{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Moselundgårds Milano

Håber i syndets Milano er lige så fin som mig

Anden særlig race Fitou (Himmelhest)

Må den bedste pony vinde :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
1987
Højde:
144
Højde:
Har ikke lige målt hende, men tror at hun er omkring 130-140cm :)
Temperament:
Milano er en pony med et rart og energisk temperament
Temperament:
Hun kan godt være lidt sur en gang imellem, hvis hun lige har en dårlig dag, men hvis man er rigtig sød ved hende, så er hun også rigtig sød ved en. Hun er rigtig sød på tur, hun trækker ikke i tovet og har slet ikke travlt. Dog vil hun helt have en anden hest med :)
Gangarter:
Skridt - Han har en rolig skridt Trav - Han har en god trav at arbejde med Galop - SUPER LÆKKER
Gangarter:
Hun er jo en ældre dame så hun er ikke så aktiv xD Men de ser meget fine ud, af hvad jeg har set.
Stævner:
Mountain games: Han har gådet DM i Mountain games og bliv nummer 3. Dressur: 1. og 2. plads i LB2 og LB3. Er op i LA2 Spring: Gået stævnene mellem 60-90 og det gør han fint
Stævner:
ingen.
Stamtavle:
Kender ikke
Stamtavle:
Kender den desværre ikke.
Køn:
Super lækker vallak
Køn:
Hoppe Meget hoppet, og har sin helt egen mening om tingene, ligsom en mormor har XD
Bemærkninger:
Milano er en super allround lære pony med et roligt, rart, velopdragen, kærligt og tillidsfuldt sind. Han er meget energisk og kan godt lide at arbejde og nem at tænde efter behov. Han knytter sig hurtigt og er til at stole på. Kan rides på tur alene og i flok. Han er den type pony alle bliver forelskede i, da han hverken bider eller sparker på stald. 'Han er altid glad, og vigtigst af alt, så kan alle håndtere ham på stald og ude. Han kommer, når man kalder på ham. Han elsker at stå at nusse og hygge. Tidligere ejer har redet meget Mountain games på ham, hvor han deltog til DM i Mounted games i 2012 og blev nr. 3. Til springtræning springer vi omkring 80-110 cm. baner. Det højeste jeg har sprunget på Milano er 120.
Bemærkninger:
Fitou er en meget beroligende faktor i mit liv. Hun er meget speciel, og hendes humør svinger meget. Men hvis hun ikke har en dårlig dag, er hun en dejlig lille hest at have med at gøre. Jeg er desværre kun passer på Fitou da hun er pensioneret rideskolehest. Jeg har ikke været så meget sammen med FItou endu, men tror at vi kommer til at få en rigtig god tid sammen. Fitou er 29 år, men man kan hverken se eller mærke på hende at hun er ved at være godt oppe i årene. Der er ikke gået helt optimalt med mig og Fitou, da jeg først skulle lære hende at kende. vi har gået ture, og været i ridehuset sammen, og hun kan allerede flere tricks :D 30/8 2013: Store fremskridt! I dag lod hun mig tage næsten alle hendes hove uden brok :D Vi gik en tur på en der hedder Jessica, og en lille pony der hedder Tira. Kan godt se at hun nok skal have en ven med på gåtuern fremover, for hun var så sød, og havde det så sjovt på turen, hvor hun normalt ville være blevet halvsur.
Annonce