{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Redstar

:-)

Hollandsk Sportspony Pioneer's Souade

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
1999
Højde:
132 cm
Højde:
Ca 145
Temperament:
Redstar er en meget dejlig familie pony og finder sig i alt<3 Han kan gå fra at være helt stille og rolig ved de små børn, til at fræse af sted på springbanen!
Temperament:
Hidsig dame der med sikkerhed skal udtrykke hvad hun mener
Gangarter:
Skridt: Rigtig fin Trav: Traven er dejlig stor og med gode ben løft. Galop: Galoppen er meget stor og han har gode store ben løft.
Gangarter:
Tripper meget og er hoppende
Stævner:
Jeg kan ikke huske ret mange af stævnerne men her er nogle af dem:-) Jeg har vundet HIR cuppen i spring på ham!:-D Så vandt jeg også springpokalen på ham, for mest vindene springrytter på Hirtshals ridelub 2013!<3 D 6-4/2014 Lerbæk rideklub Ekvipage: Mig LB* 1 plads og 0 fejl!<3 LB** 1 plads og 0 fejl -------------------------------------------------------- D 13-4/2014 Hirtshals rideklub (hjemmebane) Vi skulle have redet U-LB* men dsv var han halt fordi han lige har fået skoene af:-( D 5-5/2014 Hirtshals Rideklub (hjemmebane) Ekvipage: Alexandra I LD** vandt de en 3 plads med 0 fejl I LC** fik de en flot 2 plads også med 0 fejl<3 D 24-25 august 2014 Hirtshals Rideklub Udvidet D-stævne Lørdag: LD** 0 fejl og 2 plads (første del af cuppen) LC** 0 fejl og 2 plads Søndag: LD** 0 fejl og 1 plads LC** 0 fejl (Anden del af cuppen) 2015: Så sluttede mine 3'er pony år dsv for mig:-( Slut med at komme med en lille tyk rød pony, og så vinde det hele!<3 :'-) Men hold da op nogle fantastiske ture til stævnene med ham og de vil aldrig blive glemt!:'-) Men nu er det jo bettesøs tur til at tage til en masse stævner med ham<3 er sikker på det nok skal blive godt:'-) *Opdatering 2016* Tjaae, nu blev den så målt til 132 og er blevet 2'er pony :P Men siden 2015 har den fået utallige placeringer og de fleste af dem er 1. pladser <3
Stævner:
Dressur startede vi lc Og en lc i spring
Stamtavle:
Ingen... men tror der er noget new forrest og welsh i ham<3
Stamtavle:
Hun har en stamtavle men har ikke mulighed for at se den
Køn:
Vallak
Køn:
Hoppe med Stort H
Bemærkninger:
Redstar er min lillesøsters pony Alexandra. Det hele startede med Hirtshals rideklub købte ham for mange år siden. Der hed han Fin xD Men de omdøbte ham til Redstar. Så han har gået skolepony lige siden da, til år December 2013 hvor han blev Alexandras. Nogle gange er det ikke til at tro han har været skolepony! Når man er ude på springbanen så kan han bare give den gas og det er det han er bedst til!<3 Han kan vende på en 25 øre;-D Redstar er rigtig venlig mod alle og jeg bliver altid mødt op med et vrinsk når jeg ser ham<3 R Re Red Reds Redst Redsta Redstar Redsta Redst Reds Red Re R I det hele taget bare verdens bedste pony med den dejligste personlighed<3
Bemærkninger:
Souade er en pony vi fik hjem fra Holland den 24 december 2011 den var en rideskolehest som jeg havde Part på I alt den tid vi var sammen nåede vi at få 11 placeringer og vundet klubmesterskabet i spring I dressur sluttede vi mit pony år af med at vinde en andenplads til dressur det var også vores sidste stævne sammen:-) hun vil altid forblive i mit hjerte den lille hidsig prop der lyder som en gris nå man springer :')
Annonce