{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Rös Fra Aal Lækur *5 års venskab* GIGA TÅRER

=)

Fjordhest Lærke

hun er virkelig sød
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
1994
Højde:
Rös er nok omkring 1.35-45 ca. Men en god højde anyway;-)
Højde:
145
Temperament:
Rös er rigtig sød og altid rolig, når man er omkring hende.
Temperament:
Virkelig virkelig sød hest elsker at man snakker med hende og hun elsker MAD!!! :D
Gangarter:
Skridt: Hun har en behagelig skridt, og går godt for sig. Trav: Det er en blanding mellem tölt og trav, som skal trænes. Men nem og sidde i. Galop: Galoppen elsker jeg. Flytter fusserne lidt hurtigt, men den er meget behagelig at sidde i.
Gangarter:
Skridt, trav, galop
Stævner:
Ingen
Stævner:
Ingen
Stamtavle:
Forældre Far: Sokki fra Sólheimum Mor: Frigg fra Skovslund 2. Generation Far: Krummi fra Sólheimum Mor: Sokka fra Sólheimum Far: Lysingur fra Lillelund Mor: Björk fra Syðra-skörðugili 3. Generation Far: Hrafn 802 fra Holtsmúla Mor:Lukka fra Sólheimum Far: Glæsir 656 fra Sauðárkróki Mor: Stóra-brúnka fra Sólheimum Far:Oddur fra Selfossi Mor:Lýsa fra Stafholtsveggjum Far:Fákur 807 fra Akureyri Mor:Bustla fra Syðra-skörðugili Jeg har også fjerde generation, men den gider jeg ikke til at skrive! ;)
Stamtavle:
Ja Mor fjordhest Far fjordhest
Køn:
Hoppe med stort H!:-)<3
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
LAV OG MIDDEL SKAL BEGRUNDES!!!!! Rös er en lille rød hoppe fra 2008, som går og tulrer rundt oppe i nordjylland:-) Hun er født D. 16 maj 2008 :) I STALDEN __________ I stalden er Rös rigtig rolig og gør hvad der bliver sagt. Hun elsker at blive striglet og står tålmodigt og venter. Hun er rigtig godt til at få renset hove, og gør det uden brok:-) Bliver bragt mad eller raslelyde på banen, så bliver hun opmærksom og må hen og undersøge det. Rös bliver ikke helt vild når hun får lidt guf, men puffer i stedet til en for ligesom at sige: Jeg vil ha mer! Hun er ikke bundet i stalden, da det slet ikke er nødvendigt. TRÆKNING __________ Når jeg henter hestene ind fra folden, får Rös ikke grime på. Det gør de to som bestemmer og ellers, følger resten bare med. Rös bliver derfor ikke trukket IND fra folden. Når de skal ud igen, så bliver stalden bare åbnet og så løber de ellers bare. TRÆNING _________ Rös er: Saddel-vant Rytter-vant Balance-vant osv. Vi er lige begyndt at træne i at ride, så jeg rider lige nu på hende:-) Det er jeg super glad for, da hun går som en drøm. Jeg skridter traver og galoppere også en smule, når vi rider. Lige nu øver vi mest i overgange parader og schenklerne. Hun er rigtig god til at gå til biddet, så det er jo fint:-) D. 26.09.2013. Jeg er ked af at meddele at Rös i dag er blevet solgt. Det skær i mit hjerte, at efter 5 års venskab, skulle vi skilles. Jeg vidste dagen kom, men jeg havde ikke planlagt det. Jeg kom ud i stalden og en hest manglede. Det var dig. Du var blevet solgt, og jeg var ude og se dig dagen inden du blev kørt til Tyskland. Jeg ved hvor du er, og jeg er sikker på du har det godt, men jeg er ked af, at jeg ikke fik sagt ordenligt farvel. Jeg skulle have givet dig det største knus nogensinde, men jeg gjorde det ikke. Hvorfor? Fordi der var nogen der kiggede på. Jeg skulle have været ligeglad. Jeg er så ked af det. Det kom så pludseligt og uforusilegigt. Men tak for de bedste 5 år med dig<3 Du var det hele værd, og havde et hjerte af guld. Denne dag glemmes aldrig. Farvel :') O.B.S!! Ganti og Dis tager også ned til Tyskland om ikke så længe, så Rös kommer da til at være sammen med nogle hun kender ;)
Bemærkninger:
Virkelig sød på folden nå man rider og hun er glad kan hun godt finde på og lave et bugspring hun har været ride hest på bindernaes men så her da hun blev lidt for gammel kom hun her til mig og det var jeg glad for ikke kun fordi at kikki skulle aflives og Nicklas ikke skulle stå alene men hun er også virkelig sød<33
Annonce