{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Glæsir fra Tøndborg

Stem gerne på os :-)

DSP Xena

Jeg sætter pris på vis i stemmer på Xena og jeg :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2009
Højde:
han 138 cm:-)
Højde:
137 cm. Er målt.
Temperament:
Han har et rigtig godt temperament, han er stille og rolig på fold, og når han er i hænder :-) Han vil gerne lige se folk an når der kommer nogle nye, med der er slet ikke noget ondt i ham :-)
Temperament:
Xena er en tændt pony der går meget frem af, hun er ikke ponyen man skal tage en kamp op med, da hun hurtigt kan bliver hidsig. Derfor er man nødt til at være rutineret for at kunne ride hende, for hvis man føler sig utryg, er hun ikke dem bedste pony.
Gangarter:
han er 4-gænger med god trav :-)
Gangarter:
Skridt: Hun har en god skridt, men der kan rides mere skridt i hende, hvis hun bliver redet på den rette måde. Trav: Hun har en flot trav og har kapacitet til en endnu større, men det kommer når vi får dressuren mere på plads. Galop: Gallopen ligger omkring middel, da hun ikke galopere så stort, men det skal nok komme med flere dressur øvelser.
Stævner:
ingen :-)
Stævner:
I 2015 har vi startet en masse springstævner i LB* og LB**, og vi har haft rosset med hjem hver gang <3 Vi har også vundet nogle cupper og pokaller, så xena er helt klart en pony der hiver præmier med hjem, hvis ikke at rytter laver en kæmpe fejl :P <3 I 2016 Har vi allerede startet en del springstævner, og vi har også startet en LA* men jeg blev desværre nervøs, så vi fik 3 stop ialt :( I år er vi også begyndt at starte lidt dressur, men vi har kun været til et dressurstævne og der red vi til 67% og blev nr. 3 ud af 14. Vi skal til dressur stævne igen d. 7 maj i HOL, hvor vi skal ride LC1 og LC2, Xena er næsten klar til LB men vi venter til vi er helt sikre, for vi er først lige begyndt at interessere os for det! :D
Stamtavle:
Far: Hrímfaxi fra Tøndborg Farfar: Stefnir fra Grænuhlío Farmor: Skuld fra Skálakoti Mor: Týra fra visby Morfar: Silfurmáni fra Asgård Mormor: Thurd fra Fanø
Stamtavle:
FAR: CE ROBERTO FARFAR: FS CHAMPION DE LUXE FARMOR: DRESY-FROHLICH MOR: KROGÅRDENS RABELL MORFAR: ANTARIO N MORMOR: BURTON'S ARABEL.
Køn:
Vallak
Køn:
Hoppe.
Bemærkninger:
Jeg fik Glæsir den 17-09-2013. Han er en gudesmuk 4 års vallak, og hans farve er palomino han har blis og dobbelt man. Glæsir er kasteret i foråret så han har flot hingstelook :-) <3 Han er ikke tilredet endnu, det begynder vi med til forårer. så nu laver vi bare mange øvelser fra jorden, som han er rigtig god til<3 Han har haft hovedtøj, underlag og sadel på. Jeg har vært oppe og ligge hen over ham og det tager han fint når jeg først ligger der :-) Han kommer når jeg kalder på ham, og han går lige efter mig, og han gør hvad jeg siger :-) I starten var han lidt sky, men han er nu blevet et rigtig nussehoved som elsker at bliver snakket med<3 Han vil gerne kende hans ejer og dem omkring ham, og knytter sig rigtig meget til hans ejer (altså mig) Han er rigtig cool, han er ikke bange for noget, og har det bedste sind! :-)<3 Vi har gået nogle tur i skoven og vært på stranden med ham et par gange, og det tager han bare super! :-) 1/4-2014 Glæsir er nu i tilridning til den 1 maj, så glæder mig til han kommer hjem og at han er klar til at blive redet på :-) 30/4-2014 Kom op på Glæsir for første gang! :-) Glæsir bliver i tilridning en halv måned mere :-) 14/5-2014 var på tur på Glæsir for første gang uden trækker også travede vi for første gang :-)<3 16/5-2014 Glæsir er idag kommet hjem fra tilriden :-) tak til Camilla og co. :-) 6/8-2014 Glæsir var ikke min mere! Vi byttede ham med Ganti, da mig og Glæsir bare ikke passede sammen :-) Da han var for nervøs til mig!
Bemærkninger:
Xena er en spring pony med meget lyst. Hun lære hurtigt, så derfor rykker vi os hurtigt fremad. Da jeg fik Xena hjem d. 16 februar 2014 var hun ikke så vild med at gå op i vores heste transporter, men nu er hun helt cool med at gå i trailer. Vi købte hende den 10/3 2014. Vi springer 90-105 i bane til træning. Det højeste vi har sprunget er 125 cm. Jeg elsker Xena virkelig højt, især også fordi hun er den pony jeg har oplevet mest på, så bare tanken om at hun en dag skal videre til en ny sød rytter skær i hjertet, men der er heldigvis 1,2 år endnu. Jeg har været så bange for Xena at jeg ikke engang turde at sætte mig op på hende, og der har da også været overvejelser om hun skulle sættes til salg, men jeg er blevet ved, og det ført os til det vi kan i dag, vi er begge blevet meget bedre og rutineret, og det har også gjort at intet kan skramme mig ved hende mere. <3 <3 Xena er en meget speciel pony, og man skal derfor være meget tryg ved hende ellers bliver det meget svært, så derfor er Xena nødt til at have en hun stoler på 100%, for så kan man alt med hende. Men hun er lige som hun skal være, og jeg kunne ikke få en bedre pony end hende, især fordi hun er så speciel <3 <3 Hun har fødselsdag 16 maj. Hun springer ofte med meget overskud især til stævnerne, dog er hun meget svær at ride, men hvis man kan finde ud af at ride hende er hun super god. Vi springer om tirsdagen i HOL og for undervisning af en der hedder Louise som er mega dygtig! Vi får dressurundervisning om mandagen af en der hedder Iben, som allerede har ført os langt. Tak fordi i kiggede forbi Xena.
Annonce