{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto super smukke fiona ( solgt )

Stem på min hest!

Pinto Sasja

tak til alle dem der gider at stemme :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2009
Højde:
124-126cm
Højde:
Da hun blev købt blev hun målt til 158 men hun er vokset efter hun fik og fået nogle muskler og noget fedt på kroppen. hun er nok ca 161 :)
Temperament:
fiona er en sød og rar dejlig pony. Sød på fold. Og kan stå allene på fold eller i stald. hun har nogen gange sin egne menig. Hun kan var en lille smule fræk men hun er god til at hører efter.
Temperament:
Hun er normalt stille og rolig, bordstedt fra når hun ser et spring :) Hun har en tænd og sluk knap når at man rider.
Gangarter:
mild
Gangarter:
hun tager meget store skridt både i skridt og trav. hun havde ikke lært at galopere da vi købte hende men nu er hun blevet god til det, hun skifter selv hvis den er forkert :)
Stævner:
LD dressur 50cm
Stævner:
Vi har redet CNC90 ( military) LA ( Dressur) LB ( springning)
Stamtavle:
Stamtavle:
far : Mazzaratti DK Pinto Sortbroget 1999 farfar :Sambesi NLD kwpn 1988 farmor :Mamselle SVE Varmblod mor : Isabella DK LU brunbroget 2004 morfar : Søholm's MC cloud DK pinto brunbroget 1996 mormor : pauline DK lh mørk brunbroget 2000
Køn:
smuk hoppe
Køn:
En smuk Hoppe med stort H, som har nogle meget smukke aftegninger. vi håber på at få et føl på en dag :)
Bemærkninger:
hun er DSV ikke min mere hun kan stå alene på fold og i stald :) hun kan springe 70 cm :) jeg er begnyt at springe uden hænder i 30 og 40 cm :) kan få renset hove :) hun er 100% trafikkeseer :) hun elsker og bliv forkælet med gulserøder og æbler :) hun er glad for at ride en tur i skoven :) jeg er ved og lære hende at gå ned med horet og det er hun god til :) hun kan ikke lide at blive rørt så meget ved maven :) hun stå fint når hun spiser :) hun kan kigge ind til en af de andre heste og det syns hun er hyggeligt :) hun elsker at tag en hurtig galop spurt på en mark :) jeg syns at fiona er den sødeste pony i hele verden :) man kan se flere bileder af hende kig på fotoalbum :)
Bemærkninger:
hun har lidt skæve forben, men dyre lægen siger at det ikke gør noget når man kun skal bruge henne til springning, jagt og turridning. :) da vi købte henne var hun meget tynd. hun er blevet smidt lidt rundt omkring, før vi købte hende. hun har et stiller og roligt sind dog uden at være kedelig.
Annonce