{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Flash (Flachi)

Stem med godbidderne <3

Anden særlig race camaro

er han ikke skøn :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2005
Højde:
162,5
Højde:
ca 165
Temperament:
Han er kun 4 år og mega rolig.:) Han er så rolig at man skulle tro han var en ældre hest som små børn selv kan styre:) Han er rigtig skøn og dejlig:)
Temperament:
Han er en meget sød hest som til tider godt kan være lidt doven men også legesyg
Gangarter:
Skridt: kan være langsom og hurtig, man kan bare lige "sige" til ham at han skal gå lidt hurtigere:P og så gør han det:) den er god:) Trav: rigtig god, kan både løbe langsomt og hurtigt, hvis man beder ham om det:) Galop: fantastisk, kan næsten ikke blive bedre:)
Gangarter:
Skridt, trav og galop
Stævner:
Ingen endnu, da jeg først lige er startet med ham, men regner da med at jeg tager med til et par stykker næste år, samt Ringridning:)
Stævner:
ingen
Stamtavle:
(Tysk) Der står han er en ren Pinto:) Mor: Magrethe Pinto-hunter Far: han er en Pinto:) Ejeren siger: Partiforening så han er ægte pinto Han er en ren Pinto og har rødt hestepas
Stamtavle:
ingen da han er en blandingshest af tinker og traver
Køn:
En skøn og utrolig smuk og dejlig vallak:)
Køn:
vallak
Bemærkninger:
Flash kaldes Flachi:) han er en ens farvet Pinto:) Flachi er min Lånehest som er ååååh, så dejliig<33 Vores første tur: -22-10-2013- Vi startede med at eg skulle prøve på at få ham til at ligge sig ned, jeg syntes det var lidt svært da det var første gang jeg prøvede det, men heldigvis kunne han det allerede:) Vi striglede ham, og gjorde ham klar til vores første tur i skoven, det var vildt sjovt jeg skridtede lidt, og så travede jeg lidt på ham, da vi red hjem fra skoven, galoperede jeg med ham hele skoven i gennem næsten, og han ikke bare galoperede han jorede med mig, og alle de andre sagde at han kun plejer at gøre det ved folk, der ikke er nybgyndere, og som han kender :) men det var min første gang sammen med ham, jeg var helt fremmed for ham men han kunne lide mig med det samme og vi knyttede allerede et godt bånd til hinanden efter den første tur:)<3 26-10-13 i dag red mig og Flachi for første gang uden sadel:) det gik rigtig godt fik også travet på ham:) til sidst tog jeg sadel på ham, så jeg rigtig kunne få ham til at trave:) 24-11-13 Kan ikke ride på dig mere:-( Håber vi snart får penge nok til at kunne få en hestehvisker eller dyrelægen til at kigge på dine hævede bagben, håber du får det bedre skat og at det ikke ender som din mor som havde det samme problem, hendes ene bagben var hævet men hun havde væske i sit ene bagben (vi ved ikke om du har det) og en sceneskade og dyrelægen kunne i rede hende så hun blev aflivet:'( håber ikke det sker for dig søde, så vil jeg aldrig kunne komme over det.:( elsker dig højt søde<3 :'( det gik ikke, jeg blev nød til at opsige dig som lånehest unskyld, men det ville ikke komme til at gå, da ejeren skulle hente mig hver gang jeg skulle ud og ride, for bussen går desværre ikke ud til dig:( jeg elsker dig, og vil aldrig komme til at glemme dig min prins<3 du var min prins og jeg din prinsesse <3 elsker diig så højt <3
Bemærkninger:
Camaro er blanding af tinker og traver. Han er en drille syg hest men også meget sød. Har haft ham fra da han var et halvt år gammel. Har haft ham til tilridning en måned da han var 3. Dyrlæge mente det var for tidligt da han stadig voksede for meget og var for høj bagtil. NU er jeg så småt begyndt og ride på ham. Han er lidt doven så skal øves en del at han går frem. Men ellers er han en sød og dejlig hest. smil Han er til tider stadig lapset men kan også være utrolig sød.... Han er stille og rolig når man går tur med ham... Han elsker at komme på mark og være uden for og elsker at drille min anden hest på marken og i stalden da de stor ved siden af hinanden i boksen... Han har været rigtig sød til tilridning hvor han var og han har ikke stejlet eller bukket en eneste gang med rytter på... Han er meget lærenem og meget nysgærrig... opdatering 17/4-2010: Han har gjort en den fremskridt. efter hånden går han rigtig nemt til bidet. han går frem i skridten og traven.... Galoppen er også på vej... Han kan næsten galop i volter også nu:) Har fundet en sød halvpart til ham som er rigtig glad for ham og de laver gode fremskridt... De har været på skov tur sammen også som han tog rigtig pænt uden at lave ballade så i det store og hele er han en dygtig hest:)
Annonce