{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Søndergaards scarlet

Hej Shampoo.. Jeg vil gerne lege lidt med dig ;-)

Anden særlig race Sambo (Sjampo)

Juhuuu, Sambo er altid frisk ;-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1999
Fødselsår:
2005
Højde:
120
Højde:
ca. 90
Temperament:
Helt igennem cool og sej pony, man kan gøre alt ved. Ikke bange for noget som helst. Hun elsker at blive nusset og få en masse kærlighed - men igennem det smukke ydre, gemmer sig også en lille djævel. Hun lader sig ikke skræmme af at hun kun er 120 høj - er en hoppe med stort H. Børn kan gøre alt ved hende, mens at voksne liiiige skal godkendes før de kan gå til hende. Ufattelig tilgivende pony.
Temperament:
Den skønneste lille pony! Hvis han bare var en hest, med det temperament og gå på mod, så ville jeg elske at ride ture med ham :-) Intet kan slå Sambo ud, og hans nysgerrighed og kærlighed har ingen grænser. Daglige møsser er en nødvendighed ;-)
Gangarter:
Typisk Welsh pony gangarter - men hun vil gerne vise sig frem med halen og hovedet højt løftet over de andre og en ''her kommer jeg og jeg er ikke bange for noget'' gang. Skridt: taktfast og ren, træder godt over eget spor. Trav: meget taktfast og med massere af haseaktion. Galop: forholdsvis stor og rummelig, hvis man tænker på hun er 120 høj
Gangarter:
Utrolig flot og hurtigt!
Stævner:
M&M for fun på Dorthealyst d. 21/6-14. Placering 3 ud af 6. Hun fik 8 i type, 6 i bygning, 7 i lemmer, 6 i skridt og 7 i trav - altså 34 point og en fin 3. plads. (hun var meeeeget død da vi endelig kom på banen, så næste gang ved jeg at hun bare skal tages fra traileren og ud på banen, så hun kan bruge sin energi dér og ikke på opvarming) - men er meget tilfreds med hendes og mit første show. M&M winther show d. 28/2-15 Placering 2 - ud af 3. Hun fik 9 i type, 8 i bygning, 6 i lemmer, 8 i trav og 8 i skridt. Ialt = 39 point. Videre til seniorchampionatet, men gik dog ikke videre derfra. Min pony-pige var intet mindre end fantastisk til vores kun 2. show! Man finder ikke en sejere pony end hende. Uopdragen og alt muligt andet, men sej og helt igennem en 'fairytale' pony, som dommerne kaldte hende.
Stævner:
Stamtavle:
Stamtavle:
Ukendt. Men ihvertfald noget shetlænder :-) (Han ligner også lidt en mini islænder)
Køn:
meget smuk hoppe :-)
Køn:
Vallak - men han tror han er hingst, efter islænderen Iða flyttede ind :-)
Bemærkninger:
Scarlet var min aller første pony, jeg fik da jeg var 10 år. Jeg har fulgt hende siden hun var et halvt år og har selv tilredet hende i tidernes morgen. Jeg solgte hende for 9 år siden, da man regnede med at jeg ville blive for stor til hende - jeg glemte bare at fortælle folk at jeg ikke havde planer om at vokse mere.. Efterfølgende sank ejer i jorden, og det tog mig 8 år at finde hende igen MEN DET LYKKEDES og jeg var ovre og besøge hende sidste år, og Scarlet kom travende og vrinskende hen til mig - om det var genkendelse eller kærlighed ved ''første'' blik ved jeg ikke.. Men her 9 år efter valgte jeg at købe hende igen d. 6/11-2013 og hun skal nu være hos mig indtil himmelen kalder på hende. Jeg fik en hest hjem som ikke har været passet og plejet som hun har fortjent. En hest man kunne mærke alle ribenene på, hun havde lus og lungebetændelse, mavesår og med ståltråd siddende i halen - så var hun bare godt ''trist'' som man kalder det. Det er der blevet arbejdet med, så jeg har fået min lille pony på benene igen - nu skal hun bare have kærlighed for fuld skrue resten af hendes dage og jeg er SÅ glad for at have købt hende tilbage igen, det var det helt rigtige.
Bemærkninger:
Sambo er en skøn lille pony, som desværre er meget mad glad, så derfor har han taget alt for meget på. Min kæreste og jeg har overtaget ham fra min kærestes søster, og han går bare og hygger sig. Min plan med ham er at min kærestes søsters børn kan ride ham når de bliver store og interesserede nok ;-) og så har jeg overvejet at finde en lokal pige/dreng med forældre der har lyst at komme og lege/ride med ham nogle dage om ugen. Min tid går nemlig hovedsaglig med Iða, og Sambomanden har brug for lidt motion :-) Udover de ture han tager dagligt, med sin bedste buddy, mini æslet Valde :-)
Annonce