{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Frembjerg's Angel

Stem på den du vil. :D

Anden særlig race Grønvangs Jocelynn (SOLGT)

Du er velkommen til at stemme på os??
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1998
Fødselsår:
2010
Højde:
I 2004 blev hun målt til 147,0. Og igen i 2005 blev hun målt til 148,0 cm hos tidligere ejer. Angel måler 1.49 med sko.
Højde:
148 cm.
Temperament:
Hun er super dejlig og rar pony. Men i stalden kan hun nemt blive bange for en arm der bevæger sig for hurtigt eller noget andet. Når man rider på hende i dressur går hun fint fortil, der skal dog arbejdes meget mere på, at få hende til at søge mere frem og ned. I spring er hun super god. Hun springer alt, fyld osv. Men har dog ikke prøvet at springe rigtig vandgrav med mig. Ved dog ikke med tidligere ejer.
Temperament:
Joey er altid stille og rolig, og man ved ALTID hvor man har hende henne! Hun har det fint med at komme et nyt sted hen, fx. Til stævner, hun tager det ligesom at det bare er der hjemme. Men hun er også nogen gange hvor hun er lidt sur når hun står inde i boksen, men det skal der jo også være plads til. På folden har hun nogle rigtige gode bofæller, så på folden er hun ALTID glad!;)
Gangarter:
Hendes gangarter skal fremhæves. Specielt skridt og trav.
Gangarter:
Skridt: Overmiddel Trav: Overmiddel. Galop: Overmiddel. Joey har super flotte gangarter!
Stævner:
Angel og jeg har haft både op- og nedture til stævner. Vi har haft en rigtig dårlig periode hvor intet fungerede. Jeg var rigtig nervøs inden vi skulle ind på banen selvom det gik rigtigt godt på opvarmning. Jeg er faldet af, opgivet Angel, men heldigvis vendte det, da udendørs sæsonen 2015 startede, vi fik vores første 0 runde i lang tid, det hele gik meget bedre, men da indendørs sæsonen startede igen begyndte det, at gå dårligere til træning, men vi kæmper og håber alligevel på vores tredje 0 runde i LB til Fristrup.
Stævner:
Startet: LD 1 og 2. LC1, 2. LB1, 2. LA1
Stamtavle:
Ukendt
Stamtavle:
M: Grønvangs Fleur de Lis FF Lord Scandic II F: Grønvangs Trigger MM Venesa
Køn:
Hoppe
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Super dejlig hoppe, som desværre har melamoner, det vil sige hudkræft.
Bemærkninger:
Joey er en super sød pony med massere af selvtillid. Vi rider for det meste dressur, og det går super godt, hver gang jeg rider hende kan jeg mærke at hun bliver bedre og bedre! Lige nu tager vi til ret mange stævner og det tager hun rigtig fint, men nogengange kan hun godt blive lidt bange hvis det lamet rigtigt meget. Joey og mig springer ikke så meget, da hun ikke har fået så mange muskler, men vi rider nogengange over bomme for at hun får flere og flere muskler:)) Joey rider rigtigt flot dressur, vi har redet vores første stævne d 16 August 2014, det gik godt! I ld1 red vi til 70,65% med resultat til en 1. Plads!! Jeg er rigtigt stolt! Og i lc1 red vi til 64,67% med resultat Til en 4. Plads!;
Annonce