{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Real Desire

Stem gerne på min prohest :)

Traver Son Of A Gun

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2001
Fødselsår:
2009
Højde:
152
Højde:
Cirka 170 en stor dreng.
Temperament:
Han er en meget rolig hest, han har aldrig været voldelig, han kommer glad løbende når man kalder, og han finder sig i alt. Jeg rider oftest i skoven var de fælder træer, han er ligeglad med de store maskiner, han går lige forbi dem. Den eneste gang han er blevet forskræket når vi har været ude og ride, det var da en cykelist kørte ind i ham.
Temperament:
Sam er en stor frisk dreng :) Efter han er blevet vallak slapper han meget mere af.
Gangarter:
Selvom han er en travhest synes jeg faktisk, at han har en roligt tempo, med tanke på han altid har skulle være ppe i tempo, da han var med i travløb. Da han er en travhest, kan han trave utrolig hurtigt næsten 60 km i timen, men han kan uden problemer også trave langsomt. Galop er han ikke så stærk til endnu, men han bliver bedre og bedre. Vi tager nogle gange på stranden for at træne hans galop, men det ender oftest med at han vil ud og lege i vandet.
Gangarter:
Alle gangarter men da han er traver skal han mest bruge det .
Stævner:
Har været med i travløb.
Stævner:
Sam har startet i 5 trav løb og vundet 1 løb.Rec 16,8 desværre har dårlige ben sat ham noget tilbage vi har givet ham tiden og håber vi kan få meget glæde af den store dreng :) 26-4 2014 blev så 1 gang vi sku starte Sam han gik ud som stor favorit og vandt ganske let på 19,5 er super stolt over ham.
Stamtavle:
Hele hans fars side er fra U.S.A da det er derfra nogle af de bedste travheste kommer fra. Hans far var en meget god travhest, han er far til nogle af de bedste travheste i verden. Moren var en dygtig svensk travhest, hun blev 24 år, hvilket er meget gammelt for en travhest, så det viser også hvor godt et helbred hun havde.
Stamtavle:
Far Great Challenger ( US ) Mor Golden Lady Diamant ( De ) Opdrætter Hans Kurt Jensen Stutteri K Han blev døbt Samson K
Køn:
Han er en vallak
Køn:
Mkbr Vallak født 1-6 2009
Bemærkninger:
Real Desires og min historie. Jeg havde mistet lysten til at have hest, efter den sidste hest jeg havde, det var en meget sur og ubehagelig hest, men den var god til løb, så det var mest grunden til eg havde den til sidst, men den fik dårlige ben, så den blev givet væk. Min far havde så fundet en ny hest, jeg blev selfølgelig glad, men jeg var lidt bange for at den ville være som den gamle hest.. Men det var kærlighed ved første blik, jeg blev forelsket i ham med det samme. Min far og jeg har aldrig haft en hest som vi har været så glade for. Selvom der var så mange der sagde min hest ville smide mig af, og aldrig ville kunne ride på ham. jeg kunne ikke lade vær' med at prøve, og det endte med, at jeg på tre uger havde redet ham til, så han kunne være med i stævner. og første gang jeg skulle springe på ham, sagde de alle han aldrig ville springe over, men det gjorde han, springet blev sat længre og længre op, og han sprang 90 cm til sidst. Der så mange der siger travheste ikke kan noget, men det har min travhest ikke lyttet til, han er blevet en dygtig dressur, sprig og western hest, på under et halvt år, og jeg elsker om rigtig højt.
Bemærkninger:
Sam fik vi sidste år da han havde en skade, vi gav ham fri og så blev han vallak.Træner langsomt og er meget frisk. Han går på fold med vores ponyer.Håber han holder så vi kan starte i trav løb, han er startet tempo arbejder og det ser fornuftigt ud vi starter han nok den 26 april på nyk f travbane. Sam har startet 6 gange for os og taget 3 flotte sejre 2014 er han årets hest på Car- Center Racetrack <3
Annonce