der springes, rides dressur og rides tur!<3 Han kan dog bedst lide at ride sammen med en anden hest, ellers bliver han mere opmærksom og 'let på tå';-)
Annonce