{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Polo

Vil dig og papaya have battle med mig?

Pinto Papaya

Stem fair??
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2000
Fødselsår:
2004
Højde:
Hun er 148 cm med sko
Højde:
Ca. 170
Temperament:
Polo er en meget rolig pony ( pånær når bag hovene skal renses og sadlen skal på ) hun er ofte lidt stædig når jeg rider på hende men hvis jeg bare har pisken i hånden går det??
Temperament:
Rolig
Gangarter:
Polos skridt er behagelig at sidde i og hun er nem at arbejde med. Polos trav er meget behagelig at sidde i og hun er sød at arbejde med. Polos galop er fantastisk at sidde også uden saddel, dog har hun det lidt svært med at gå til biddet i galoppen.
Gangarter:
Skridt: meget frem ad gående men skal holdes igang:) Trav: lidt hurtig men stadig dejlig:) Galop: dejlig galop også lidt hurtig men man skal jo bare arbejde med alting:)
Stævner:
Når jeg rider stævne på Polo er det kun stævner på rideskolen ( det vil sige e og d stævner ) jeg rider LD og LC på hende da hun er meget stiv i sin krop som er det vi bla arbejder på lige nu.
Stævner:
Der kommer en masse stævner frem over:)
Stamtavle:
Ved det desværre ikke da hun er elevhest
Stamtavle:
Køn:
Fantastisk hoppe
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Polo er p.t min halvpart som går elevhest på Arden Sports Rideklub. Hun er et stort nussehoved i stalden og til stævner kan vi stå i timevis og gøre hende klar, og hvis hun så kan få lidt godbidder til, så er det hele perfekt. Hun elsker at springe på springbanen, men desværre må hun ikke springe da hun ikke kan holde til det mere. Da hun sprang var hendes rekord 140 cm med rytter og 145 cm i løs spring. Polo og jeg elsker at ride i skoven og i byen, dog er hun meget opmærksom på alle de forskellige ting vi møder på vejen. Polo er også en lille bangebuks om vinteren. I det ene hjørne af den lille ride hal skulle man tro at hun tror at hver gang hun løber forbi det kommer der et spøgelse ud og siger: løb din vej polo. På folden VIL Polo bestemme over alle de andre heste, og hvis de kommer for tæt på bliver hun virkelig sur og lægger ørene tilbage. Det er kun millenium der har taget over hende.
Bemærkninger:
Jeg har lige fået hende så jeg har ikke så mange billeder enu og ved ikke så meget om hende:) men der kommer mere når jeg lære hende bedre og kende:)
Annonce