{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto super smukke fiona ( solgt )

stem som du syns'

Traver jolie banker

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2001
Højde:
124-126cm
Højde:
hun er ca 1.60 i stg har ikke selv målt hende.
Temperament:
fiona er en sød og rar dejlig pony. Sød på fold. Og kan stå allene på fold eller i stald. hun har nogen gange sin egne menig. Hun kan var en lille smule fræk men hun er god til at hører efter.
Temperament:
hun er super godt i hovedet, et rigtig nusse hovede, altid glad hun, elsker at komme på fold og vil ikke ind igen..
Gangarter:
mild
Gangarter:
Meget hurtig skirdt, underlig og hurtig trav.. noget svært ved at galopere.
Stævner:
LD dressur 50cm
Stævner:
Vundet Dm i trav i 2006.
Stamtavle:
Stamtavle:
rigtig fin stamtavle. Hun er efter: Wall street banker (far) og crowns jolie (mor)
Køn:
smuk hoppe
Køn:
Hun er en hoppe :)
Bemærkninger:
hun er DSV ikke min mere hun kan stå alene på fold og i stald :) hun kan springe 70 cm :) jeg er begnyt at springe uden hænder i 30 og 40 cm :) kan få renset hove :) hun er 100% trafikkeseer :) hun elsker og bliv forkælet med gulserøder og æbler :) hun er glad for at ride en tur i skoven :) jeg er ved og lære hende at gå ned med horet og det er hun god til :) hun kan ikke lide at blive rørt så meget ved maven :) hun stå fint når hun spiser :) hun kan kigge ind til en af de andre heste og det syns hun er hyggeligt :) hun elsker at tag en hurtig galop spurt på en mark :) jeg syns at fiona er den sødeste pony i hele verden :) man kan se flere bileder af hende kig på fotoalbum :)
Bemærkninger:
Vi fande hende her på hestegalleriet, og ja, jeg blev ved med at plage min mor om at ringe til hende som ejede hende på det tidspunkt. Han syntes vi skulle komme op og se hende, og det gjorde vi så, da vi kom frem var hun den første der fangede mig, ud af hende og en anden, jeg vidste bare det skulle det skulle være hende. Der gik ikke mere en 14 dage fra første gange jeg var oppe og se hende til hun var der hvor hun skulle stå opstaldet. Nu har jeg haft hende i 27 dage og hun er allerede blive super dygtig, og et rigtig nussehovede, hun er en hoppe som ved hvad hun vil, og ønsker kun sin ejer det bedste, hun er min bedsteven er så glad for hende. Hun har sort pas, og kommer fra Sverige :)
Annonce