{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Savon

Skal vi kæmpe for sjov :P Pinto mod Pinto

Pinto Papaya

Ja??
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
2004
Højde:
170 cm i stang mål
Højde:
Ca. 170
Temperament:
Savon er god som dagen er lang, når han er i stalden. han slapper bare totalt af og prøver gerne på at få sig en lur ;) på ridebane er han super sød men er dog bange for mange ting, men man vender sig til at han godt lige kan lave nogle bukspring og prøve granser af. i skoven er det også meget det samme, engang var han vild og næsten ustyrlig i skoven men efter at vi begyndte at knytte stærkere bånd begyndte han også at stole mere på mig og der ved begyndte han også at være med på flere ting ;)
Temperament:
Rolig
Gangarter:
Savon har som normalt: Skridt: en fin skridt han er lidt sløv og vil helst ikke lave noget men når han får øje på pisken gå han gerne godt frem, han går godt ned og arbejder under sig han får sin store vom og sin bagdel med. Trav: det samme som skridt men her er han med på at han skal gå frem, han vil jo gerne ned og arbejde og han hjælper til. Galop: dejlig frisk en super galop der er gang i ham han trækker sin vom op og arbejder under sig, man kan mærke at han vil frem og at han vil det her. ( Bukke-Galop: da jeg begyndte at ride ham for ca. 1. år siden havde han haft for vane at hvids an bukket turde rytteren ikke ride ham og satte ham ind så da jeg begyndte at ride ham havde han denne vane med at bukke hele tiden i galop, kostand bukken som vi så kaldte bukke-galop en blanding af galop og buk spring ) ;)
Gangarter:
Skridt: meget frem ad gående men skal holdes igang:) Trav: lidt hurtig men stadig dejlig:) Galop: dejlig galop også lidt hurtig men man skal jo bare arbejde med alting:)
Stævner:
ikke nogle, han trænes stadig da han først for 1 år siden ( da jeg begyndte at ride ham ) virkelig kom igang med dragsur og spring træning. hans tidligere part red ham bare som hygge og ikke seriøst og kom kun meget få gange om ugen.
Stævner:
Der kommer en masse stævner frem over:)
Stamtavle:
kender den ikke, kan spørge ejeren men jeg kommer nok til at glemme det =D
Stamtavle:
Køn:
Super fin 10 års vallak
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Savon er en 10 år,s gammel pinto. han er brun broget og har meget kort man og super tynd hale. der hvor jeg rider nu har jeg altid redent. første gang jeg så savon syntes jeg han var noget ikke kun høj men han havde bar noget ( ved ikk' hvad ) men jeg blev bar forelsket i den hest og sidste sommer til ridelejer fik jeg så til delt ham som den hest jeg skulle ride og sidste år fik jeg ham så som part.
Bemærkninger:
Jeg har lige fået hende så jeg har ikke så mange billeder enu og ved ikke så meget om hende:) men der kommer mere når jeg lære hende bedre og kende:)
Annonce